تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 535 از 827 اولاول ... 35435485525531532533534535536537538539545585635 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,341 به 5,350 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

گزارش‌ ويژه‌ سايت‌ سازمان‌ ورزش‌ از پرونده‌ ايران‌ در فيفا فدراسيون‌ سابق‌ فوتبال‌ در امانت‌ خيانت‌ کرد

سايت‌ خبرى‌ سازمان‌ تربيت‌بدنى‌ در گزارشى‌ پيرامون‌ تغييراتى‌ که‌ در فدراسيون‌ فوتبال‌ رخ‌ داده‌ به‌ ابعاد ديگرى‌ از اين‌ واقعه‌ پرداخته‌ است: در زمان‌ مهندس‌ مهرعليزاده‌ بندى‌ به‌ اساسنامه‌ انتخابات‌ فدراسيون‌هاى‌ ورزشى‌ اضافه‌ شد دال‌ بر اينکه‌ رئيس‌ سازمان‌ مى‌تواند در صورت‌ ضعف‌ و ناکارآمدى‌ رئيس‌ فدراسيونى‌ وى‌ را عليرغم‌ رأى‌ مجمع‌ برکنار کرده‌ و با انتخاب‌ سرپرست‌ شرايط‌ انتخابات‌ جديد را پيش‌ روى‌ فدراسيون‌ مربوطه‌ قرار دهد.
    سرپرست‌ موقت‌ فدراسيون‌ نيز موظف‌ خواهد بود، ظرف‌ 6 ماه‌ شرايط‌ برگزارى‌ مجمع‌ و انتخابات‌ جديد فدراسيون‌ را فراهم‌ آورد.
    اساسنامه‌ انتخابات‌ فدراسيون‌هاى‌ ورزشى‌ در پنجم‌ خردادماه‌ سال‌ 81 به‌ تصويب‌ هيأت‌ دولت‌ رسيد و على‌ کفاشيان‌ معاون‌ و عيسى‌ اسحاقى‌ سخنگوى‌ وقت‌ سازمان‌ در 16 تيرماه‌ سال‌ 81 با ارسال‌ نامه‌هايى‌ جداگانه‌ به‌ فدراسيون‌هاى‌ ورزشى‌ کشور از آنان‌ خواستند تا با توجه‌ به‌ اصلاح‌ اساسنامه‌ فدراسيون‌ها، تغيير انجام‌ شده‌ را به‌ مجامع‌ آسيايى‌ و جهانى‌ اطلاع‌ دهند تا آنها نيز در جريان‌ روند انتخابات‌ و برگزيده‌شدن‌ رؤ‌ساى‌ فدراسيون‌ها در ايران‌ قرار بگيرند اما در کمال‌ تعجب‌ مسئولان‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ با ترجمه‌ متن‌ موردنظر خويش‌ و اعلام‌ آن‌ به‌ فيفا به‌ مسئولان‌ سازمان‌ اعلام‌ مى‌کنند که‌ تغيير اساسنامه‌ را به‌ فدراسيون‌ جهانى‌ فوتبال‌ منعکس‌ ساخته‌اند.
    نمى‌دانيم‌ اسم‌ اين‌ کار را بايد از سوى‌ فدراسيون‌ چه‌ گذاشت‌ اما هر چه‌ بوده‌ اين‌ کار جز کارشکنى‌ و پنهان‌کارى‌ در اطلاع‌رسانى‌ نبوده‌ است‌ تا مسئولان‌ وقت‌ فدراسيون‌ با بى‌اعتنايى‌ به‌ نظر مسئولان‌ سازمان‌ تربيت‌بدنى‌ و مصوبه‌ هيأت‌ وزيران‌ در امانتى‌ که‌ به‌ دستشان‌ سپرده‌ شده‌ بود، خيانت‌ کرده‌ باشند.
    سايت‌ سازمان‌ در خاتمه‌ يادآور شد؛ وقتى‌ دادکان‌ در مقام‌ رئيس‌ وقت‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ به‌ درخواست‌ سازمان‌ و مصوبه‌ هيأت‌ وزيران‌ دهن‌ کجى‌ و بى‌اعتنايى‌ مى‌کند و پيامد رفتارشان‌ در اطلاع‌رسانى‌ غيرصحيح‌ به‌ فيفا باعث‌ خدشه‌دارشدن‌ به‌ اعتبار و جايگاه‌ فوتبال‌ ملى‌ ايران‌ مى‌شود يقيناً‌ مراجع‌ صالحه‌ کيفرى‌ اين‌ نوع‌ عملکرد رئيس‌ سابق‌ فدراسيون‌ را مورد پيگرد قانونى‌ حقوقى‌ قرار خواهند داد تا ديگر هيچکس‌ به‌ خود اجازه‌ ندهد برخلاف‌ منافع‌ ملى‌ کشورش‌ قدمى‌ بردارد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

