اسم مدلش رو بگین تا قیمت دقیق بهتون بدم... اما این که لپ تاپ های Acer ارزونتر هستن درسته. برخی از لپ تاپ هاش تا قیمت 600 تومن هم هست.
اسم مدلش رو بگین تا قیمت دقیق بهتون بدم... اما این که لپ تاپ های Acer ارزونتر هستن درسته. برخی از لپ تاپ هاش تا قیمت 600 تومن هم هست.
نه ببینید... این طور نیست که سونی بد باشه... سونی به خاطر مارکش و تکنولوژی به روز ترش و هم چنین زیباییش یک مقدار گرون تره...
جواب همه رو دادین به غیر از مندیروز رفتم پاساژهای کامپیوتری ببینم نوت بوک چند چند مدل دیدم که به پول من میخورد نظزتون راجب اینا چیه
geforce 7000 acer 5520 cpu ahlonx2 1.9
toshiba p200d ako ati1250 cpu athlon 64x2 1.9
acer 5520 turin 64 x2 1.9
hp cq50-105ee cpu amd x2 2 geforce 8200
راستی اینا همه رو 730 اینتورا قیمتشون بود اکثرا هم بودن گارانتی ایران 20 تا 30 تومان هم پول گارانتی میشد نظرتون رو کدام هست
من خودم موندم 4710 ایسر رو بگیرم یا این چند مدل بالا که cpu amd دارند
راستی میشه 1 کم راجب 3 کارت گرافیکی که بالا تو مشخصات بود توضیح بدین کدام قویترن و نسیت به کارت گرافیک intel x3100 , intel 4500 چقدر فرق دارند وهمین طور راجی کیفیت نوت بوک ها hp و توشیبا در ضمن من حداکثر پولم همون 7 خورده ای هست
در ضمن 1 سوال دیگه گارنتی اصلی توشیبا کدام شرکت هست
راست اگه مدل دیگم سراغ دارین از بالایی ها بهتر بگین
سلام دوستان...
فکر کنم یه کم این بحث حاشیه ای باشه و به زودی رجیستر جان از دستمون عصبانی بشه! اما به هر حال به اردو عزیز بگم که متاسفانه باهاش موافق نیستم... لطفا رو هوا و به خاطر اینکه دل دارید نگید دل فروشش بیشتره... دارم روز به روز از مشکلات مالی شرکت دل به دلیل افت فروشش تو مطبوعات مقاله می خونم... اگر مرجعی واسه حرفت داری اطف کن بگو که از جهالت در بیابم ما جاهلان!
Truly Yours...
عزیز دل برادر آخه چند صفحه پیش از همین تاپیک یکی از دوستان یه لینک از یه سایت معتبر (فک کنم نوت بوک چک)
گذاشته بود که نشون می داد فروش hp از همه ی برندها بیشتره.
باور نداری بگرد...
Last edited by ahmad72; 23-12-2008 at 23:50.
شما اگه دلیل قانع کننده ای داری عرض کن که ما هم دور Acer رو خط بکشیم.آخر نفهمیدیم Acer خوبه یا بده.![]()
یه سوال دارم لپ تاپ های hp dv5 قضیه داغ کردنشون جدیه ؟! اگه باهاش بازی نکنی چی ؟
من میخوام 3d max و auto cad کار کنم به دردم میخوره؟! این بهتره یا dell d830 ؟
این دوستمون خیلی شیوا همه چی رو گفتن حالا من هم یه چیز هایی اضافه می کنم .
ببینید این لپ تاپ یک گزینه منحصر به فرده هم از نظر کارایی هم از نظر زیبایی و نازکی و البته از نظر قیمت.
و متاسفانه از اونجایی که تو ایران بالای 97 درصد دارن از ویندوز استفاده می کنن این مک ها به کارشون نمیاد.
البته بگم نرم افزار هایی هستند که بخوان ویندوز رو توی مک شبیه سازی کنن.(فکر کنم یکیشون VMWARE بوده.دقیقا یادم نیست شایدم اشتباه گفته باشم ولی هست)
قیمت این لپ تاپ خیلی بالاست .
به هر حال اگه میخواهید از ویندوز استفاده کنید حتما این لپ تاپ رو ببینید : LENOVO Think Pad X 300
این لپ تاپ هم نازکی مثل مک بوک رو داره و هم ویندوزه و هم ایمنی بسیار بالایی داره (طوری که شما میتونی از ال سی دی لپ تاپ رو بلند کنی !!)
و امکانات بسیار دیگه .
به هر حال برای انتخاب بهتر تحقیقت رو بکن.
آقا این پست که با ؛این دوستمون خیلی شیوا همه چی...؛ شروع میشه ماله من نیست, من چیز دیگه ای پرسیده بودم که طولانی ام بود اگه ممکنه پستمو بازیابی کنید. چند تا سوال پرسیده بودم.
با تشکر,
حامد.
آقا من هنوز منتظر جواب سوالم هستم یکی هم به داد ما برسهدیروز رفتم پاساژهای کامپیوتری ببینم نوت بوک چند چند مدل دیدم که به پول من میخورد نظزتون راجب اینا چیه
geforce 7000 acer 5520 cpu ahlonx2 1.9
toshiba p200d ako ati1250 cpu athlon 64x2 1.9
acer 5520 turin 64 x2 1.9
hp cq50-105ee cpu amd x2 2 geforce 8200
راستی اینا همه رو 730 اینتورا قیمتشون بود اکثرا هم بودن گارانتی ایران 20 تا 30 تومان هم پول گارانتی میشد نظرتون رو کدام هست
من خودم موندم 4710 ایسر رو بگیرم یا این چند مدل بالا که cpu amd دارند
راستی میشه 1 کم راجب 3 کارت گرافیکی که بالا تو مشخصات بود توضیح بدین کدام قویترن و نسیت به کارت گرافیک intel x3100 , intel 4500 چقدر فرق دارند وهمین طور راجی کیفیت نوت بوک ها hp و توشیبا در ضمن من حداکثر پولم همون 7 خورده ای هست
در ضمن 1 سوال دیگه گارنتی اصلی توشیبا کدام شرکت هست
راست اگه مدل دیگم سراغ دارین از بالایی ها بهتر بگین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)