با این قیمتا که باید قید هارد رو زد همون فالکون به صرفه تره مثل اینکه ...راستی دوستان برای بازی کدوم مارک رو پیشنهاد میکنین؟فرق زیادی با هم دارن تو کیفیت؟؟پلی باکس چطوره؟؟؟
با این قیمتا که باید قید هارد رو زد همون فالکون به صرفه تره مثل اینکه ...راستی دوستان برای بازی کدوم مارک رو پیشنهاد میکنین؟فرق زیادی با هم دارن تو کیفیت؟؟پلی باکس چطوره؟؟؟
playbox آشغال ترين نوع ديسك هستش !!!
T-Gate & Verbatim !!! با يكي ديگه كه يادم نيست !!!
قیمت هارد در جاهای مختلف متفاوته
یک جا مثل اینه
یک جا هم مثل جایی که rohallah گفت 120 رو میده 80
من میشناسم جایی که 20 رو میده 95
و در عین حال جای که 20 رو میده 45
برای این کار باید تبدیلات رو انجام بده که کار دردسر داری هست
فکر کنم aone بود![]()
البته برای درایورهای Samsung سال 2006 از فوریه به بعد واقعا" مناسب هستplaybox آشغال ترين نوع ديسك هستش !!!
playbox و aone که واقعا اشغالن ولی با این داشبورد جدید تقریبا میشه از هر نوع دیسکی استفاده کرد چون عملا به غیر از اون 7 8 دقیقه نصب دیگه دیسک خیلی بدرد نمیخوره
aone بعد از verbatim به عقیده خیلی ها بهترین Dvd خام برای 360 هست
حتی بهتر از خود t-gate
من فقط gta 4 رو روی verbatim دارم
و باقیه بازی هام حدودا 30 تاش رو aone هست که هیچ مشکلی نداشتم تا حالا باهاش
playbox هم اصلا ندارم
اون قضیه خوب شاید برای شما که همه بازیهات رو تو هارد نصب میکنی اینطوری باشه
اونهایی که arcade دارن یا ترجیح میدن از روی همون disk بازی رو بازی کنن براشون مهمه
من خودم ترجیح میدم از رو disk بازی کنم
چون سر و صدایی که از خوندن مکرر دیسک توسط لنز پیش میاد
برای من یکی قابل تحمل تره تا اون صدای یکنواخت و ممتدد سوت ماننده فن کنسول زمانی که از هارد میخونه
به خصوص در شب که به هم میریزه من رو اساسی![]()
آره اون صدای سوت.تا عمق اعصاب آدم میره و نابود میکنه آدمو ولی وقتی وارد حس و هوای بازی میشم حواسم به اون نیست دیگه.در کل تحمل صدای خوندن دیسک توی درایو خیلی قابل تحمل تره![]()
شما لطف دارید پدرام جان.
راستش بخوای الان حدود یک ماهی هست که از اولین تغییرات روی بازی H.A.W.X می گذره و حتی خیلی ها با همون نسخه Live هم بازی کردند ولی هنوز ban نشدند چون wave Ban هنوز زمانش نرسیده. علت اصلی مخالفت من در استفاده از این بازیهای پچ شده تغییر اساسی در ساختار کلی بازی است چون شما یکی از پارتیشن های اصلیو با پارتیشن یک بازی دیگه که wave 2 هست عوض می کنید و همین کار باعث میشه که Firmware گول بخوره و فکر کنه بازی wave 2 هست و می زاره بازی اجرا بشه. در صورتی که این کار باعث میشه که راحت شما توسط مایکروسافت کشف بشید. چون همیشه یک بازی اطلاعاتشو به سرورهای مایکروسافت میفرسته و اگر ببینند که بازی شما ساختارش با بازی اصلی فرق میشه خطر بن شدنتون میره بالا. اینم بگم که کسانی بودند که از این بازی های پچ شده تو Live! هم استفاده کردند ولی هنوز هم بن نشدند.
ریسکش با خودتون فعلا که مایکروسافت بی خیال بن هست.
2. من فکر کنم بعد از اینکه FW را اپدیت کردید دیگه از بازی قبلی استفاده نکنید و از یک بازی پچ نشده استفاده کنید.
سلام خسته نباشید لطفا بگید اگه من به live وصل بشم و بازیهم نکنم فقط برای آپدیت باز هم باید اشتراک داشته باشم یهنی اشتراک 1 ماهه بخرم چون از اون موقع که خریدم وصل نشدم گفتم سوال کنم ببینم کسی با اینکه اعتبارش تموم شده یا بن شده باز میتونه آپدیت کنه
با سلام
xbox360 رو به مانیتور وصل میکنم مانیتور کیفیت خوبی نداره همه چیز مایل به رنگ نارنجی است
لطفا راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)