AIRBUS A400 Wilco
727 captainsim
767 captainsim
digital aviation fokker100
A300 simcheck
pmdg's
این ها همشون FMC دارن .الان لینک ندارم ولی تو صفحه های قبلی هست![]()
AIRBUS A400 Wilco
727 captainsim
767 captainsim
digital aviation fokker100
A300 simcheck
pmdg's
این ها همشون FMC دارن .الان لینک ندارم ولی تو صفحه های قبلی هست![]()
اتفاقا در این نسخه محیط آموزش فارسی هست و کتاب راهنمای کاملی داره
من خودم نسخه ی فارسی رو دارم , به نظرم flight school1.6 خیلی بهتره و آپدیت هم میشه
درسته که آموزشش فارسی هست اما اینو در نظر بگیرید که همه کار های خلبان ها به زبان انگلیسیه
پس بهتره زبانتون رو قوی کنین .سطح زبان صحبت (speaking) تو شبیه ساز خیلی مناسبه و راحت میشه فهمید
.................................................. .................................................. .........................
بچه ها کسی میدونه تو windows 7 64bit این ارور برای چیه و چجوری میشه درست کرد ؟
fatal error occured
وسط بازی قطع میشه
تایید میشه ... آخه خیلی از چیزا رو اصلا نمیشه ترجمه کرد ... مخصوصا توو این صنعت که زبان تخصصی هوانوردی داره طوریکه حتی خود انگلیسی زبانها هم اصطلاحات رو متوجه نمیشن ... میان مثلا به Flap و Aileron یا چیزای دیگه میگن مثلا بالچه و شهپر و اینامن خودم نسخه ی فارسی رو دارم , به نظرم flight school1.6 خیلی بهتره و آپدیت هم میشه
درسته که آموزشش فارسی هست اما اینو در نظر بگیرید که همه کار های خلبان ها به زبان انگلیسیه![]()
مثلا به جای Touch And GO باید بگن بمال و برو
ضمنا اینکه من نوین پندار رو ندارم ولی دوستان میگن گاها برنامه های جانبی هم روووش خوب نصب نمیشه .... در قدم آخر اگر نسخه اصلی پیدا نشد نوین پندار رو باید انتخاب کرد.
چرا نسخه جدید از این بازی ساخته نمیشه کسی خبری نداره از فلایت جدید با گرافیک بالاتر ؟
سلام
من دیروز نسخه 2 DVD شرکت MGI رو خریدم
این نسخه،نسخه خوبیه؟!
لینک تورنت فوکر 100 digital aviation رو لطف میکنید..؟؟![]()
سلام... من تا الان 3 تا 4 پست دادم که هیچکی جوابگوی سوالات نیست... متاسفم برای این فروم
خدمت شما ... دانلود هم کردم و مشکلی نداره.
فقط حجمش یکم بالاست ... فایل ISO هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از نصب هم این رو نصب کنید و ضمنا باید Preview DireX10 رو در تنظیمات غیر فعال کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by m.s.f; 18-06-2011 at 17:21.
سلام دوست من
دوستان اگه بتونن و فرصت داشته باشن مطمئن باشید حتما کمک میکنن
مثلا شما اینجا گفتید که
نحوه ساختن پینت رو که من بلد نیستم ... دوستان هم حتما یا بلد نیستن یا فرصت نکردندوستای عزیز کسی نحوه ساختن پینت واسه هواپیما رو بلده؟ آموزشی هست که آدم بتونه هر پینتی که دلش خواست رو بسازه و روی هواپیمای مورد علاقش بذاره؟
و یه سوال دیگه اینکه چرا وقتی من دفعه اول که شبیه ساز رو اجرا می کنم و هواپیما رو لود می کنه تو حالت دید از بیرون هواپیما که با F11 حالت انتخاب میشه همه چی درسته ولی وقتی میام بیرون تا مثلا هواپیما رو تغییر بدم یه مسیرمو وقتی میرم تو ... هواپیما رو از نزدیک نشون میده و تا زمانی که کلا خارج نشی و دوباره fsx رو اجرا نکنی همچنان همون جوریه... البته می گم فقط تو حالت F11 دوستان به این مسئله برخوردن؟
و در مورد مشکل دید از بیرون منم بعضی وقتا این مشکل رو دارم و البته نه همیشه ... مشکل فکر مییکنم از خود سیمولاتور هست.
در مورد این هم عرض کنم من با AES کار نکردم ولی با SHIFT+P میتونید بعد از اینکه SHIFT+P رو زدید دکمه ی 1 یا 2 رو بزنید تا به سمت چپ یا راست بره.سلام... دوستای عزیز می خواستم بپرسم وقتی از ماشین push back استفاده می کنیم امکان دور زدن نداره؟ آخه push back داخل AES ازت می پرسه یه کدوم سمت push back انجام بشه سمت راست یا چپ؟! آخه تو فرودگاه های بزرگی مثل فرانکفورت با اون ترافیک فضایی بیرون آوردن هواپیماهای غول پیکری مثل 747 از گیت کار فوق العاده سختیه ...
موفق باشی![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)