تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 536 از 905 اولاول ... 36436486526532533534535536537538539540546586636 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,351 به 5,360 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    متاسفانه از نبوغ زیاد برقکار به ما گفت فشنگی سر سبز بخر که فهمیدیم سر سبز مال ساژم هست.
    و ما باید مشکی بخریم که زیمنس هست
    رفتم خریدم و مجدد خریدم. به نظرم درست شده اما وقت نکردم باهاش دور بزنم اما ظاهر قضیه درست شده.
    ممنون از دوستان که کمک کردید مرسی
    سلام
    از 5 شنبه هفته پیش که فشنگی مشکی انداختم با کولر و ... هیچ مشکلی نداشت و روی 4 بیشتر نمی رفت. عالی بود.
    امروز دوباره رفت روی 5
    درب رادیاتور هم نو انداختم. نمیدونم چشه
    از ترموستات نمیتونه باشه؟ اخه یک هفته درست شده بود
    شاید ترموستات دیر باز میکنه
    Last edited by Life24; 24-09-2014 at 09:56.

2. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

سلام
    از 5 شنبه هفته پیش که فشنگی مشکی انداختم با کولر و ... هیچ مشکلی نداشت و روی 4 بیشتر نمی رفت. عالی بود.
    امروز دوباره رفت روی 5
    درب رادیاتور هم نو انداختم. نمیدونم چشه
    از ترموستات نمیتونه باشه؟ اخه یک هفته درست شده بود
    شاید ترموستات دیر باز میکنه

منم مشکل شمارو داشتم (پراید 111 مدل 90)
    با تعویض درب رادیاتور و ترموستاتت دما نهایتا تا نصف میاد و خیلی خوب شد

4. 3 کاربر از 9vin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

منم مشکل شمارو داشتم (پراید 111 مدل 90)
    با تعویض درب رادیاتور و ترموستاتت دما نهایتا تا نصف میاد و خیلی خوب شد
    الان ترموستات فابریک چند هست ؟ منظورم درجه اش؟ که همان درجه ی که فابریک هست رو بگیرم(فکر کنم در بازار ترموستات 76 و 82 هست.)
    ترموستات مثل قطعات دیگر نوع خاصی نداره یا فرق بکنه؟

اخه ترموستات وقتی روی مثلا 76 یا 82 باز شد . دیگه باز میمونه. این نیست که بسته بشه چون دمای اب این قدر پاوین نمیاد که بخواد بسته بشه(اونم توی شهر)
    اینکه میره روی 5 . میتونه از ترموستات باشه؟
    دمای پاوین رو ترموستات کنترل میکنه که کمتر نشه. اما وقتی ترموستات باز شد دیگه دمای بالا رو سیستم خنک کننده بر عهده داره
    نمیدانم!!!
    Last edited by Life24; 24-09-2014 at 11:48.

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فشنگي استاندارد فن پرايد( كاربراتوري) 91 درجه ، و ترموستات پرايد 82 درجه است( البته گاهي در خط توليد 85 هم استفاده شده)

سيكل كاركرد سيستم خنك كننده پراي به اين شكل هست كه زمان روشن شدن موتور، دماي آب پايين تر از درجه ترموستات بوده، بنابراين ترموستات بسته است و آب فقط در موتور گردش داره تا سريعتر گرم بشه. در اين حالت فن هم خاموش هست.

زماني كه دماي آب به دماي كار ترموستات رسيد( 82 درجه) ترموستات باز شده تا آب به سمت رادياتور حركت بكنه و خنك بشه، ( در اين وضعيت هم هنوز فن خاموش هست)

اگر بعد باز شدن ترموستات و گردش آب در رادياتور، دماي آب كمتر از 82 درجه شد، در اين صورت ترموستات بسته شده تا دوباره دماي آب به 82 درجه برسه و در اين وضعيت همچنان فن خاموش باقي مانده.

اما اگر دماي آب بعد از شروع به گردش در رادياتور ، باز هم بيشتر شد و به دماي كار فشنگي فن رسيد( 91 درجه) در اين صورت فن هم شروع به كار ميكنه تا آب خنك بشه.

بر اين اساس دماي كار موتور بين 82 تا 91 درجه نگه داشته ميشه و بين اين دو دما كم و زياد ميشه، البته توجه كنيد كه مقدار زمان باز و بسته شدن ترموستات و همچنين روشن و خاموش شدن فن ارتباط مستقيمي با دماي محيط داره و مسلما هرچقدر دماي هوا سردتر باشه ، اين مدت كمتر و هر چقدر بيشتر باشه زمان هم بيشتر خواهد بود.

در پرايدهاي انژكتوري هم ترموستات به همين صورت عمل ميكنه منتها فشنگي با فرم نمونه نصب شده در كاربراتوري تفاوت داره و به دو مدل سبز و مشكي تقسيم شده كه براي نوع سيستم احتراق و برق ماشين تنظيم شده.

مطلب مهم اينكه پرايدهاي انژكتوري بدليل مشكلات نوسان برق و اشتباهاتي كه در اون رخ ميده، نشانگر چندان دقيقي براي نمايش مقدار حرارت ندارن و اين مشكلات بيشتر ناشي از فشنگي نشان دهنده حرارت هست كه روي سر سيلندر نصب ميشه.

در حال حاضر براي اينكه اين شاتباهات رفع بشه و تا حد زيادي حرارت دقيقتر نشان داده بشه، از فشنگي نشانگر حرارت با سر مشكي استفاده ميكنند( توجه كنيد منظور من فشنگي نشانگر حرارت هست و نه فشنگي فن رادياتور)

بارها و بارها اين مشكل را روي پرايدهاي انژكتوري ديدم و با استفاده از فشنگي نشانگر حرارت مشكي( بجاي قرمز نصب شده روي ماشين) نتيجه خيلي خوبي گرفتم، البته تمام اين موارد در صورتي درست هست كه بقيه اجزاء هم به درستي و صحيح كار بكنند.

در بازار اين فشنگي به نوع تويوتايي معروف شده كه داراي فيش تخت هست، اما نمونه هاي ساخت چين و ايران هم با فيش گرد وجود داره كه بطور مستقيم ميشه روي پرايد نصب كرد. گاهي اوقات اين قطعه هم با وجود نو بودن خراب هست و درست كار نميكنه و بايد تعويض بشه تا نمونه سالم را پيدا كنيد.

7. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

الان ترموستات فابریک چند هست ؟ !
    سلام . ترموستات اگر خراب باشه چند حالت داره . 1- حرارت میره بالا بعدش یهو ترموستات باز میشه سریع برمیگرده پائین . معمولاً ترموستات کهنه یا بی کیفیت اینجوری میشه و اگر راننده تعویضش نکنه ممکنه برسه به جائی که دیگه باز نشه و دردسر ساز بشه .2- اگر به علت رسوب گرفتگی هم گیر داشته باشه باز هم همینطور میشه اما ممکنه دیگه پائین نیاد حرارت چون گیر میکنه باز نمیشه . اول بازش کنین و رسوب گیری بشه در یک مدت کوتاه با محلول رقیق آب و جوهر نمک بعدش با آب خالی خوب شسته بشه و بعدش در آبی که نزدیک جوش باشه دو سه بار چک بشه تا مطمئن بشین کار میکنه و باز میشه بعدش نصب بشه و تست بشه . شاید اصلاً نیاز به تعویض نباشه . اما ترموستاتی که یکی دو بار حرارت میره بالا و یهو میاد پائین دیگه خطری هست و باید تعویض بشه ( اگر علتش رسوب نباشه )

9. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من از آقای مهرداد و camaro بابت کمک و راهنمایی کاملشون تشکر میکنم. انشالله موفق باشید.
    سوال اساسی پابرجاست:
    این حالت که ترموستات گیر کنه و یک دفعه باز بشه و دما میاد پائین حرف درستی هست
    اما این باید برای یا بار اول که ماشین روشن شده رخ بده یا دفعاتی که دما این قدر کم شده که ترموستات بسته شده
    که در این فصل با توجه به گرمی هوا و رانندگی در شهر بآیا میشه یک دغعه ترموستات بسته باشه (یعنی دما بیاد زیر 82 ) و بخواد دیر باز بشه که دما بره روی 5؟

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بستگي به اينكه چه مقدار دماي هوا كم شده باشه و يا زمان روشن بودن فن و چند عامل ديگه( مثل شدت ترافيك و فرم و سرعت رانندگي) اين مدت زمان باز و بسته شدن ترموستات فرق ميكنه.

هر زمان كه دما كمتر از حد تعيين شده براي ترموستات باشه، بسته ميشه و هر وقت هم بالاتر رفت باز ميشه، و اين سيكل ادامه پيدا ميكنه و البته همانطور كه قبلا گفتم فشنگي فرمان دهنده فن رادياتور هم تعيين كننده است.

من تصور ميكنم مشكل ماشين شما هيچ ارتباطي با اين مسائل نداره و فقط مشكل در فشنگي حرارت هست كه قبلا درمورد اون توضيح كامل دادم.
    اين همان نمونه فشنگي هست كه گفتم:

Last edited by camaro lt; 24-09-2014 at 22:55.

12. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با عرض سلام من پراید 80 کاربراتوری دارم ووقتی که ماشین چند ساعت میخوابه باید از بالای کاربرات بنزین بریزم تا روشن بشه با یه استارت در غیر این صورت هر چی پدال بزنم یا استارت رو هم بسوزونم ماشین روشن نمیشه ولی چند قطره بنزین که بریزم با یه نیش استارت روشن میشه ووقتی که روشن شد چند لحظه کار کنه بعد خاموش کنم با یه استارت البته بدون ریختن بنزین روشن میشه پمپ بنزینم بنزین میداد عوض کردم. ایراد از چیه؟ لطفا راهنمایی کنید.ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با عرض سلام من پراید 80 کاربراتوری دارم ووقتی که ماشین چند ساعت میخوابه باید از بالای کاربرات بنزین بریزم تا روشن بشه با یه استارت در غیر این صورت هر چی پدال بزنم یا استارت رو هم بسوزونم ماشین روشن نمیشه ولی چند قطره بنزین که بریزم با یه نیش استارت روشن میشه ووقتی که روشن شد چند لحظه کار کنه بعد خاموش کنم با یه استارت البته بدون ریختن بنزین روشن میشه پمپ بنزینم بنزین میداد عوض کردم. ایراد از چیه؟ لطفا راهنمایی کنید.ممنون.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان عزیز، چند روزی هست که از جلوی ماشین صدای عجیبی میاد (پراید 88)، یکی دو روز پیش خیلی کم بود، الان بیشتر شده، صداش رو در حالی که موتور داشت در جا کار میکرد ضبط کردم، با گاز دادن صدا بیشتر میشه، وقتی دنده درگیر باشه صدا بیشتره، ممنون میشم دوستان صدا رو بشنون و نظرشون رو بگن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •