تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 536 از 1635 اولاول ... 3643648652653253353453553653753853954054658663610361536 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,351 به 5,360 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام
    شما مواردی که براتون مهم هست رو بگید تا مدل بهتر رو براتون رو معرفی کنم (مواردی مثل کیفیت عکس زوم کیفیت فیلم و...)

به تعداد شاتی که گرفته شده و تمیزی دقت کنید اگه کم تر از 75000 تا شات کار کرده باشه و تمیز باشه خوبه شما از اشنا میخاهید بخرید
    FZ35 رو ترجیح میدم به خاطر :

RAW
    خوش دستی
    ظاهرا نویز کمتر
    باتری لیتیومی
    رنگ خیلی خوب
    لنز با کبفبت

و اینکه قلاش اگزترنال نمی خوام
    سلام

دوست دارم دوربيني باشه چه فرد مبتدي و چه فردي که نيمه حرفه اي هست با اون کار بکنه احساس رضايت بکنه

زوم معقولي داشته باشه و در شب و اماکن تاريخي يا در زير نور چراغ در خانه هم کيفيت عکس خوبي داشته باشه و داراي لرزشگير دست هم باشه و نويز زيادي هم نداشته باشه

اگه بتونه حين فيلمبرداري هم زوم کنه که عالي هست

اگه مواردي ديگه اي هم هست ممنون ميشم موردي بپرسيد تا بگم چون خيلي حرفه اي با اين قضيه برخورد نداشتم

ممنون

2. 2 کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

البته من قبول دارم خیلی کلی بود! موقع نوشتن هم همین حس رو داشتم! من شخصا به تجربه های اطراف کاری ندارم،اینا که گفتم به نظر داستان بود! و اینجا یا تجربه ها دلیل خرید نخواهد بود! می خوام بدونم برای خرید یک دوربین مناسب صرفا چه مواردی رو برای انتخاب مدل در نظر باید بگیرم؟
    در صورتی که کاربر حرفه ای نباشم و با مدلی جز sony آشنائی نداشته باشم،
    چقدر میخوای هزینه کنی.. این مهمترین پارامتره...
    سلام

دوست دارم دوربيني باشه چه فرد مبتدي و چه فردي که نيمه حرفه اي هست با اون کار بکنه احساس رضايت بکنه

زوم معقولي داشته باشه و در شب و اماکن تاريخي يا در زير نور چراغ در خانه هم کيفيت عکس خوبي داشته باشه و داراي لرزشگير دست هم باشه و نويز زيادي هم نداشته باشه

اگه مواردي ديگه اي هم هست ممنون ميشم موردي بپرسيد تا بگم چون خيلي حرفه اي با اين قضيه برخورد نداشتم

ممنون
    اینو توی پ.خ هم بحث اش رو کرده بودیم فکر کنم:

G11 در نور کم عملکرد خیلی خوبی داره؛ نویز کمتر با ایزوی بالاتر (مثلاً نسبت به FZ35 که یکی از گزینه هایی بود که در نظر داری) -- زوم معقول -- در حین فیلمبرداری هم زوم اپتیکال نداره -- در حالت اتومات هم عکس های خوبی می گیره.

4. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

[QUOTE=h_marcopolo;4842005]
    FZ35

البته با توجه به لیستتان

---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------

ممنون دوست عزيز که حداقل شما جواب دادي.حالا 2 تا سوال يکي اينکه من با عکسهايي که تو صفحه پيش دوستمون از اين دوربين گذاشت يه کمي ازش به قولي خوشم نيومد(جمله بندي رو ببين)و دوم اينکه گفتي با توجه به ليستم،يعني چيز ديگه اي همبود که من تو ليستم نياوردم.اگه يه کم بودجه ام بيشتر بود يه حرفه اي ميگرفتم.مثل دي 1000 يا 3000دي نيکون.راستي گفتي نيکون2 تا لنز ارزون با کيفيت داره،کدومان؟
    18-200
    18-105
    در نهایت چی پیشنهاد میکنین؟ در ضمن، شما که تجربه دارین، نگفتین همون لنز 18-55 تا مدتی جواب من رو میده یا نه
    اگر سوژه شما (نوع عکاسی) در حیطه این لنز باشه که تا اون موقع این لنز براتون کافیه
    با سلام
    دوستان درباره دوربین canon سوال دارم.یکی از آشناهای ما کَنون 12 مگا پیکسل داشت و کنار ساحل آب داخلش شد و تعطیل شد!!!!!! و 100 تومن هزینه تعمیر برداشت! چطور به همین راحتی همچین چیزی ممکنه؟!
    بعد هم اکنون دوربین 10 مگا پیکسل sony (البته به 9 بودنشم شک دارم،حضور ذهن ندارم!!) خریده و خیلی خوشحال و راضیه!! و دلیلی که میگه اینه که عکس با کَنون رنگ ها رو عوض می کرده و مثلا قرمز،صورتی میشده و می بایستی که در فتوشاپ رنگ رو به حالت طبیعی می رسونده و (چون استفاده خانگی می کنه!!) پس چنین کاری بعید بوده ازش سر بزنه و برای همین ناراضی بوده! ضمن اینکه از حالت اتوماتیک استفاده می کنه
    حالا اینا بدین منزله ست که canon برای کاربرای حرفه ایه؟؟؟!!! یا اینکه نیاز به یادگیری داره و ارزش داره؟ یا اصلا هیچ کدوم مهم نیست نکنه؟!؟! در ضمن کیفیت عکس هم خیلی برام مهمه و فیلم نه.
    اولا که دوربین های معدودی ضداب هستند و اگر از ان دوربین ها استفاده میکرد اینطور نمیشد ثانیا مگر برند دوربین در صدمه ناشی از آب دخیل است(خودم جواب می دهم خیر)

