تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 536 از 691 اولاول ... 36436486526532533534535536537538539540546586636 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,351 به 5,360 از 6901

نام تاپيک: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندر ماهشهر

پيش فرض

سلام من تمام پک های Sims 3 نصب کردم و الان ورژن بازیم 9.0.73.012001 وقتی بازی اجرا می کنم خیلی تو بازیم باگ هست کسی نمی دونه چه جوری این مشکل رو حل کنم؟

---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------

سلام من تمام پک های Sims 3 نصب کردم و الان ورژن بازیم 9.0.73.012001 وقتی بازی اجرا می کنم خیلی تو بازیم باگ هست کسی نمی دونه چه جوری این مشکل رو حل کنم؟

پروفشنال wolfman_741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

وفتی بازی رو به ورژن 1.0.631.00002 ارتقاء بدم هر بسته ی الحاقی رو بخوام میتونم روش نصب کنم ؟

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

11

---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------

کلا سیمز باگ زیاد داره قبلا هم گفتم. باید صبر کنید تا بقیه ی پکیج ها و فایل های آپدیت بازی بیاد بلکه یکسریشون درست بشه.
    وفتی بازی رو به ورژن 1.0.631.00002 ارتقاء بدم هر بسته ی الحاقی رو بخوام میتونم روش نصب کنم ؟
    بله میشه

4. این کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ICAROOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    من یه پکیج برای سیمز 3 گرفتم که بعد از نصبش پیغام میده که ابتدا باید سیمز 3 را نصب کنید
    حالا طبق راهنمای "آپگرید سیمز 3" که در پست اول به خوبی توضیح داده شده می خواستم سیمز رو آپگرید کنم تا بلکه مشکل حل بشه ولی در ارتباط با "راهنمای آپگرید" که توی پست اول نوشته شده دو تا سوال برام پیش اومده که ممنون میشم اگه جواب بدید :
    1 -
    فایلی رو که در مزحله اول لینک شده من دانلود کردم ولی سوالی که برای من پیش اومده اینه که این فایل اصلا exe نیست که قابلیت "نصب" شدن داشته باشد (چونکه نوشته شده فایل را ابتدا دانلود و سپس نصب کنید)
    2-
    فایلی که در مرجه سوم لینک شده رو هم من دانلود کردم و از حالت زیپ خارجش کردم که شامل دو فایل bin و HelpPages بود حالا سوالی که برای من در اینجا پیش اومده این هست که آیا فقط کافیست که فایل bin را در آن "آدرسی" که گفته شده کپی کنم یا می بایست فایل HelpPages رو هم احیانا کپی کنم؟
    3-
    آیا با انجام آپدیت فوق در سیمز 3 ، می تونم تمامی پک ها از World Adventures تا Medieval را به راحتی نصب کنم ؟
    4-
    یک توضیح کوچیک راجع به کرک کردن پک ها بعد از نصبشان هم اگر بدید ممنون میشم (یا اگر قبلا توضیح داده شده لطفا لینک پست مورد نظر رو بدید)
    با تشکر
    Last edited by ICAROOS; 11-08-2011 at 03:19.

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    من الان چندتا مدل مو و لباس دانلود کردم ولی نمیدونم کجا بریزمشون چه کارشون کنم و همچنین چه جوری اجراشون کنم
    ممنون میشم کمکم کنین !

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

11

سلام
    من یه پکیج برای سیمز 3 گرفتم که بعد از نصبش پیغام میده که ابتدا باید سیمز 3 را نصب کنید
    حالا طبق راهنمای "آپگرید سیمز 3" که در پست اول به خوبی توضیح داده شده می خواستم سیمز رو آپگرید کنم تا بلکه مشکل حل بشه ولی در ارتباط با "راهنمای آپگرید" که توی پست اول نوشته شده دو تا سوال برام پیش اومده که ممنون میشم اگه جواب بدید :
    1 -
    فایلی رو که در مزحله اول لینک شده من دانلود کردم ولی سوالی که برای من پیش اومده اینه که این فایل اصلا exe نیست که قابلیت "نصب" شدن داشته باشد (چونکه نوشته شده فایل را ابتدا دانلود و سپس نصب کنید)
    2-
    فایلی که در مرجه سوم لینک شده رو هم من دانلود کردم و از حالت زیپ خارجش کردم که شامل دو فایل bin و HelpPages بود حالا سوالی که برای من در اینجا پیش اومده این هست که آیا فقط کافیست که فایل bin را در آن "آدرسی" که گفته شده کپی کنم یا می بایست فایل HelpPages رو هم احیانا کپی کنم؟
    3-
    آیا با انجام آپدیت فوق در سیمز 3 ، می تونم تمامی پک ها از World Adventures تا Medieval را به راحتی نصب کنم ؟
    4-
    یک توضیح کوچیک راجع به کرک کردن پک ها بعد از نصبشان هم اگر بدید ممنون میشم (یا اگر قبلا توضیح داده شده لطفا لینک پست مورد نظر رو بدید)
    با تشکر
    1. خوب شما باید اول اونو از فایل rar درش بیارید. این فایلو برای اینکه کم حجم بشه من فشردش کردم. برای باز کردنش باید winrar داشته باشید

2. باید همشو بریزید

3. بله اگه تمامی مراحل انجام بشه آپدیت به راحتی انجام میشه. البته Medival یک بازی جداست و جزء پکیج های سیمز 3 محصوب نمیشه.

4. هیچ کار خاصی لازم نیست انجام بدید فقط فایل کرکی که داخل سیدی هست رو باید در محل نصب بازی کپی کنید. (فقط چون با کپی کردن فایل های کرک فایل های اصلی از بین میرن قبلش باید فایل های اصلی رو یک جای دیگه ذخیره کنید

سلام
    من الان چندتا مدل مو و لباس دانلود کردم ولی نمیدونم کجا بریزمشون چه کارشون کنم و همچنین چه جوری اجراشون کنم
    ممنون میشم کمکم کنین !
    باید یک همچین آدرسی بسازید :

\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages

و همه رو اینجا بریزید

معمولا یک فایل به نام Resource.cfg همراه فایل های دانلودتون هست. اونو اینجا کپی کنید :
    Program Files\Electronic Arts\The Sims 3

و تمام
    Last edited by Maggy_P; 11-08-2011 at 11:04.

8. 3 کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ICAROOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

1. خوب شما باید اول اونو از فایل rar درش بیارید. این فایلو برای اینکه کم حجم بشه من فشردش کردم. برای باز کردنش باید winrar داشته باشید

2. باید همشو بریزید

3. بله اگه تمامی مراحل انجام بشه آپدیت به راحتی انجام میشه. البته Medival یک بازی جداست و جزء پکیج های سیمز 3 محصوب نمیشه.

4. هیچ کار خاصی لازم نیست انجام بدید فقط فایل کرکی که داخل سیدی هست رو باید در محل نصب بازی کپی کنید. (فقط چون با کپی کردن فایل های کرک فایل های اصلی از بین میرن قبلش باید فایل های اصلی رو یک جای دیگه ذخیره کنید

و همه رو اینجا بریزید

معمولا یک فایل به نام Resource.cfg همراه فایل های دانلودتون هست. اونو اینجا کپی کنید :

و تمام
    1- ببخشید دوست عزیز ، از قرار معلوم ایراد از ویندوز بود که سهوا پسوند فایل اولی رو که دانلود کرده بودم تشخیص نداده بود و مبهم بود که مشکل با استفاده از "Open With " حل شد
    فقط بعد از اکسترکت کردن فایل اول با چندین فایل مثل تصویر زیر مواجه شدم :

حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که الان من باید کدوم یکی از اینها رو نصب کنم ؟
    2-منظورتون این بود که فایل کرک داخل سی دی پکیجی که خریدم رو توی محل نصب "بازی اصلی" کپی کنم یا در محل نصب "پک" ؟ ( دلیل ذخیره فایلهای اصلی چیه ؟ بعدا ممکنه چه استفاده ای داشته باشه ؟ )
    پی نوشت :
    توی سوال قبلی اشتباها نوشته بودم که "بعد از نصب پک" بهم میگه "باید اول سیمز 3 اصلی نصب بشه" در صورتی که منظورم "قبل از نصب" بود چون اصلا نصب نمیشه
    باز هم ممنونم

10. این کاربر از ICAROOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

11

1- ببخشید دوست عزیز ، از قرار معلوم ایراد از ویندوز بود که سهوا پسوند فایل اولی رو که دانلود کرده بودم تشخیص نداده بود و مبهم بود که مشکل با استفاده از "Open With " حل شد
    فقط بعد از اکسترکت کردن فایل اول با چندین فایل مثل تصویر زیر مواجه شدم :

حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که الان من باید کدوم یکی از اینها رو نصب کنم ؟
    2-منظورتون این بود که فایل کرک داخل سی دی پکیجی که خریدم رو توی محل نصب "بازی اصلی" کپی کنم یا در محل نصب "پک" ؟ ( دلیل ذخیره فایلهای اصلی چیه ؟ بعدا ممکنه چه استفاده ای داشته باشه ؟ )
    پی نوشت :
    توی سوال قبلی اشتباها نوشته بودم که "بعد از نصب پک" بهم میگه "باید اول سیمز 3 اصلی نصب بشه" در صورتی که منظورم "قبل از نصب" بود چون اصلا نصب نمیشه
    باز هم ممنونم
    1. اینا رو بریزید توی محل نصب بعد update رو بزنید.

2. تا late night باید توی محل نصب پک ریخته بشه ولی generation و life time کرک توی محل نصب بازی اصلی ریخته میشه.

داره خودمونی میشه ghazalpoem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    u can find me right here..right now

پيش فرض

سلام من تقریبا اکثر پست ها را خواندم و فایل های پست اول را دانلود کردم و طبق راهنمایی که گفتید مراحل را انجام دادم ولی بازیم آپدیت نشد و وقتی هم که بازی رو اجرا می کنم زبانش شده اسپانیایی!! چرا؟ حالا چه کار کنم؟

یه چیز دیگه هم اینکه وقتی من update رو میزنم یه پیغام بهم میده میگه unable to open the source file

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

و همه رو اینجا بریزید

و تمام
    مگی جان من همین روش رفتم فایل هارو ریختم توی این ادرس ولی این فایل Resource.cfg نیست؟؟ از کجا پیداشون کنم؟
    یه سوال دیگه قبلا که همینجا پرسیدم میگفتن که باید از طریق لانچر سیمز نصبشون کنی ؟؟ درست میگفتن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •