خوب پس بعدا مزاحمت میشیم ...![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خوب پس بعدا مزاحمت میشیم ...![]()
من می خوام همین جا جواب سوالاتم رو بگیرم.چیز جدید پیدا کردم
شما به این شماره نمابر بدید و سوالاتتون را بپرسید :02122612602
یا به این ادرس میل بزن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکس ندارم.
ایمیل هم بزنم شاید جواب ندن!
چرا تماس بگیر یا ایمیل بزن ... حتما جوابت رو میدن ...
اصلا نمیرن برسی کنن این رو مطمئن باشید من البته از شرکت خودمون هم میتونم نامه بگیرم که منزل نیاز به سرعت داریم ولی نامه دانشگاه رو اسکن کنیم راحت جعلش میشه کرد
با امروز شد بيست روز كه با شاتل قرارداد بستم و Art1 سفارش دادم و هنوز هيچ اتفاقي نيفتاده !
با تلفن و سايت و چت و ايميل و فكس و... هم پيگيري مي كنم ولي الكي بهونه مي گيرند.
واسه من تموم 1 روز طول کشید نباید 20 روز طول بکشه خودشون میگن نهایت 2 هفته زنگ بزن برسی کن ببین کجا گیر کرده کارت
برای من هم 25 روزه وصل شد نمیدونم چرا جدیدا بد قول شدن!
1 روز ؟؟ خوش به حالت !واسه من تموم 1 روز طول کشید نباید 20 روز طول بکشه خودشون میگن نهایت 2 هفته زنگ بزن برسی کن ببین کجا گیر کرده کارت
بررسي هم كرده ام.... يك بار قبض جديد رو ميخوان كه هنوز به دست من نرسيده و ميگن تا اون قبض رو نياري كاري نمي تونيم بكنيم. يك بار ميگن مركز مخابراتي شما تا 15 فروردين قرارداد جديد رو قبول نمي كنه. (كه من رفتم از مخابرات پرسيدم و گفتند همچين چيزي واقعيت نداره) و از مخابرات نامه گرفتم و فكس كردم به شاتل و فكس رو گم كردند ! دوباره فكس كردم و با پشتيباني آنلاينش چت كردم و گفت شنبه تماس بگير كه مطمئن بشي مداركت رو ارسال كرده ايم به مخابرات ! گفتم : شنبه كه ديگه قبض جديد اومده ديگه فايده نداره كه....
خلاصه مسخره بازي عجيبي راه انداخته اند . دوستهام ، هم توي خونشون و هم توي شركت هاشون adsl دارند و كمتر از يك هفته براشون وصل كرده اند و مثل گرگ دارن استفاده مي كنند ! نمي دونم چرا من اينجوري شده ام !
به خاطر تعطیلاته...فکر نکنم قبل از 15م وصل کنن
یک سال اعتبار داره؟!! یعنی باید سال دیگه بازم نامه بگیریم تمدیدش کنیم؟!!![]()
هم اکنون 81 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 81 مهمان)