تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 536 از 940 اولاول ... 36436486526532533534535536537538539540546586636 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,351 به 5,360 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

نمیدونم چرا ولی یه جورایی احساس میکنم نتیجه‌ی بازیها از قبل مشخصه

گاهی میبینم که یه دفعه تیم حریف تصمیم میگیره به ما گل بزنه در اون صورت اگه 10 بازیکن که سهله اگه با 40 بازیکن هم دفاع کنی حتما گل میخوری...
    حتی بازیکنای تیم خودت هم با تیم حریف همکاری میکنن تا گل بخوری

----------
    عکس این حالت هم وجود داره ینی وقتی تیم حریف نخواد گل بزنه....اگه با 60 مهاجم هم حمله کنی گل نمیخوره...
    بارها دیدم که بازیکنام میان جلو پشت مدافعان به طوری که اگه یه پاس تو عمق بدم میتونن تو حالت تک به تک قرار بگیرن ولی به محض اینکه میخوام به یکی از اونا پاس بدم سریع بر میگرده عقب و توپ رو ول میکنه

نمیدونم همچین حالاتی برای شما بوجود اومده یا نه؟؟
    دقیقا برای من همین همین جوریه. از نسخه های قبلی هم
    حتی اگه مثلا داری مستر لیگ بازی میکنی اون بازی رو از اول بیاری( از سیو قبلی) باز هم نتیجه نهاییش انگار مشخصه (همونی که تو بازی قبلی بوده!!!)
    از این گذشته بعضی وقتا دقیقا یه صحنه رو در همون حالت(چند بار بازی از یک سیو) چند بار میبینی
    مثلا هر دفعه که اون بازی رو بیاری نیمه اول یه پنالتی میدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Last edited by Big-Boss; 07-01-2009 at 16:46.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

قبلا یک نفر یک ترینر گذاشته بود من دوباره آپلودش کردم 577k حجمشه.با این قابلیت بازیکن 30تا30 تا افزایش پیدا میکنه .من فقط یک فصل ازش استفاده کردم و میانگین قابلیتها رو به 80 رسوندم . به نظرم بیشتر بخای استفاده کنی یک کم بی مزه میشه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میدونم تکراریه ولی میشه روش کار کردن باهاش رو بگی؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

دقیقا برای من همین همین جوریه. از نسخه های قبلی هم
    حتی اگه مثلا داری مستر لیگ بازی میکنی اون بازی رو از اول بیاری( از سیو قبلی) باز هم نتیجه نهاییش انگار مشخصه (همونی که تو بازی قبلی بوده!!!)
    از این گذشته بعضی وقتا دقیقا یه صحنه رو در همون حالت(چند بار بازی از یک سیو) چند بار میبینی
    مثلا هر دفعه که اون بازی رو بیاری نیمه اول یه پنالتی میدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    پس ظاهرا دوستان هم به همین نتیجه رسیدن

حالا یه چیز جالب که بیشتر منو به فکر فرو برده

من یه سال بازی رو گذاشتم روی آسونترین حالت تا بتونم قدرتهامو زیاد کنم
    تو اون سال من تو هربازی به طور متوسط 2-3 گل میزدم....
    آمار بالاترین گل رو داشتم
    تو همه بازیایی که بازی میکردم بهترین بازیکن اون بازی انتخاب میشدم...
    آمار پاس گلهام تو 2 جام بالاترین بود....
    تو همه بازیا فیکس بودم

ولی بازی فینال باشگاههای اروپا منو فیکس نزاشت...
    و از دقیقه 60-65 منو وارد زمین کرد
    تو همون اوایل که اومدم تو بازی یه گل زدم
    بلافاصله ظرف 2 دقیقه اونا گلو جواب دادن...یه گل بسیار تابلویی خوردم یه جوریایی انگار مدافعا میرفتن کنار تا حریف بیاد و گل بزنه..
    خلاصه کار کشید به وقتهای 30 دقیقه اضافی تا اونجا تونستم 2 گل دیگه بزنم و قهرمان بشم....

خیلی عجیبه اگه این موضوع اثبات بشه باید گفت کونامی گند زده با این بازی ساختنش

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

میدونم تکراریه ولی میشه روش کار کردن باهاش رو بگی؟

شما ترینر رو اجرا کن و بعد بازی رو اجرا کن بعد برو توی be a legend
    بعد alt و tab رو بزن و توی ترینر گزینه ی چهارمی ( set all train skills to 99 ) وبعد بازی رو بیار بالا و بعد برو توی قسمت
    player info / setting و strengthen و حالا اون قسمت رو هرچی دوست داری زیاد کن . از این بعد قدرتت بعد هر بازی خیلی تند تر زیاد میشه.
    البته این با پچ gamingaccess کار نمیکنه .(من اول یک بازیکن با پچ خود pes2009 ساختم بعد با این ترینر قدرتشو بالا بردم و بعد سیوشو با پچ gamingaccess اجرا کردم ).

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

man ba meliate irani vared shodam, bade bazi dar ye time daste 3 faransavi omadam olympike lion, bad ac milan, alan 2 fasle chelsiam, behtarin bazikone timam, oropa, jahan, va toye champions league akhari, tasirgozartarin bazikon, aghaye gol va... nokteye in bazi ke baes mishe timaye bala ro drow koni va az league italia biay biron ine ke, har fasl, bishtar az fasle ghabl dar payanane bazia jayezeye behtarin bazikone zamin ro begiri, tavanaee hato dar ghesmate tamrin, ya behtar begam zafato pishraft bedi, bazikone sabet bashi, va tovri beshi ke daghigheye 70 ya 75 taviz beshi, baraye in amr bayad staminato be 90 ya bishtar beresoni, bad age ye time daste paeene englisam toro khast ghabol kon, mohem ine ke to khob bashi na timem hamin

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

پس ظاهرا دوستان هم به همین نتیجه رسیدن

حالا یه چیز جالب که بیشتر منو به فکر فرو برده

من یه سال بازی رو گذاشتم روی آسونترین حالت تا بتونم قدرتهامو زیاد کنم
    تو اون سال من تو هربازی به طور متوسط 2-3 گل میزدم....
    آمار بالاترین گل رو داشتم
    تو همه بازیایی که بازی میکردم بهترین بازیکن اون بازی انتخاب میشدم...
    آمار پاس گلهام تو 2 جام بالاترین بود....
    تو همه بازیا فیکس بودم

ولی بازی فینال باشگاههای اروپا منو فیکس نزاشت...
    و از دقیقه 60-65 منو وارد زمین کرد
    تو همون اوایل که اومدم تو بازی یه گل زدم
    بلافاصله ظرف 2 دقیقه اونا گلو جواب دادن...یه گل بسیار تابلویی خوردم یه جوریایی انگار مدافعا میرفتن کنار تا حریف بیاد و گل بزنه..
    خلاصه کار کشید به وقتهای 30 دقیقه اضافی تا اونجا تونستم 2 گل دیگه بزنم و قهرمان بشم....

خیلی عجیبه اگه این موضوع اثبات بشه باید گفت کونامی گند زده با این بازی ساختنش
    فکر نمیکنم به این شدت باشه که نتایج بازیها از قبل معلوم باشه .من امروز فینال جام حذفیو واگذار کردم دوباره رفتم سیوشو اجرا کردم اینبار بازیو بردم .قبلا چند بار دیگه هم سیوهای بازیو مجدد اجرا کرده بودم نتایج متفاوت میشد . امتیاز بازیکن هم خیلی تغییر میکرد.

داره خودمونی میشه pes sarvare fifa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

توی این مسیر:
    Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\GDB\uni\National\iran

باید بریزی فقط یه مورد میمونه توی این فولدر برو

Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\GDB\uni

یه فاdل txt وا کن اسمش رو بذار map توش این متن رو کپی کن ببند و سیو کن:
    54,"National\Iran"
    salam man har kari mikonam nemishe

file gdb arsenal ro gereftam dar kit server poosheye gdb ro dorost mikonam

bad kit marboot be arsenal ro too uni bad Premier leaguerikhtam insal ham kardam ama taghir nakard

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

man ba meliate irani vared shodam, bade bazi dar ye time daste 3 faransavi omadam olympike lion, bad ac milan, alan 2 fasle chelsiam, behtarin bazikone timam, oropa, jahan, va toye champions league akhari, tasirgozartarin bazikon, aghaye gol va... Nokteye in bazi ke baes mishe timaye bala ro drow koni va az league italia biay biron ine ke, har fasl, bishtar az fasle ghabl dar payanane bazia jayezeye behtarin bazikone zamin ro begiri, tavanaee hato dar ghesmate tamrin, ya behtar begam zafato pishraft bedi, bazikone sabet bashi, va tovri beshi ke daghigheye 70 ya 75 taviz beshi, baraye in amr bayad staminato be 90 ya bishtar beresoni, bad age ye time daste paeene englisam toro khast ghabol kon, mohem ine ke to khob bashi na timem hamin
    عزیزم حالت خوبه شما؟؟
    اینجا فینگلیسی نوشتن خلافه...

باید فارسی بنویسی...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

قبلا یک نفر یک ترینر گذاشته بود من دوباره آپلودش کردم 577k حجمشه.با این قابلیت بازیکن 30تا30 تا افزایش پیدا میکنه .من فقط یک فصل ازش استفاده کردم و میانگین قابلیتها رو به 80 رسوندم . به نظرم بیشتر بخای استفاده کنی یک کم بی مزه میشه.

خیلی ممنونم. اگر میشه تو یه سایت دیگه اپلودش کن. (ممنون میشم)

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

خیلی ممنونم. اگر میشه تو یه سایت دیگه اپلودش کن. (ممنون میشم)
    بفرمایین:

11. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •