به نظر من بهترین کار :
یک 360 در کنار یک Ps3 با ps3 بشینید انحصاری ها رو بازی کنید و با 360 هم انحصاری ها و هم مالتی ها . گرافیکاشونم که چیزی از هم کم نداره .
به نظر من بهترین کار :
یک 360 در کنار یک Ps3 با ps3 بشینید انحصاری ها رو بازی کنید و با 360 هم انحصاری ها و هم مالتی ها . گرافیکاشونم که چیزی از هم کم نداره .
Slim 120 Gig = 380
Slim 250 Gig = 420
Fat هم 330 فكر مي كنم باشه ، ولي فكر نكنم نو پيدا شه .
خيلي هم با هم فرقي ندارن ، اينجورين :
همينجا خيليا فت دارن و راضين ، خيلي ها هم اسليم دارن و مشكليم ندارن.( ولي اسليم بگير)
هارد چيز خوبيه، 120 خوبه ، اگه تو كار موزيك ويديو و فيلم و PSN و عكس و اينا هستي 250 بگير ترجيحا .
یه سوال دارم
به نظر شما میصرفه یه ps3 دست دو بگیرم؟ یعنی منظورم اینه که ایا احتمال خرابی تو ps3 هست؟
به به سلام دوست ترنس باز ماچطوری؟؟؟
یاد دوران قسمت موسیقی به خیر
در مورد خرید این دوتا بچه ها قطره چکانی بهت میگنمن جمع بندی می کنم مینویسم برات که هر کدوم چه مزیتی دارن:
1-آنلاین بازی کردن: اگه اهل انلاین بازی کردن هستی xbox بیشتر پیشنهاد میشه چون سیستم انلاینش قویه و بازیهای انحصاری انلاین قوی هم داره(مثه halo و gears)البته باید بدونی این سیستم تو xbox پولی هستش
ولی مال سونی رایگانه.........ولی خوب خلوتتر از سیستم انلاین مایکرو ولی اینم بازیهای انحصاری خوفی واسه آنلاین زدن داره(مثه killzone)
2-بازیهای انحصاری:بازیهای انحصاری از نکات برجسته و مهم هر کنسول هستن چون زیبایی یه کنسول در عنواین انحصاری اون هستش..... .
از لحاظ عناوین انحصاری ps3 تعداد انحصاری بیشتری داره ولی xbox هم عناوین انحصاری کم نداره....... .برای من به شخصه تو انحصاریهای ps3 فقط killzone و heavy rain مهم هستن و تو انحصاریهای xbox هم gears و halo...... .
حالا درباره انحصاریهای هر کنسول تحقیق کن تا بدونی انحصاریهای کدوم کنسول بیشتر جذبت می کنه(البته از لحاظ تعداد ps3 برتری زیادی داره)
3-تو بازیهای مولتی که واسه هر دو کنسول هم میاد xbox در وضعیت نسبتا بهتری هست هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ بی دردسر بودن در تهیه(چون ha*ck کنسول ps3 اینده مشخصی نداره)
4-از لحاظ کپی خور بودن هم xbox بی دردسر .یعنی مطمینا تا آخر نسل کپی خور هستش........ولی ps3 با اینکه کپی خور شده ولی سختی و دشورای زیاد داره و علاوه بر اون سونی هی هی فریمور میده تا جلوی کپی خورشدن رو بگیره...... .
5-یه موردم موند اونم kinect یا move هستش..........اگه دراینده اینا رو هم در برنامه خریدت داری باید بدونی که سنسور kinect فقط واسه xbox هسش و move واسه ps3 .......... .
حالا بشین سبک سنگین کن ببین کدوم بهتره............... .
.
Last edited by halflife g; 07-12-2010 at 23:18.
بسیار ممنون . ببینید من کلا به مورد 3 که شما گفتید بیشتر اهمیت میدم و خب چون کنسول ندارم مطمئنا بدون تعصب میگم . به نظر میاد دارم به یه جمع بندی کلی میرسم که کدوم کنسول رو بخرم با دلایل و شواهد روشن و راهنمایی های شما !! پولش رو نداریم هر 2 رو بخریم دیگه !!البته دوستان من هم که کنسول دارن بهم پیشنهاد دادن که کدوم رو بگیرم و چرا ؟؟!!
اینجا هم مطرح کردم که از شما کمک بگیرم و با خیال راحت بگیرم . ممنون .
UNCHARTED 3
این عکس ها رو خود سونی به طور رسمی منتشر کرده
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by alipsp; 10-12-2010 at 12:52.
دوستان
يه ps3 60gb يه شخصي ميفروشه و اونطور كه ميگه خيلي تميزه!!!عكساشم ديدم----اما اونطرف قم هستن و من تهران!!!اون اسرار كرد كه من برم شهرشون و از نزديك ببينم---چون فرصت نداره خودش بياد تهران----من هم به دلايلي نميتونم برم قم---حالا به نظرتون چيكار كنم؟؟؟اصلا قابل اطميناه؟؟؟قيمتش 270 تومن----در نهايت اون پيشنهاد داد كه با پسته پيشتاز بفرسته و من هم پول به حسابش بريزم---الان چند روزه كلافه ام!!!منو از اين سردرگمي نجات بدين!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در كل من يه 60 گيگ لازم دارم-----به نظر شما ميتونم تميزشو تو مغازه هاي تهران گير بيارم؟؟؟يا همينو بگيرم؟؟؟منو بزاريد جاي خودتون!!!
Last edited by BATMAN-LOVE; 10-12-2010 at 13:33.
من کلا خرید کنسول دست دوم رو پیشنهاد نمی کنم ! چون شما نمی دونید اون طرف با دستگاه چیکار کرده ، تمیز کردنشم که کاری نداره ...
اگه این گیم پلی باشه که من تایید میکنم
میگم دوستان ارزش داره پلی 3رو ه-کی کنم؟
الان دانگرید کردم یه حالی دارم که نگوووونمیدونم چه کنم الان
شما كه خودت تو امضات اونطوري گفتي---حالا ميخواي ه---ك كنيش!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)