فرجام‌خواهى‌ استقلال‌ قبل‌ از محروميت‌ گيلااورى ‌

پس‌ از اخراج‌ آکوسنتين‌ گيلااورى‌ هافبک‌ گرجستانى‌ استقلال‌ در اواخر بازى‌ مقابل‌ فجرسپاسي، طى‌ روزهاى‌ اخير شايعاتى‌ درخصوص‌ محروميت‌ سنگين‌ اين‌ بازيکن‌ از سوى‌ کميته‌ انضباطى‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ به‌ گوش‌ رسيده‌ که‌ همين‌ امر نگرانى‌ مسئولان‌ و کادر فنى‌ باشگاه‌ استقلال‌ را در پى‌ داشته‌ است.
    در همين‌ خصوص‌ خبردار شديم‌ استقلالى‌ها قصد دارند پيش‌ از نشست‌ مسئولان‌ کميته‌ انضباطى‌ فدراسيون‌ و بررسى‌ پرونده‌ اين‌ بازيکن‌ اخراجى‌ براى‌ صدور رأى‌ نسبت‌ به‌ دليل‌ اخراج‌ شدن‌ او از سوى‌ داور اعتراض‌ نموده‌ و به‌ نوعى‌ فرجام‌خواهى‌ کنند، گويا آبى‌پوشان‌ مدعى‌اند اين‌ بازيکن‌ گرجى‌ بدون‌ دليل‌ از سوى‌ داور با کارت‌ قرمز مواجه‌ شده‌ است‌ و حکم‌ محروميت‌ احتمالى‌ که‌ گفته‌ مى‌شود دو تا سه‌ بازى‌ مى‌باشد به‌ هيچ‌وجه‌ درست‌ نخواهد بود.
    گفتنى‌ است‌ کميته‌ انضباطى‌ فدراسيون‌ عصر فردا پرونده‌ گيلا را بررسى‌ خواهد نمود تا حکم‌ او را روز چهارشنبه‌ اعلام‌ نمايد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

پيغام‌ دنيزلى‌ به‌ محرمي: يک‌ پيستون‌ راست‌ خوب‌ مى‌خواهم ‌

ظاهراً‌ ضعف‌ جناح‌ راست‌ پرسپوليس‌ در بازى‌ برگشت‌ فينال‌ جام‌حذفي، مصطفى‌ دنيزلى‌ را به‌ تکاپو واداشته‌ تا هر چه‌ سريعتر براى‌ رفع‌ اين‌ نقص‌ اقدام‌ کند.
    براساس‌ آخرين‌ اخبار رسيده، سرمربى‌ پرسپوليس‌ عصر ديروز از طريق‌ مترجم‌ خود با مجتبى‌ محرمى‌ تماس‌ گرفت‌ و از وى‌ خواست‌ چنانچه‌ در تيم‌ اميد پرسپوليس‌ هافبک‌ يا پيستون‌ راست‌ مستعدى‌ وجود دارد که‌ توانايى‌ تمرين‌ با تيم‌ بزرگسالان‌ را دارد، وى‌ را معرفى‌ کرده‌ و امروز (يکشنبه) به‌ زمين‌ تمرين‌ بفرستد تا همراه‌ با بزرگان‌ پرسپوليس‌ تمرين‌ کند.
    جالب‌ است‌ بدانيد دنيزلى‌ از طريق‌ دوستان‌ خود در جريان‌ کارنامه‌ محرمى‌ قرار گرفته‌ و معتقد است‌ مربى‌ پرسپوليس‌ باتوجه‌ به‌ سابقه‌ ملى‌ و باشگاهى‌ خود، از نظر فنى‌ فهم‌ بالايى‌ دارد و مى‌تواند يک‌ بازيکن‌ مستعد به‌ وى‌ معرفى‌ کند.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

