فيمتهات بالاست
wag160n 120-130t
wag54g2 70-78t
فيمتهات بالاست
wag160n 120-130t
wag54g2 70-78t
سلام بر دوستان عزیز
مودم Asus که با کابل LAN کار کنه و خوب باشه می خواستم؟! (am 602 کابلی هست؟) قیمتش هم اگه بگید ممنون میشم
گارانتی اصلی asus چی هست و از کجا میشه مودم رو با گارانتی اصلی خرید؟
اره کابل داره
بقیه سوالتو من دقیق خبر ندرام از قیمتش و ....
دوستان کمکت خواهند کرد
َASUS AM 602
هم LAN داره هم USB
من 40 تومن چند روز پیش از مرکز کامپیوتر ایران خریدم...
خدمت دوستان عرض کنم بنده به تازگی یک مودم TPlink 8817 خریده ام . به وسیله USB توانستم به اینترنت وصل شوم اما فقط با مرورگر OPERA و با EXPLORER نمی توانم کانکت شوم . همچنین بوسیله LAN هم نتوانستم کانکت شوم . لطفا بنده را راهنمایی فرمایید .
سلام به همگی
یادمه یکی از دوستان این کار رو کرده بود و گفت که هرکی میخواد در این زمینه سوال کنه ازش. حدودا 100 پست عقب تر. تو 1 ماه اخیر پست زده بود.
--------------------------------------------------------------
محسن جون خدا که همه چی رو میخواد ، مشکل سر جیب و حساب بانکیه !!!
--------------------------------------------------------------
آره ، من الآن 1.5 ساله Asus-Wl600g دارم. تا حالا غیر از کسانی که خودم pass word رو بهشون دادم نتونستن ازش استفاده کنن. چون خود firmware مودم ، تمامی اشخاصی رو که ازش استفاده کردن رو بصورت لیست ( با اطلاعاتی مثل IP ، اسم لپ تاپ و مدت زمان استفاده اون از شبکه ) ذخیره میکنه . بقول دوستان این بستگی کامل داره که شما از چه سطح امنیتی مودم استفاده کنید.
------------------------------------------------------------
اینم لینک صفحه مربوط به 8811 در سایت خود tp-link خدمت آقا اردوان گل.
از منوی آبی سمت راست میتونید به user guide ها دسترسی پیدا کنید. مشکلی بود بگو واست تو 4share آپلود کنم.
یا حق . . .
شماها چرا انقدر زیاد به ISP هاتون پول میدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من سرعتم 512 Premium هستش ماهی 6 تومن آبونمان میدم و به ازای هر GB دانلود 5000 تومن پول میدم.....تازه ISP که من باهاش قرارداد دارم 128 به صورت نا محدود میده اونم فقط ماهی 30 تومن.........من فکر میکردم ISP که من باهاش قرارداد دارم داره میکنه تو پاچم ولی الان امیدوار شدم..........![]()
سلام
من یه مشکلی دارم
اینترنتم و از صبا نت گرفتم
روز 5شنبه رفتم یه مودم وایرلس لینکسیس 54G2(به جای مودم قبلیم d link dsl 200 ) گرفتم
آیا این امکانش هست که برای مودم 2 تا یوزر نیم و پسورد معرفی کنم که در ساعتهای معین از یکدومشون استفاده کنه(برا دانلود رایگان میخوام)
خلاصه اگه راهی پیدا نشه خیلی حالم گرفته میشه
سلام
من یه مشکلی دارم
اینترنتم و از صبا نت گرفتم
روز 5شنبه رفتم یه مودم وایرلس لینکسیس 54G2(به جای مودم قبلیم d link dsl 200 ) گرفتم
آیا این امکانش هست که برای مودم 2 تا یوزر نیم و پسورد معرفی کنم که در ساعتهای معین از یکدومشون استفاده کنه(برا دانلود رایگان میخوام)
خلاصه اگه راهی پیدا نشه خیلی حالم گرفته میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)