snsدوستان 2 روزی میشه سرور افتاب برای من این رو میاره not reponding هرکاری میکنم نمیتونم وصل بشم ولی مابقی سرور ها حتی سرور مچ
افتاب رو دارم فقط سرور پابلیک رو ندارم روی دوتا از کامپیتور هام ازش تست کردم ولی نشد اینم عکسش
![]()
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
snsدوستان 2 روزی میشه سرور افتاب برای من این رو میاره not reponding هرکاری میکنم نمیتونم وصل بشم ولی مابقی سرور ها حتی سرور مچ
افتاب رو دارم فقط سرور پابلیک رو ندارم روی دوتا از کامپیتور هام ازش تست کردم ولی نشد اینم عکسش
![]()
خرجش 45-50 تومن در ماهه
به نظر تو این زیاد نیست؟
والا برای من زیاده ولی برای کسی که پول داشته باشه بعبارت مایه دار باشه پولی نیست ولیی درعوض خرج این پول باید همیشه سودی هم داشته باشه
به نظر من اگه 30 تومن بود یا پائین تر بود خیلی بهتر میشد
من هنوز شغلی بصورت قطعی ندارم ولی کم کمی فعالیت دارم تا ببینم این جواب کنکور چی میشه
دوستان مشکل بالا رو حل کردم دیگه نیازی به کمک ندارم توی سرور افتاب یکی از سررور ها منو بان کرده بود
با تشکر
خوب جیگر تو که کنکوری هستی پول نداریمن که دانش آموز هستم داشته باشم؟
![]()
سلام.
دو سوال...
1- چرا گاهی من آی پی و پورت سرورها رو وارد میکنم و اتومات refresh هم میشه اما هیچ چیزی اضافه نشده؟مثلا این:
Xpress Game Server :
217.218.60.98:27015
217.218.60.98:27016
اصلا سروری اضافه نمیشه به لیست!
2- noob یعنی چی؟!
ممنون.
Last edited by bahdar; 08-07-2009 at 21:42.
سلام
من احتیاج به پچ این بازی دارم چند صفحه عقب رفتم نبود لطفا یه لینک برای دانلود بگذارین
مثل اینکه احتیاج به آنتی چیت هست اگه لینک اونم بگذارین براتون دعا می کنم
![]()
سلام
این لینک پچ 23 هست
انتی چیت هم از سایت زیر دانلود کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برامون دعا کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاید از پچ باشه من دقیق نمیدنم ولی زیاد رو این سرور حساب باز نکن چون من در روز حدود 3 باز در سه وقت متفاوت بازی میکنم این سرور سوت و کوره حال نمیده بهترین سرور افتاب و گیم زون هست و یه دونه دیگه سرور ایرانی
والا من زیاد به این کلمه و کسانی که اینو میکنن دقت نمیکنم ولی تا جای که من میدونم به کسای میگن که بازیشون حرفه ای هست
این سرور سرور خوبیه احتمالا چون که 12 ساعت down بوده و شما تو همون ساعات ادد کردید شاید هم اشکال از پچ شما باشه ولی این سرور خیلی خوبیه زیاد سووت و کوور هم نیست بیای خوشحال میشیم
2- noob به کسایی میگن که اصلا بازی بلد نیستن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)