پروين: نبود يک‌ گلزن‌ تمام‌ عيار پرسپوليس‌ را آزار داد مشکلات‌ مالى‌ کمر تيم‌ را مى‌شکند

على‌ پروين‌ نظرات‌ جالبى‌ پيرامون‌ بازى‌ فينال‌ پرسپوليس‌ و سپاهان‌ و حواشى‌ اطراف‌ باشگاه‌ پرسپوليس‌ دارد. اين‌ مصاحبه‌ را بخوانيد تا از نظرات‌ پروين‌ در اين‌ مورد آگاه‌ شويد:
    بازى‌ برگشت‌ پرسپوليس‌ و سپاهان‌ را چطور ديديد؟
    به‌ نظر من‌ پرسپوليس‌ بد کار نکرد و در بسيارى‌ از دقايق‌ تيم‌ برتر ميدان‌ بود اما بايد کار را در همان‌ نيمه‌ اول‌ تمام‌ مى‌کرد و نمى‌گذاشت‌ نتيجه‌ بازى‌ به‌ دقايق‌ آخر و وقت‌ اضافى‌ و ضربات‌ پنالتى‌ بکشد، معمولاً‌ در بازيهاى‌ حذفى‌ که‌ نتيجه‌ بازى‌ به‌ نفع‌ يکى‌ از طرفين‌ است‌ حريف‌ به‌ دنبال‌ حفظ‌ نتيجه‌ است‌ و روى‌ آوردن‌ به‌ بازى‌ دفاعى‌ کار را مشکل‌ مى‌کند.
    على‌ آقا! ضعف‌ اين‌ پرسپوليس‌ را در کجا ديديد؟
    نبود يک‌ تمام‌کننده‌ و گلزن‌ تمام‌ عيار ضعفى‌ بود که‌ پرسپوليس‌ را در طول‌ يکصد و بيست‌ دقيقه‌ و حتى‌ ضربات‌ پنالتى‌ آزار داد، يک‌ گلزن‌ مثل‌ فرشاد پيوس‌ يا حتى‌ جواد کاظميان‌ مى‌توانست‌ مشکل‌ پرسپوليس‌ را حل‌ کند. اين‌ قانون‌ فوتبال‌ است، اگر گل‌نزنى‌ حتماً‌ گل‌ مى‌خورى‌ وقتى‌ پرسپوليس‌ نتوانست‌ از فرصت‌هاى‌ پيش‌ آمده‌ نهايت‌ استفاده‌ را ببرد بايد پيش‌بينى‌ چنين‌ وضعيتى‌ را مى‌کرد.
    پرسپوليس‌ دنيزلى‌ را تا چه‌ حد موفق‌ مى‌بينيد؟
    پرسپوليس‌ دنيزلى‌ تيم‌ بدى‌ نيست‌ و تا اينجاى‌ کار هم‌ خوب‌ عمل‌ کرده‌ است‌ اما مشکلات‌ مالي، بازيکنان‌ را آزار مى‌دهد و اين‌ سردرگمى‌ و مشکلات‌ مالى‌ کمر تيم‌ را مى‌شکند. قطعاً‌ اگر مشکلات‌ مالى‌ همين‌ بازيکنان‌ حل‌ شود پرسپوليس‌ تبديل‌ به‌ مدعى‌ شماره‌ يک‌ قهرمانى‌ در ليگ‌برتر خواهد شد، در اين‌ قضيه‌ اصلاً‌ شک‌ نکنيد.
    سپاهان‌ را چطور ديديد؟ اين‌ تيم‌ حالا ديگر نماينده‌ ما در آسياست!
    سپاهان‌ هم‌ تيم‌ خوبى‌ است‌ و اگر پرسپوليس‌ را پشت‌سر گذاشته‌ پس‌ شايستگى‌هاى‌ زيادى‌ دارد اما براى‌ حضور در رقابت‌هاى‌ آسيايى‌ بايد تقويت‌ شود چرا که‌ جام‌ قهرمانان‌ آسيا آوردگاهى‌ است‌ که‌ تيم‌هاى‌ قوى‌ و تا بن‌ دندان‌ مسلح‌ به‌ مصاف‌ همديگر مى‌روند و شرايط‌ کار را بسيار دشوار خواهد کرد. به‌ نظر من‌ وظيفه‌ شما رسانه‌هاست‌ که‌ از حالا سپاهان‌ را نماينده‌ ايران‌ بدانيد و در راستاى‌ تقويتش‌ حرکت‌ کنيد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