ما هم خوشحالیم که ایشان راضی هستند ولی متاسفانه رضایت ایشان برای ایکنه قبول کنیم سونی برندی جدی در دوربین عکاسی است کاملا ناکافی است.بگذار صریح بگویم شاید منظوری نداری اما شاید کسی که بعدها این پست را می خواند به اشتباه خیال کند که سونی در زمینه ی عکاسی در حد کنون است(اطلاعات غلط دادن کاره درستی نیست سونی LCD و Laptop های خوبی تولید میکند و سابقا واکمن های شماره یک دنیا را تولید میکرد)

البته من قبول دارم خیلی کلی بود! موقع نوشتن هم همین حس رو داشتم! من شخصا به تجربه های اطراف کاری ندارم،اینا که گفتم به نظر داستان بود! و اینجا یا تجربه ها دلیل خرید نخواهد بود! می خوام بدونم برای خرید یک دوربین مناسب صرفا چه مواردی رو برای انتخاب مدل در نظر باید بگیرم؟
    در صورتی که کاربر حرفه ای نباشم و با مدلی جز sony آشنائی نداشته باشم،
    کامنتتان کلی نبود بلکه بکلی غلط بود.
    اما بگذار بگویم شاید تحت شرایطی که به نیازهای یک شخص بستگی دارد شاید خوده من دوربین عکاسی سونی را پیشنهاد کنم این پیشنهاد به معنی تایید برند دوربین های عکاسی سونی نیست بلکه نیازهای یک شخص مهم ترین فاکتور انتخاب هستند و ممکن است برای شخصی یک مدل خاص از سونی بهترین انتخاب باشد.

QUOTE=sastwhc;4841156]FZ35

البته با توجه به لیستتان

---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------

ممنون دوست عزيز که حداقل شما جواب دادي.حالا 2 تا سوال يکي اينکه من با عکسهايي که تو صفحه پيش دوستمون از اين دوربين گذاشت يه کمي ازش به قولي خوشم نيومد(جمله بندي رو ببين)و دوم اينکه گفتي با توجه به ليستم،يعني چيز ديگه اي همبود که من تو ليستم نياوردم.اگه يه کم بودجه ام بيشتر بود يه حرفه اي ميگرفتم.مثل دي 1000 يا 3000دي نيکون.راستي گفتي نيکون2 تا لنز ارزون با کيفيت داره،کدومان؟
    سوالتان برایم مفهوم نبود.
    18-200
    18-105
    اصولا حتی لنزهای ارزان نیکون عالی محسوب میشوند.
    D3000 نیکون یک Entery Level محسوب میشود یعنی حداقل ممکنه است
    1000D کنون هم Entery Level است.
    سلام

ممنون
    دوست من
    دوربین در و حالت برای افراد مبتدی مناسب محسوب میشود اول تنظیم اتوماتیک و نیمه اتوماتیک دوم خروجی خوب(پروسس داخل دوربین)
    در مورد اول باید بگویم تمام دوربین ها ذیجیتال مد اتوماتیک دارند اما همه ی انها مد دستی(برای کاربر حرفه ای تر) ندارند و نه برعکس.این سوال بیشتر به زمان دوربین ها غیر اتوماتیک انالوگ برمیگردد در مورد دوربین های دیجیتال خیالتان راحت باشد.
    اما بطور کلی باید بگویم برای دوستان مهندسی معماری G11 پیشنهاد شده که انتخاب خوبیست(دقت کن زوم حداکثر 5 برابر و نه بیشتر)
    Last edited by sastwhc; 14-04-2010 at 20:36.

