دوستان مگه 18 سال تمام اول ورود به 19 سالگی نیست؟ پس 74 امسال مشمول نمیشه که 93 سال مشمولیتشون هست! چرا امسال فراخوان زدن؟
دوستان مگه 18 سال تمام اول ورود به 19 سالگی نیست؟ پس 74 امسال مشمول نمیشه که 93 سال مشمولیتشون هست! چرا امسال فراخوان زدن؟
دوستان متولد 8 آبان 73 امسال رشته مورد نظر قبول نشه میتونه سال بعد هم کنکور بده یا باید بره سربازی ؟
با سلام.
در صورتی که دیپلمتون رو دی ماه گرفته باشید بله. اما در صورتی که خرداد گرفته باشید تا خرداد وقت دارید دفترچه پست کنید.( در کل یکسال پس از اخذ آخرین مدرک تحصیلی وقت دارید دفترچه پست کنید. )
در صورتی که در مقطع کارشناسی پذیرفته بشید حین خدمت معافیت تحصیلی به شما تعلق میگیره.
همچنین توصیه اکیدی که بنده به دوستان دارم این هست : در صورتی که به محیط خدمت وارد شدید خدمت رو تموم کنید و بعدش در صورت تمایل ادامه تحصیل بدید.
سلام , خبر دارین اعزامی های امسال 21 ماه هستن یا 24؟
کسی نمیدونه؟
دوستان من بزرگسالان پیش دانشگاهی میخونم امسال هم اولین کنکور رو میدم قبلا برای دیپلم رفتم معافیت تحصیلی بگیرم تا ۹۵ داد (در صورت تحصیل)
پیشم رو یا همین خرداد میگیرم یا شهریور ، الان وضعیتم برای کنکور ۹۳ چیه؟ چی کار باید بکنم بعد از کنکور امسال؟ بعضیا میگن یه ترم برو دانشگاه انصراف بده بعضیا هم میگن نیازی نیست
البته از نظر سنی مشمول هستم ولی معافیت تحصیلی هم دارم
سلام دوستان !
من سال 89 دفترچه فرستادم و همون موقع برگ سبز هم اومد . توی همون سال (( سال 89 )) هم نامه کسری خدمت (( 11 ماه کسری )) گرفتم .
اما چون سال 89 دانشجو شدم الان از معافیت تحصیلی استفاده میکنم. آیا میتونم بعد از اتمام تحصیل و رفتن به سربازی از اون کسری استفاده کنم ؟
سلام دوستان
سوألی داشم ، قبلنا یه چیزایی شنیده بودیم با این مضمون که رتبه های زیر 100 ( برای مثال رشته ی ریاضی ) جزء نخبه ها محسوب می شن و معاف می شن و از این حرفا
چنین مطلبی درسته ؟ هنوز پا بر جاست ؟
با تشکر
سلام دوستان
من متولد 73 بهمن ماه هستم اینجوری که مدیران مدرسه گفتن امسال مهرماه مشمول میشم
و مهرماه باید وارد دانشگلاه بشم
حالا از شانس بدم من برای کنکور نتونتسم نام نویسی کنمو تنها امیدم به تکمیل ظرفیتی هست
حالا اگه بازم بد شانسی بیارم و مهر نتونم برم دانشگاه باید بهمن برم , میخواستم ببینم تا اون موقع اضافه خدمت میخورم ؟ و آیا راهی هست که اضافه نخورم![]()
به نظر من بهتره برید خدمت
سلام
خیر
کسری های اون موقع اکثرا و شاید همه برداشته شدن و حذف شدن
شما اگه بخواید برید خدمت طبق قوانین جدید براتون محاسبه می کنن
سلام
خیر چنین چیزی نیست
فقط رتبه های 1 و 2 و 3 شاید معافیتی داشته باشن
شما مشمول هستید
... هر فرد ذکور ایرانی در ماهی که طی آن ماه به سن 18 سال تمام می رسد مشمول مقررات خدمت وظیفه عمومی است و همچنین برابر ماده (19) همین قانون ، کسانی به سن 18 سال تمام میرسند (1373)موظفند ظرف شش ماه جهت تعیین تکلیف وضعیت خدمت وظیفه عمومی یا اعزام به خدمت، خود را از طریق دفاتر پلیس+10 به مراکز وظیفه عمومی معرفی کنند .
.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)