این Gta Snow (جی تی ای در شهر برفی) رو بازی کنید .. بدون سانسوره ها .. عکسای تو خونه هاشوقتی با دوست دخترات خلوت میکنی
.. بدون سانسوره ها
![]()
این Gta Snow (جی تی ای در شهر برفی) رو بازی کنید .. بدون سانسوره ها .. عکسای تو خونه هاشوقتی با دوست دخترات خلوت میکنی
.. بدون سانسوره ها
![]()
پس از سال ها دوباره بازی رو نصب کردم.HOT Coffee رو هم دانلود کردم ریختم تو پوشه ی بازی.چیجوری باید فعالش کنم هات کافی رو؟چه تاثیری تو بازی میذاره؟
من نمیدونم .. اصلا هات کافه رو ندارم .. لینک دانلودشو میتونی بدی؟؟
مممممممممممممممنننننننننن ننننننووووووووووووووووونن ننننننننننننن خیلی آقایی داداششششششششششش![]()
داش سلام من یه سوال در مورد بازی دارم : چطور میشه یه ماشین رو داخل بازی سیو کرد منظورم جایگزینی نیست مثلاً مثل ماشین سویت یا ماشین هایی که یک جا هیمشیه ثابت هستند و اگر منفجر هم بشن باز میرن اونجا میخواستم بدونم چطور می تونم یه ماشین را برا همیشه یک جا قرار بدم همچنین می خوام بدونم چطور این موضوع رو روی اسلحه هم انجام بدم
سلام من در اون مرحله که باید پرواز یاد بگیرم (lerning to fly) گیر کردم
لطفا کمکم کنید!!
اینم سیو خودمه اگه میشه مرحله رو برام برید بعد سیو رو برام بفرستید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایی یه ماهه سر این گیر کردم.![]()
دوستان یه رمز داشتکه اسمش زندگیه حرفه ای بود ومیخوام
ویه رمز میخوام تمامی قسمت tabپربشه
وسرعته دوندگیش هم هیچ وقت تموم نشه وخسته نشه رمزاشونو میخوام
تو میتونی سوار یه هواپیما بشی و فقط همینجور تو آسمون باهاش دور بزنی هر چند وقت یک بار اون بالا مینویسه که مثلن اسکیل پروازت چقدر زیاد شده تو باید اینقدر پرواز کنی که اون اسکیل پر بشه در این صورت دیگه این مرحل آموزشی رو لازم نیست بری و بازی ادامه پیدا میکنه.البته این کار وقت زیادی میخواد و اگه از حوصلت خارجه میتونی یه چیز سنگین بزاری سر دکمه های بازی که این همینجور بالای اقیانوس برای خودش پرواز کنه و بعد تو بری و یک ساعت دیگه بیای مثلن.
سلام
آقا امروز میخوام یه حاله اساسی بهتون بدم.....
تا حالا چیزی به نام "مد"به گوشتون خورده......چیز خیلی باحالیه اگه میخواید تا بهتون توضیحات بیشتری بدم.....؟!
برای نمونه :محتوای مخفی: خانه اسموک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)