6. 5 کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان عزیز در مورد نحوه عکس گرفتن از کالاها جهت قرار دادن در فروشگاه اینترنتی راهنمائی میخواستم.مشخصات دوربین دیجیتالم اینه:
    Yashica
    EZ Digital 7030

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با تشکر فراوان

در آغاز فعالیت kian28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان چه منظوری می تونم داشته باشم؟ بخاطر یک جمله کسی بخواد مقایسه ای غیر اصولی بین سونی و کنون بکنه؟ حرفه ای صحبت نمی کنم و معذور هستم
    چند مورد مهمه مثل سبکی و ظرافت،فیلم مهم نیست،نمی دونم که قابلیت usb هم می تونن داشته باشن یا نه؟(بخاطر خطر ویروسی شدن)
    قیمت درسته مهمه اما می شه معرفی کرد تا ببینیم برای یک شخص که به کارهای حرفه ایش نیازی نداره چقدر هزینه برمیداره(یعنی مثلا اگه یک دوربین پیشنهادی برای چنین شخصی مناسبه،روی قیمت حرفی نیست)
    چیزی که مهم هست رزلوشن و اینکه بین مدل های مختلف یک برند،کدومش تایید میشه،برند سونی مد نظرم هست.
    ضمن اینکه از شما می خوام لطف کنین یک سری فاکتور هایی که باید یا می تونم بهشون توجه کنم رو متذکر بشین
    خیلی ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نوشته شده توسط h_marcopolo [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    QUOTE=sastwhc;4841156]FZ35

البته با توجه به لیستتان

سوالتان برایم مفهوم نبود.
    18-200
    18-105
    اصولا حتی لنزهای ارزان نیکون عالی محسوب میشوند.
    D3000 نیکون یک Entery Level محسوب میشود یعنی حداقل ممکنه است
    1000D کنون هم Entery Level است.

دوست عزيز منظورم اين بود که من يه ليستي معرفي کردم که چند تايي دوربين توش بود مثل نيکون p100 اولمپوس 800uz کنون sx20 سوني hx1 فوجي 200exr `پاناسونيک fz35 فوجي hs10 و. پنتاکس x90......که شما fz35 رو گفتين با توجه به ليست.يعني اين دوربين از تمامي اين دوربين جديدا بهتره؟يا چيز بهتري هست که تو اين ليست نبود؟
    Last edited by h_marcopolo; 15-04-2010 at 11:50.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

يه چيز ديگه اين d3000‌و 1000d که گفتين حداقل ممکنه با لنزهاي روي خودشون18-55 کيفيتشون از تمام اينايي که نام بردم بهتر نيست؟و براي من که نميخوام خيلي حرفه اي عکاسي کنم و بيشترم عکاسي از طبيعت و بعضي مواقع هم ماکرو رو ترجيح ميدم،اين لنز کيت اين با 3x زوم کارمو راه ميندازه يا تا چند وقت راه ميندازه؟و اينکه براي اين کارايي که گفتم بين اين 2 تا و d5000 نيکون و 500 دي کنون با لنزهاي خودشون کدام بهترن؟

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

...

اینو توی پ.خ هم بحث اش رو کرده بودیم فکر کنم:

G11 در نور کم عملکرد خیلی خوبی داره؛ نویز کمتر با ایزوی بالاتر (مثلاً نسبت به FZ35 که یکی از گزینه هایی بود که در نظر داری) -- زوم معقول -- در حین فیلمبرداری هم زوم اپتیکال نداره -- در حالت اتومات هم عکس های خوبی می گیره.

...
    دوست من
    دوربین در و حالت برای افراد مبتدی مناسب محسوب میشود اول تنظیم اتوماتیک و نیمه اتوماتیک دوم خروجی خوب(پروسس داخل دوربین)
    در مورد اول باید بگویم تمام دوربین ها ذیجیتال مد اتوماتیک دارند اما همه ی انها مد دستی(برای کاربر حرفه ای تر) ندارند و نه برعکس.این سوال بیشتر به زمان دوربین ها غیر اتوماتیک انالوگ برمیگردد در مورد دوربین های دیجیتال خیالتان راحت باشد.
    اما بطور کلی باید بگویم برای دوستان مهندسی معماری G11 پیشنهاد شده که انتخاب خوبیست(دقت کن زوم حداکثر 5 برابر و نه بیشتر)

درسته

ممنون از هر دو دوست عزيزم

و در مورد SX20 چي ؟ آيا نظر خاصي درمقايسه با اينا نداريد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

الان داشتم سايت snapsort رو ميديدم ديدم تو سوپرزومها از نيکون p100 به عنوان بهترين گزينه خريد نام برده و از hs10 ‌هم تعريف کرده تو حرفه ايها هم از 550D به عنوان بهترين خريد نام برده.

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

الان داشتم سايت snapsort رو ميديدم ديدم تو سوپرزومها از نيکون p100 به عنوان بهترين گزينه خريد نام برده و از hs10 ‌هم تعريف کرده تو حرفه ايها هم از 550D به عنوان بهترين خريد نام برده.
    بهرحال این ها آخرین مدل محسوب میشوند و البته ریویو مثبت هم دارند مخصوصا HS10

14. 2 کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •