بچه ها نظر بدید اگه بده بگید که درستش کنم اگه خوبه که ادامه بدم
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
بچه ها نظر بدید اگه بده بگید که درستش کنم اگه خوبه که ادامه بدم
آقای king of the kings بابت ماشین پلیسها خیلی ممنونم.
آیا خود ماشین سمند پلیس نیست؟
سلام دوستان کسی برنامهggm رو نمیزاره(با راهنما)
اخه من نتونستم با imagetoolکار کنم
وقتی مود میریزی بازی رو باید از اول شروع کنی (اصلا مود چیه)
شاید با این کار بشه ماشین رو به بازی اضافه کرد اگه تکراری هست ببخشید
فایل ها را به وسیله برنامه IMGTOOL جایگزین فایل های مشابه در gta.dat کنید و بعد از منوی commands گزینه Rebuild Archive را بزنید تا فایل ها باز سازی شود. این کار حدود 1:30 زمان میبرد. سپس پوشه یgta3.img را که درون پوشه ی models میباشد را باز کرده وفایل های جدید را به جای فایلهایقدیمی replace کنید.
توی همین تاپیک اقا مجید گذاشتن ولی من نتونستم پیدا کنم ولی اگه پیدا کردم می زارم
اینم برنامه ی ggm
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طریقه ی کا ر
شما باید این برنا مه را از فشرده در بیاری بعد دو فایل GTAINTERFACE.dll و ggmm رو در محل نصب بازی بریزید تا عمل کند بعد روی ggmm کلیک کنید بعد عکس تمام ماشین های gta میاد بعد روی اون ماشینی که می خواین جا یگزین کنید کلیک راست کرده و گزینهی manual mod installer رو بزنید بعد dff , txt ماشین ها رو جایگزین کنید بعد گزینهی install رو بزنید تا جایگزین بشن هر جا شو نفهمیدی بگو
مود یک تغییراتی رو بازی میده
ميدونم همون اتوبوس بنز رو ميگي . من بازش نكردم ولي احتمالا دامي headlights اون ممكنه وسط اتوبوس گذاشته شده باشه . ماشين رو توي زد مدلر باز كن بعد ببين جلوي ماشين طرف چپ بايد يه دامي سبز رنگ باشه كه وقتي ماوس رو روش ميبري اسمش بياد headlights . ببين اينطوري هست ؟؟؟ اگه نباشه مشكل از دامي هست . توي هندلينگ وارد نيستم ولي اگه شما امتحان نكردي امتحان بكن .راستی یه سوال کسی میتونه جواب بده.
من دو تا مشین دارم که نور چراغهاشون میفته زیر خودشون به جای اینکه جلوشون بیفته. به نظر شما مشکل از کجاست؟
یعنی زیر ماشین نورانی میشه و جلوی ماشین تو شب سیاهه یعنی نه اینکه سیاه باشه ها. تاریکه...
راست میگی،من برای همین زیاد اینجا نمیام؛این جا مثل یه انباری میمونه که مردم داخلش پچ های 100 سال پیش رو میگیرن؛البته قصد توهین به شما رو ندارم؛اما اون ها به نوبه ای سازنده هستن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)