دادکان: متأسفم‌ که‌ فوتبال‌ ايران‌ در خارج‌ از کشور کوچک‌ شده‌ است‌ استعفا نمى‌دهم‌

محمدحسين‌ دادکان‌ که‌ براساس‌ نامه‌ سپ‌ بلاتر رئيس‌ فدراسيون‌ جهانى‌ فوتبال‌ (فيفا) صاحب‌ عنوان‌ رئيس‌ فدراسيون‌ کشورمان‌ است، در گفتگويى‌ حرف‌هايى‌ زده‌ که‌ به‌ مرور بخش‌هايى‌ از حرف‌هاى‌ او مى‌پردازيم. توجه‌ کنيد:
    * هيچ‌ کس‌ دوست‌ ندارد که‌ فوتبال‌ کشورش‌ تعليق‌ شود يا از چرخه‌ فوتبال‌ دنيا عقب‌ بماند، هر مسئله‌اى‌ که‌ براى‌ فوتبال‌ رخ‌ بدهد من‌ از مسئولان‌ سازمان‌ و فدراسيون‌ بيشتر متأسف‌ مى‌شوم‌ چرا که‌ خودم‌ براى‌ اين‌ فوتبال‌ زحمت‌ زيادى‌ کشيده‌ام.
    * مى‌گويند من‌ پيگيرى‌ کرده‌ و باعث‌ اولتيماتوم‌ فيفا شده‌ام‌ اما اينگونه‌ نيست. من‌ قبل‌ از جام‌جهانى‌ اعلام‌ کردم‌ که‌ ديگر علاقه‌اى‌ به‌ ماندن‌ در فوتبال‌ ندارم‌ و اصرار داشتم‌ که‌ بعد از جام‌جهانى‌ فدراسيون‌ را ترک‌ کنم‌ و مسئوليت‌ را به‌ دست‌ کسانى‌ که‌ عاشق‌ اين‌ کار بودند بسپارم‌ اما مسائل‌ پيش‌ آمده‌ کار را به‌ فيفا کشاند.
    * در طول‌ اين‌ سه‌ ماه‌ نه‌ باafc و نه‌ با فيفا جلسه‌اى‌ نداشتم‌ ولى‌ متأسفانه‌ آدم‌هاى‌ فرصت‌طلب‌ پشت‌ من‌ در بخش‌ رسانه‌اى‌ مطالب‌ زيادى‌ مى‌نويسند. فيفا اساسنامه‌ خاص‌ خودش‌ را دارد که‌ آن‌ را من‌ ننوشته‌ام.
    * اين‌ مشکل‌ را مى‌توانستيم‌ با دست‌ باز کنيم‌ اما مسئولان‌ سازمان‌ علاقه‌ دارند آن‌ را با دندان‌ باز کنند اما نگران‌ نباشيد همه‌ چيز به‌ خوبى‌ حل‌ مى‌شود.
    * من‌ يک‌ سئوال‌ را از شما مى‌پرسم‌ اگر در رأس‌ فدراسيون‌ يک‌ آدمى‌ بود که‌ لجبازى‌ نمى‌کرد آيا تيم‌ ما مکزيک‌ را مى‌برد؟ اينها همه‌ ترفند و توطئه‌ بود. همه‌ کارشناسان‌ و کسانى‌ که‌ فوتبال‌ را از عمق‌ دلشان‌ مى‌شناسند مى‌دانند که‌ تيم‌ ما تحت‌ هيچ‌ شرايطى‌ نه‌ مکزيک‌ را مى‌برد، نه‌ پرتغال‌ را. مسئولان‌ سازمان‌ قبل‌ از شروع‌ جام‌جهانى‌ پيش‌بينى‌ کردند که‌ ما مکزيک‌ و آنگولا را مى‌بريم‌ و با پرتغال‌ مساوى‌ مى‌کنيم. من‌ که‌ رئيس‌ فدراسيون‌ فوتبالم‌ نمى‌توانم‌ اينگونه‌ نتايج‌ را پيش‌بينى‌ کنم، اين‌ پيش‌بينى‌ نشأت‌ گرفته‌ از جلساتى‌ بود که‌ مسئولان‌ سازمان‌ با هم‌ داشتند. آنها قصد داشتند مردم‌ را با اين‌ ذهنيت‌ آشنا کنند که‌ تيم‌ملى‌ ايران، مکزيک‌ و پرتغال‌ را مى‌برد و اگر اين‌ چنين‌ نشود به‌ دليل‌ ضعف‌ مديريت‌ دادکان‌ و برانکو است.
    * دادکان‌ و دايى‌ از تيم‌ملى‌ رفتند. چرا هنوز ترکيب‌ همان‌ ارنج‌ قبلى‌ است. هم‌اکنون‌ همه‌ همان‌ بازيکنان‌ قبل‌ هستند به‌ جز چلنگر که‌ روى‌ نيمکت‌ نيست. اگر دادکان‌ و دايى‌ تيم‌ملى‌ را ارنج‌ مى‌کردند چرا باز همان‌ها انتخاب‌ شدند.
    * من‌ از على‌ دايى‌ حمايت‌ شخصى‌ نمى‌کردم، از همه‌ بازيکن‌ها حمايت‌ مى‌کردم. ديديد که‌ على‌ کريمى‌ براى‌ کادر فنى‌ مشکل‌ ايجاد کرد اما من‌ از او حمايت‌ کردم.
    * دليل‌ اختلاف‌ برخى‌ از مطبوعات‌ با برانکو اين‌ بود که‌ او پولى‌ را که‌ از فوتبال‌ مى‌گرفت‌ خرج‌ خود و خانواده‌اش‌ مى‌کرد درست‌ مثل‌ على‌ دايى‌ اما انتظار داشتند که‌ بخشى‌ از اين‌ پول‌ به‌ آنها برسد. آنها مى‌گويند چرا دادکان‌ پنج‌ ميليون‌ پاداش‌ گرفته‌ است، خودشان‌ هم‌ مى‌گويند پاداش! يعنى‌ آنها توقع‌ دارند که‌ اين‌ پاداش‌ را به‌ آنها بدهم؟
    * استعفا؟! اين‌ هم‌ حرفى‌ است، اما من‌ چرا استعفا بدهم‌ آنها که‌ مشکل‌ را ايجاد کردند خودشان‌ به‌ فکر حل‌ آن‌ باشند. استعفاى‌ من‌ مشکلى‌ را دوا نمى‌کند قبلاً‌ گفته‌ بودم‌ مى‌روم‌ اما متأسفم‌ که‌ فوتبال‌ ايران‌ را در خارج‌ از کشور کوچک‌ کردند!

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

کاويانپور: ديوانه‌ نيستم‌ در اروپا دوپينگ‌ کنم‌

آزمايش‌ دوپينگ‌ حامد کاويانپور مثبت‌ است. اين‌ خبر نه‌ تنها فوتبال‌ ايران، بلکه‌ رسانه‌هاى‌ ترکيه‌ را هم‌ تحت‌تأثير قرار داده‌ است. بدون‌ هرگونه‌ اظهارنظرى‌ فقط‌ دفاعيه‌ حامد در مورد اتهامى‌ که‌ به‌ او زده‌اند را بخوانيد:
    حامد جريان‌ چيست؟
    بعد از بازى‌ در ليگ‌ ترکيه‌ از من‌ درخواست‌ کردند که‌ تست‌ دوپينگ‌ بدهم، اکنون‌ مى‌گويند تست‌ دوپينگ‌ام‌ مثبت‌ بوده‌ است.
    دارويى‌ مصرف‌ کرده‌اي؟
    شما چرا؟ دوست‌ ندارم‌ که‌ اين‌ حرفها را بزنيد، من‌ مى‌دانم‌ در چه‌ ليگى‌ بازى‌ مى‌کنم‌ و اين‌ را هم‌ مى‌دانم‌ که‌ هر لحظه‌ در اروپا تست‌ گرفته‌ مى‌شود، ديوانه‌ نشده‌ام‌ که‌ بخواهم‌ با دوپينگ‌ کردن‌ در ليگ‌ ترکيه‌ خودم‌ را در معرض‌ خطر قرار دهم، من‌ هر دارويى‌ مصرف‌ مى‌کردم‌ زير نظر پزشک‌ تيم‌ بود.
    يعنى‌ اعتقاد دارى‌ توطئه‌اى‌ در کار است؟
    نه‌ توطئه‌ نيست‌ اما من‌ با کايزرى‌ اسپور قرارداد يک‌ ميليون‌ دلارى‌ داشتم، چه‌ بازى‌ مى‌کردم‌ و چه‌ نمى‌کردم‌ اين‌ پول‌ را مى‌گرفتم‌ پس‌ تحت‌ فشار نبودم‌ که‌ بخواهم‌ دست‌ به‌ دوپينگ‌ بزنم‌ و هيچ‌ اعتقادى‌ به‌ اين‌ ندارم‌ که‌ دوپينگ‌ به‌ بازيکنان‌ کمک‌ مى‌کند.
    پس‌ مثبت‌ بودن‌ آزمايش‌ دوپينگ‌ از کجا آب‌ مى‌خورد؟
    من‌ 6 بار در ليگ‌ ايران‌ آزمايش‌ دادم‌ اما يک‌ بار هم‌ نتيجه‌ آزمايشم‌ مثبت‌ نبود، تنها حرفى‌ که‌ مى‌توانم‌ بگويم‌ اين‌ است‌ که‌ دوپينگ‌ نکرده‌ام. به‌ هرحال‌ اين‌ مشکلات‌ براى‌ بازيکنان‌ بزرگى‌ هم‌ به‌ وجود آمده‌ است‌ اما من‌ با قدرت‌ برمى‌گردم‌ و به‌ کارم‌ ادامه‌ مى‌دهم.
    در اروپا؟
    بله، در اروپا، همين‌ الان‌ با دو تيم‌ ترکيه‌اى‌ و يک‌ تيم‌ هلندى‌ در حال‌ مذاکره‌ هستم.
    مگر تو محروم‌ نيستي؟
    چرا اما آنها حاضر هستند مرا جذب‌ کنند تا بعد از پايان‌ مدت‌ محروميتم‌ برايشان‌ بازى‌ کنم.
    کايزرى‌ چه‌ مى‌شود؟
    نمى‌دانم، هنوز قراردادم‌ را با اين‌ تيم‌ فسخ‌ نکرده‌ام، اما شايد به‌ زودى‌ فسخ‌ کنم.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

