تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 536 از 616 اولاول ... 36436486526532533534535536537538539540546586 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,351 به 5,360 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان مگه 18 سال تمام اول ورود به 19 سالگی نیست؟ پس 74 امسال مشمول نمیشه که 93 سال مشمولیتشون هست! چرا امسال فراخوان زدن؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

دوستان متولد 8 آبان 73 امسال رشته مورد نظر قبول نشه میتونه سال بعد هم کنکور بده یا باید بره سربازی ؟

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان متولد 8 آبان 73 امسال رشته مورد نظر قبول نشه میتونه سال بعد هم کنکور بده یا باید بره سربازی ؟
    با سلام.

در صورتی که دیپلمتون رو دی ماه گرفته باشید بله. اما در صورتی که خرداد گرفته باشید تا خرداد وقت دارید دفترچه پست کنید.( در کل یکسال پس از اخذ آخرین مدرک تحصیلی وقت دارید دفترچه پست کنید. )
    در صورتی که در مقطع کارشناسی پذیرفته بشید حین خدمت معافیت تحصیلی به شما تعلق میگیره.
    همچنین توصیه اکیدی که بنده به دوستان دارم این هست : در صورتی که به محیط خدمت وارد شدید خدمت رو تموم کنید و بعدش در صورت تمایل ادامه تحصیل بدید.

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با سلام.

در صورتی که دیپلمتون رو دی ماه گرفته باشید بله. اما در صورتی که خرداد گرفته باشید تا خرداد وقت دارید دفترچه پست کنید.( در کل یکسال پس از اخذ آخرین مدرک تحصیلی وقت دارید دفترچه پست کنید. )
    در صورتی که در مقطع کارشناسی پذیرفته بشید حین خدمت معافیت تحصیلی به شما تعلق میگیره.
    همچنین توصیه اکیدی که بنده به دوستان دارم این هست : در صورتی که به محیط خدمت وارد شدید خدمت رو تموم کنید و بعدش در صورت تمایل ادامه تحصیل بدید.
    سلام , خبر دارین اعزامی های امسال 21 ماه هستن یا 24؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

سلام
    من کف دستها و پاهام زیاد عرق میکنه جوری که اگه یه جا بایستم زیر پاهام (مثلا فرش) خیس میشه دستهامم که دیگه نگو دکتر رفتم گفت استرس زیاد داری عادیه حالا میخواستم بدونم این باعث میشه که من معاف بشم؟ یه جواب قطعی میخوام چون خیلی جاها پرسیدم هرکی یه جوابی داده یکی گفته آره یکی گفته نه. در رابطه با معافیت کفالت هم پدرم 66 سالشه و یه برادر هم دارم ازدواج کرده (32 سالشه) در این دو مورد اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه
    با تشکر
    کسی نمیدونه؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

دوستان من بزرگسالان پیش دانشگاهی میخونم امسال هم اولین کنکور رو میدم قبلا برای دیپلم رفتم معافیت تحصیلی بگیرم تا ۹۵ داد (در صورت تحصیل)
    پیشم رو یا همین خرداد میگیرم یا شهریور ، الان وضعیتم برای کنکور ۹۳ چیه؟ چی کار باید بکنم بعد از کنکور امسال؟ بعضیا میگن یه ترم برو دانشگاه انصراف بده بعضیا هم میگن نیازی نیست
    البته از نظر سنی مشمول هستم ولی معافیت تحصیلی هم دارم

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان !
    من سال 89 دفترچه فرستادم و همون موقع برگ سبز هم اومد . توی همون سال (( سال 89 )) هم نامه کسری خدمت (( 11 ماه کسری )) گرفتم .
    اما چون سال 89 دانشجو شدم الان از معافیت تحصیلی استفاده میکنم. آیا میتونم بعد از اتمام تحصیل و رفتن به سربازی از اون کسری استفاده کنم ؟

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

سلام دوستان
    سوألی داشم ، قبلنا یه چیزایی شنیده بودیم با این مضمون که رتبه های زیر 100 ( برای مثال رشته ی ریاضی ) جزء نخبه ها محسوب می شن و معاف می شن و از این حرفا
    چنین مطلبی درسته ؟ هنوز پا بر جاست ؟
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASTER OC 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من متولد 73 بهمن ماه هستم اینجوری که مدیران مدرسه گفتن امسال مهرماه مشمول میشم
    و مهرماه باید وارد دانشگلاه بشم
    حالا از شانس بدم من برای کنکور نتونتسم نام نویسی کنم و تنها امیدم به تکمیل ظرفیتی هست
    حالا اگه بازم بد شانسی بیارم و مهر نتونم برم دانشگاه باید بهمن برم , میخواستم ببینم تا اون موقع اضافه خدمت میخورم ؟ و آیا راهی هست که اضافه نخورم

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

دوستان من بزرگسالان پیش دانشگاهی میخونم امسال هم اولین کنکور رو میدم قبلا برای دیپلم رفتم معافیت تحصیلی بگیرم تا ۹۵ داد (در صورت تحصیل)
    پیشم رو یا همین خرداد میگیرم یا شهریور ، الان وضعیتم برای کنکور ۹۳ چیه؟ چی کار باید بکنم بعد از کنکور امسال؟ بعضیا میگن یه ترم برو دانشگاه انصراف بده بعضیا هم میگن نیازی نیست
    البته از نظر سنی مشمول هستم ولی معافیت تحصیلی هم دارم
    به نظر من بهتره برید خدمت

سلام دوستان !
    من سال 89 دفترچه فرستادم و همون موقع برگ سبز هم اومد . توی همون سال (( سال 89 )) هم نامه کسری خدمت (( 11 ماه کسری )) گرفتم .
    اما چون سال 89 دانشجو شدم الان از معافیت تحصیلی استفاده میکنم. آیا میتونم بعد از اتمام تحصیل و رفتن به سربازی از اون کسری استفاده کنم ؟
    سلام
    خیر
    کسری های اون موقع اکثرا و شاید همه برداشته شدن و حذف شدن
    شما اگه بخواید برید خدمت طبق قوانین جدید براتون محاسبه می کنن

سلام دوستان
    سوألی داشم ، قبلنا یه چیزایی شنیده بودیم با این مضمون که رتبه های زیر 100 ( برای مثال رشته ی ریاضی ) جزء نخبه ها محسوب می شن و معاف می شن و از این حرفا
    چنین مطلبی درسته ؟ هنوز پا بر جاست ؟
    با تشکر
    سلام
    خیر چنین چیزی نیست
    فقط رتبه های 1 و 2 و 3 شاید معافیتی داشته باشن

سلام دوستان
    من متولد 73 بهمن ماه هستم اینجوری که مدیران مدرسه گفتن امسال مهرماه مشمول میشم
    و مهرماه باید وارد دانشگلاه بشم
    حالا از شانس بدم من برای کنکور نتونتسم نام نویسی کنم و تنها امیدم به تکمیل ظرفیتی هست
    حالا اگه بازم بد شانسی بیارم و مهر نتونم برم دانشگاه باید بهمن برم , میخواستم ببینم تا اون موقع اضافه خدمت میخورم ؟ و آیا راهی هست که اضافه نخورم
    شما مشمول هستید

... هر فرد ذکور ایرانی در ماهی که طی آن ماه به سن 18 سال تمام می رسد مشمول مقررات خدمت وظیفه عمومی است و همچنین برابر ماده (19) همین قانون ، کسانی به سن 18 سال تمام می‌رسند (1373)موظفند ظرف شش ماه جهت تعیین تکلیف وضعیت خدمت وظیفه عمومی یا اعزام به خدمت، خود را از طریق دفاتر پلیس+10 به مراکز وظیفه عمومی معرفی کنند .

.

11. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •