تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 536 از 1219 اولاول ... 364364865265325335345355365375385395405465866361036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,351 به 5,360 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دوستان ، همین الان وسط آپدیت یه گیگی هوی رین که نود درصدشم رفته بود سونی لطف فرموده فریم ور جدید عرضه کردند و گند کشیدن به آپدیت بازی ما و آپدیت ما رو کلا کنسل کردن گفتن اول فریم ور رو آپدیت کن بعد بازی رو ! دستگاه ده ساعت روشن بود برای گرفتن این آپدیت در هر صورت کنسول اسلیم ما رفت روی 3.55 ، خبر ها هاکی از اینه که ظاهرا می شه فریم ور 3.55 هم دانگرید کرد ولی کمی مشکل داره این قضیه انگاری ...

من هم به همه دوستانی که قصد تهیه کنسول ایکس باکس یا پلی سه رو دارن توصیه می کنم اگر فکر بازی کپی پلی سه هستن که احتمال زیاد هستن دور این کنسول رو خط بکشن ، چون همونطور که بارها گفتن سرنوشت بازی های آینده معلوم نیست که بتونید اجرا کنید یا نه ! و این به این معنی که شما ممکنه حتی بازی های مولتی هم از دست بدید !
    به نظر من بهترین کار :

یک 360 در کنار یک Ps3 با ps3 بشینید انحصاری ها رو بازی کنید و با 360 هم انحصاری ها و هم مالتی ها . گرافیکاشونم که چیزی از هم کم نداره .

2. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال foxyjanam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شيراز -- تهران

پيش فرض

شما که لطف کردی این اطلاعات و دادی قیمتشم بگی ممنون میشم.
    Slim 120 Gig = 380
    Slim 250 Gig = 420
    Fat هم 330 فكر مي كنم باشه ، ولي فكر نكنم نو پيدا شه .
    خيلي هم با هم فرقي ندارن ، اينجورين :
    همينجا خيليا فت دارن و راضين ، خيلي ها هم اسليم دارن و مشكليم ندارن.( ولي اسليم بگير )
    هارد چيز خوبيه ، 120 خوبه ، اگه تو كار موزيك ويديو و فيلم و PSN و عكس و اينا هستي 250 بگير ترجيحا .

4. 2 کاربر از foxyjanam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahroozs2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    .:313:.

پيش فرض

یه سوال دارم
    به نظر شما میصرفه یه ps3 دست دو بگیرم؟ یعنی منظورم اینه که ایا احتمال خرابی تو ps3 هست؟

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

ممنون . درسته کلا واسه گیم میخوام .یعنی لذت واقعی از هر نوع گیم . خب چرا اون رو بگیرم ؟؟؟

به به سلام دوست ترنس باز ماچطوری؟؟؟
    یاد دوران قسمت موسیقی به خیر

در مورد خرید این دوتا بچه ها قطره چکانی بهت میگنمن جمع بندی می کنم مینویسم برات که هر کدوم چه مزیتی دارن:

1-آنلاین بازی کردن: اگه اهل انلاین بازی کردن هستی xbox بیشتر پیشنهاد میشه چون سیستم انلاینش قویه و بازیهای انحصاری انلاین قوی هم داره(مثه halo و gears)البته باید بدونی این سیستم تو xbox پولی هستش
    ولی مال سونی رایگانه.........ولی خوب خلوتتر از سیستم انلاین مایکرو ولی اینم بازیهای انحصاری خوفی واسه آنلاین زدن داره(مثه killzone)

2-بازیهای انحصاری:بازیهای انحصاری از نکات برجسته و مهم هر کنسول هستن چون زیبایی یه کنسول در عنواین انحصاری اون هستش..... .

از لحاظ عناوین انحصاری ps3 تعداد انحصاری بیشتری داره ولی xbox هم عناوین انحصاری کم نداره....... .برای من به شخصه تو انحصاریهای ps3 فقط killzone و heavy rain مهم هستن و تو انحصاریهای xbox هم gears و halo...... .
    حالا درباره انحصاریهای هر کنسول تحقیق کن تا بدونی انحصاریهای کدوم کنسول بیشتر جذبت می کنه(البته از لحاظ تعداد ps3 برتری زیادی داره)

3-تو بازیهای مولتی که واسه هر دو کنسول هم میاد xbox در وضعیت نسبتا بهتری هست هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ بی دردسر بودن در تهیه(چون ha*ck کنسول ps3 اینده مشخصی نداره)

4-از لحاظ کپی خور بودن هم xbox بی دردسر .یعنی مطمینا تا آخر نسل کپی خور هستش........ولی ps3 با اینکه کپی خور شده ولی سختی و دشورای زیاد داره و علاوه بر اون سونی هی هی فریمور میده تا جلوی کپی خورشدن رو بگیره...... .

5-یه موردم موند اونم kinect یا move هستش..........اگه دراینده اینا رو هم در برنامه خریدت داری باید بدونی که سنسور kinect فقط واسه xbox هسش و move واسه ps3 .......... .

حالا بشین سبک سنگین کن ببین کدوم بهتره............... .

.
    Last edited by halflife g; 07-12-2010 at 23:18.

7. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بسیار ممنون . ببینید من کلا به مورد 3 که شما گفتید بیشتر اهمیت میدم و خب چون کنسول ندارم مطمئنا بدون تعصب میگم . به نظر میاد دارم به یه جمع بندی کلی میرسم که کدوم کنسول رو بخرم با دلایل و شواهد روشن و راهنمایی های شما !! پولش رو نداریم هر 2 رو بخریم دیگه !! البته دوستان من هم که کنسول دارن بهم پیشنهاد دادن که کدوم رو بگیرم و چرا ؟؟!! اینجا هم مطرح کردم که از شما کمک بگیرم و با خیال راحت بگیرم . ممنون .

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

UNCHARTED 3

این عکس ها رو خود سونی به طور رسمی منتشر کرده
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by alipsp; 10-12-2010 at 12:52.

10. 4 کاربر از alipsp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

دوستان
    يه ps3 60gb يه شخصي ميفروشه و اونطور كه ميگه خيلي تميزه!!!عكساشم ديدم----اما اونطرف قم هستن و من تهران!!!اون اسرار كرد كه من برم شهرشون و از نزديك ببينم---چون فرصت نداره خودش بياد تهران----من هم به دلايلي نميتونم برم قم---حالا به نظرتون چيكار كنم؟؟؟اصلا قابل اطميناه؟؟؟قيمتش 270 تومن----در نهايت اون پيشنهاد داد كه با پسته پيشتاز بفرسته و من هم پول به حسابش بريزم---الان چند روزه كلافه ام!!!منو از اين سردرگمي نجات بدين!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    در كل من يه 60 گيگ لازم دارم-----به نظر شما ميتونم تميزشو تو مغازه هاي تهران گير بيارم؟؟؟يا همينو بگيرم؟؟؟منو بزاريد جاي خودتون!!!
    Last edited by BATMAN-LOVE; 10-12-2010 at 13:33.

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

من کلا خرید کنسول دست دوم رو پیشنهاد نمی کنم ! چون شما نمی دونید اون طرف با دستگاه چیکار کرده ، تمیز کردنشم که کاری نداره ...

13. 5 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال abol_fa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    كنار كارون....

پيش فرض

UNCHARTED 3

این عکس ها رو خود سونی به طور رسمی منتشر کرده
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه این گیم پلی باشه که من تایید میکنم
    میگم دوستان ارزش داره پلی 3رو ه-کی کنم؟
    الان دانگرید کردم یه حالی دارم که نگوووونمیدونم چه کنم الان

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

شما كه خودت تو امضات اونطوري گفتي---حالا ميخواي ه---ك كنيش!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •