سلام
دوستان من ترم قبل درس مبانی کامپیوتر رو زده بود که مشروط شدم برای همین توی ترم جدید دوباره انتخابش کردم ولی الان نگاه کردم دیدم زد قبول!
دوستان به نظرتون الان باید چیکار کنم؟
سلام
دوستان من ترم قبل درس مبانی کامپیوتر رو زده بود که مشروط شدم برای همین توی ترم جدید دوباره انتخابش کردم ولی الان نگاه کردم دیدم زد قبول!
سلام دوست عزیز نگران نباش به احتمال زیاد قبول میشید.![]()
بچه ها پسر عموی من تو پیام نور درس میخونه به خاطر مشکلاتی که داره میخواد معافیت پزشکی بگیره میخواد تابستون از دانشگاه انصراف بده و برای معافیت اقدام کنه حالا سوال اینجاست که اگر معافیتش قبول بشه دوباره میتونه از مهر ماه بره و درسش رو ادامه بده یا نه ؟
سلام دوستان
یک سوال . من ترم پیش مبانی کامپیوتر رو متاسفانه قبول نشدم . مثل اینکه 4 تا سوال اشتباه بوده و نمره ام رفته بالا . اگه استاد بهم میان ترم رو 6 میداد قبول میشدم . یعنی الان شدم 8.33 که 1.25 میان ترم بهم بده و بشم 6 میشم 9.58 . قبول میشدم دیگه نه ؟
الان نمیشه کاریش کرد بچه ها ؟![]()
این رشته های جدید مهندسی مثل برق که توی پیام نور امده و 5 ترمش فعلا ارایه شده را می گن بر ندارید
چون دروسش ارایه نشده یا استاداش نیستن یا دلایل دیگر میگن که به این دلایل زمان زیادی میکشه فارغ التحصیل بشی . کلا وضعیت چطوره؟
نه نمیشه فقط بعد امتحانات سایت برای استاد باز شده بود اون موقعه اگه نمرات عوض شده بودن میشد بری با استاد حرف بزنی شاید کاری برات میکرد.
نمره ی ترم قبلتون چند بوده؟ اگه 9 به بالا بوده احتمالاً استاد درستش کرده.هیچی دیگه قبول شدید و دیگه نیازی نیست امتحان بدید!سلام
الان دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد.برای این ترم بخونید انشالله نمره ی قابل قبول بگیرید.سلام دوستان
یک سوال . من ترم پیش مبانی کامپیوتر رو متاسفانه قبول نشدم . مثل اینکه 4 تا سوال اشتباه بوده و نمره ام رفته بالا . اگه استاد بهم میان ترم رو 6 میداد قبول میشدم . یعنی الان شدم 8.33 که 1.25 میان ترم بهم بده و بشم 6 میشم 9.58 . قبول میشدم دیگه نه ؟
الان نمیشه کاریش کرد بچه ها ؟![]()
فکر نمیکنم مشکلی به وجود بیاد.فقط کافیه که کارت معافیت رو ببره پیام نور که ثبت بکنن.بچه ها پسر عموی من تو پیام نور درس میخونه به خاطر مشکلاتی که داره میخواد معافیت پزشکی بگیره میخواد تابستون از دانشگاه انصراف بده و برای معافیت اقدام کنه حالا سوال اینجاست که اگر معافیتش قبول بشه دوباره میتونه از مهر ماه بره و درسش رو ادامه بده یا نه ؟
این مبانی انگار بعضی سوالاش مشکل داشته به خاطر همین نمره به همه اضاف شده گویا
برای من نمرش از 10 رسید به 14! کلی معدلم رو کشید بالا
برو با مسئول آموزشتون صحبت کن که اگه مشروط شده بودی (مشروط معدل!) ولی الان با بالا رفتن نمره مبانی از مشروطی در اومدی شاید بتونی واحدات رو بیشتر کنی...(گرچه فک نکنم الان شدنی باشه)
در هر حال الان مبانی رو قبولی دیگه برو حال کن...
Last edited by I-Tech; 15-04-2012 at 20:32.
ای بابا ........ پس یعنی دیگه هیچی ؟
تقصیر خودم بود ....... اگه یه ذره بیشتر میخوندم اینجوری نمیشد
فردا مبانی دارم . ببینم چی میشه
مرسی از پاسختون
ببینم بچه ها من این ترم مبانی کامپوتر برداشتم کلاس هاش چطوریه ؟ پروژه میده که باید گروهی کار کنیم این هفته برای اولین بار میخوام برم سر کلاسشیکم در موردش توضیح بدید امتحانش انگار خیلی سخته همه افتادن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)