آسیاتک دزد خیلی وقت نیم بها کرده مگر سرویسهای حجم بالاش رو بخری
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
آسیاتک دزد خیلی وقت نیم بها کرده مگر سرویسهای حجم بالاش رو بخری
Last edited by darvish1900; 12-03-2012 at 22:42.
سلام
تایم اوتها و پورت ارورها مال زمانی که وضع خراب باشه همون طور که میبینید اون شب هم دیس زیاد بود - من معمولا از 1.50 شروع میکنم تا خود 8 سرعت همیشه خوب بوده ولی دیس زیاد شده ولی دیشب اوضاع خوب بود
اینم مال دیشب![]()
درود
شما اگر با یه همچین شتابی که سرویس شما داره, بسیار عالی است
درود
ساعت رایگان و نیم بها شگرد شرکتهای دزد منش است, شما اگر بتوانی سیستمی را بگیری که شبانه به کل رایگان باشد باز به نسبت بهتر است
درود
شوربختانه چندی است که بسیاری از شرکتهای سرویس دهنده اینترنت پرسرعت, رویه افتضاح و بغرنجی را برای کاربران که ما باشیم ایجاد کرده اند و کم و بیش همگی یکسان شده اند
من پیشتر آسیا تک داشتم بهتر بگویم یکی از نخستین مشتری هایش بودم و هنگامی که پا گرفت افتضاح شد
امروزه نمیدانم که بسیاری از کابرانش راضی هستند یا نه, اما از سه تا دوستانم دوتا راضی و یکی ناراضی دارم
شما هم یک آزمایشی بکن و ببین چجوری است
![]()
اینروزها سرعت پورت های 11535 و 11536 چطوره؟ مثل گذشته خوب و عادیه یا خیر صفحات رو افتضاح باز میکنه؟
با تشکر از شما!
از دوستان کسی در ساری حضور داره؟! چه شرکتی میگیره؟!
بنده الان از شاتل استفاده میکنم و طی 40 روز گذشته 10 گیگ هم دانلود شبانه نداشته ام! (از این هم بدتر؟!)
اینترنت مخابرات به چه شکلیه؟؟! سایتی داره برای کسب اطلاع؟!
ممنون!
سلام
میگم چند روز پنلم باز نمیشه واسه شما هم باز نمیشه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یوزر و پسورد شبانه رایگان با روزانه در این شرکت متفاوته ؟
علیک سلام... با چیز پی ان امتحان کن باز میشه.
فکرنکنم. چون یوزر من شماره ی خونمون هست.
من 512 دارم که 13 روز دیگه قرارداد 6 ماهم تموم میشه .
حدود 40 روز آخرش سرعت دانلود یه چیزی حدد 250 اینا هست ! (گاهی 300) !!
و یه حجم 40 گیگی هم بهم دادن ! نمیدونم اشنباه شده بود یا هر چی !
پسر عموم هم آسیاتک گرفت یه منطقه دیگه . اون یک مگ گرفت و سرعتش همون یک مگه ! (نه مثل من 2.5 مگ ! ! )
1- علتش نمیدونید چیه ؟
2- این سری که خواستم تمدید کنم همین 512 رو بگیرم یا بیشترش کنم ؟ (میترسم 1 مگ بگیرم بازم مثل 512 سرعتش 2 مگ باشه الکی پول اضافه داده باشم )
دوستان من که از شاتل بریدم منو بردن تو لیست FAIR POLICY و ... خلاصه سرعت دانلود شبام بیش تر از 6 نمیشه !!!
میخوام قراردادم رو فسخ کنم موندم پارس آنلاین بگیرم یا آسیا تک !! هرچند میدونم جفتش یه پخه اما میخواستم در مورد دانلود شبانه بپرسم وضعیتش چجوره خوووبه ؟؟ من تو کرج هستم ... حدودا شبی یکی دو گیگ کافیه ! برای شبی یکی دو گیگ 512 کافی هست یا 1 مگ باید بگیرم ؟؟
راستی ترافیک هر ماه رو استفاده نکنی میره ماه بعد یا نه ؟؟
این شاتل پدر سوخته دو ماه اول به ما حال داد هفته های آخر من شبی 4 گیگ دانلود داشتم اما الان !!! 150 مگم به زور میگیره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)