دنيزلى‌ ثابت‌ کرد مربى‌ بزرگ‌ هم‌ مى‌تواند به‌ نفع‌ حريف‌ تعويض‌ کند

بلافاصله‌ پس‌ از هر شکست، بازار شايعات‌ داغ‌ مى‌شود. بعد از ناکامى‌ پرسپوليس‌ در فينال‌ جام‌حذفى‌ هم‌ ابتدا شايعه‌ استعفاى‌ انصارى‌فرد و سپس‌ قطع‌ همکارى‌ با دنيزلى‌ بر سر زبانها افتاد اما هر دو شايعة‌ ساختگى‌ خيلى‌ زود تکذيب‌ گرديد.
    مصطفى‌ دنيزلى‌ مربى‌ بزرگ‌ و کارنامه‌دارى‌ است‌ اما در فينال‌ جام‌حذفى‌ ثابت‌ شد که‌ يک‌ مربى‌ بزرگ‌ هم‌ مى‌تواند اشتباه‌ کند و مى‌تواند تعويض‌هايى‌ انجام‌ دهد که‌ مربى‌ حريف‌ از آن‌ لذت‌ ببرد. تعويض‌ صلاح‌حسن‌ (مهاجم‌ نوک‌ پرسپوليس) با احسان‌ خرسندى‌ درست‌ مثل‌ تعويض‌هاى‌ آقا مصطفى‌ در بازى‌ رفت‌ بود که‌ در نهايت‌ به‌ نفع‌ سپاهان‌ تمام‌ شد اما به‌ هر حال‌ بايد پذيرفت‌ که‌ دنيزلى‌ زمان‌ زيادى‌ نيست‌ که‌ پرسپوليس‌ را تحويل‌ گرفته‌ و شناخت‌ لازم‌ را روى‌ تيم‌ ندارد. ضمن‌ اينکه‌ او تيم‌ را هم‌ خودش‌ نبسته‌ اما بد نيست‌ بدانيد او با پاس‌ هم‌ در ضربات‌ پنالتى‌ به‌ سپاهان‌ باخته‌ بود.
    بازسازى‌ روحى‌ تيم
    پرسپوليس‌ به‌ سپاهان‌ باخت‌ و سر و صداى‌ اين‌ باخت‌ هم‌ خيلى‌ زود فروکش‌ مى‌کند اما بايد ديد آيا مصطفى‌ دنيزلى‌ مى‌تواند تيمى‌ که‌ جام‌حذفى‌ را واگذار کرده‌ و در ليگ‌ هم‌ يک‌ برد و يک‌ باخت‌ دارد را از نظرروحى‌ بازسازى‌ کند؟ مهمترين‌ کار او در فاصلة‌ چندروزه‌ تا بازى‌ با استقلال‌ اهواز همين‌ است. دنيزلى‌ بايد پرسپوليس‌ را دوباره‌ از نو بازسازى‌ کند و البته‌ به‌ قول‌ يکى‌ از همکاران‌ نکته‌سنج‌ ما يکى‌ هم‌ به‌ او بگويد در فوتبال‌ چيزى‌ به‌ نام‌ تعويض‌ وجود ندارد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

نوازي: عزت‌ دست‌ خداست‌ نه‌ بنده‌ او

محمد نوازى‌ بازيکن‌ استقلال‌ که‌ در بازى‌ برابر فجر شهيد سپاسى‌ نامش‌ از ليست‌ هجده‌ نفره‌ کنار گذاشته‌ شد، ديروز در مصاحبه‌اى‌ گفت: براى‌ ديدار با فجرسپاسى‌ آماده‌ بودم‌ اما نمى‌دانم‌ چرا از ليست‌ کنار گذاشته‌ شدم.
    نوازى‌ در ادامه‌ افزود: به‌ تصميم‌ مربيان‌ احترام‌ مى‌گذارم، من‌ بازيکن‌ هستم‌ و وظيفه‌اى‌ غير از اين‌ ندارم. پاسخگويى‌ در خصوص‌ دلايل‌ نيمکت‌نشينى‌ يا خروج‌ نام‌ من‌ از فهرست‌ تيم‌ نيز به‌ عهده‌ مربيان‌ است. شما مى‌توانيد با پرسش‌ از آنها حداقل‌ من‌ را از سردرگمى‌ خارج‌ کنيد!
    وى‌ افزود: من‌ در اين‌باره‌ اظهارنظرى‌ نمى‌کنم‌ و اعتقاد دارم‌ که‌ عزت‌ من‌ دست‌ خداست‌ نه‌ بنده‌ او، با توجه‌ به‌ همين‌ مسأله‌ خود را آماده‌ مى‌کنم‌ تا در بازيهاى‌ آتى‌ اگر نياز شد به‌ ميدان‌ بروم.
    نوازى‌ در پاسخ‌ به‌ اين‌ سئوال‌ که‌ چرا در تيم‌ استقلال‌ به‌ جاى‌ استفاده‌ از تاکتيک‌ تيمى‌ و اتکأ به‌ سانترهاى‌ بازيکنى‌ چون‌ محمد نوازي، به‌ پرتاب‌هاى‌ اوت‌ عليزاده‌ دل‌ بسته‌ مى‌شود گفت: بالاخره‌ اين‌ هم‌ جزيى‌ از اتفاقات‌ فوتبال‌ است‌ و پرتاب‌ اوت‌ دستى‌ نيز نوعى‌ تاکتيک‌ محسوب‌ مى‌شود. تا هر زمان‌ که‌ نياز باشد نيز از اين‌ رويه‌ براى‌ گلزنى‌ بهره‌ مى‌بريم، تفاوتى‌ نمى‌کند که‌ چطور برابر حريفان‌ پيروز مى‌شويم، مهم‌ کسب‌ نتيجه‌ است‌ که‌ تا به‌ امروز در اين‌ زمينه‌ موفق‌ نشان‌ داده‌ايم.
    نوازى‌ در پايان‌ هم‌ گفت: تا به‌ امروز شاهد برگزارى‌ سه‌ هفته‌ از مسابقات‌ ليگ‌ برتر بوده‌ايم‌ و تيم‌ ما پس‌ از استقلال‌ اهواز رده‌ دوم‌ جدول‌ را در اختيار دارد. با اين‌ حال‌ نمى‌توانيم‌ از صدرنشينى‌ و قهرمانى‌ سخنى‌ بگوييم‌ زيرا خيلى‌ زود است‌ که‌ بخواهيم‌ به‌ اين‌ چيزها فکر کنيم.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

اعتراضى‌ ندارم‌ که‌ به‌ خاطر آن‌ نيمکت‌نشين‌ شده‌ باشم‌ بادامکي: مثل‌ بازى‌ با سپاهان‌ باشيم‌ همه‌ تيم‌هاى‌ ليگ‌ را مى‌بريم!

پرسپوليس‌ در بازى‌ فينال‌ جام‌حذفى‌ و در ضربات‌ پنالتى‌ مغلوب‌ سپاهان‌ شد تا از رسيدن‌ به‌ کسب‌ عنوان‌ قهرمانى‌ محروم‌ شود. با حسين‌ بادامکى‌ بازيکن‌ جديد سرخپوشان‌ که‌ در چند بازى‌ اخير اين‌ تيم‌ بازيکن‌ تأثيرگذارى‌ بوده‌ است‌ گفتگويى‌ را انجام‌ داده‌ايم‌ که‌ در زير مى‌خوانيد.
    حسين! جام‌حذفى‌ را هم‌ که‌ از دست‌ داديد.
    بله‌ متأسفانه‌ نتوانستيم‌ به‌ مقام‌ قهرمانى‌ اين‌ مسابقات‌ برسيم. در اين‌ ديدار بچه‌هاى‌ ما بسيار خوب‌ و زيبا بازى‌ کردند و حق‌ ما کسب‌ مقام‌ قهرمانى‌ بود اما چند موقعيت‌ را از دست‌ داديم‌ و در ضربات‌ پنالتى‌ هم‌ که‌ شانس‌ و اقبال‌ با ما همراه‌ نبود و در نهايت‌ بازى‌ را با وجود شايستگى‌ فراوان‌ واگذار کرديم.
    چرا يکى‌ از پنالتى‌ها را تو نزدي؟
    به‌ من‌ نرسيد، قرار بود من‌ پنالتى‌ پنجم‌ را بزنم‌ که‌ نشد.
    فکر مى‌کرديم‌ در ترکيب‌ اصلى‌ باشى‌ ولى‌ از اواسط‌ نيمه‌ دوم‌ به‌ ميدان‌ آمدي.
    نظر آقاى‌ دنيزلى‌ بود که‌ در نيمه‌ دوم‌ بازى‌ کنم.
    ولى‌ مى‌گفتند که‌ به‌ خاطر پاس‌ نشدن‌ چک‌هايت‌ اعتراض‌ کرده‌اى‌ و به‌ همين‌ دليل‌ نيکمت‌نشين‌ شده‌اي.
    اينکه‌ چند تا از چک‌هايم‌ پاس‌ نشده‌ است‌ درست، ولى‌ اصلاً‌ اعتراض‌ نکرده‌ام‌ و اختلافى‌ نبوده‌ که‌ به‌ خاطر آن‌ نيمکت‌نشين‌ شوم.
    آينده‌ پرسپوليس‌ را چطور مى‌بيني؟
    جام‌حذفى‌ ديگر تمام‌ شد ولى‌ ليگ‌ نه، ما اگر در ليگ‌ برتر مثل‌ همين‌ بازى‌ با سپاهان‌ باشيم‌ همه‌ تيم‌ها را مى‌بريم‌ چون‌ تيم‌ ما بسيار عالى‌ بود.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

پرسپوليس‌ تبرئه‌ شد

کميته‌ انضباطى‌ حکم‌ برائت‌ پرسپوليس‌ را در بازى‌ دوستانه‌ با ذوب‌آهن‌ اصفهان‌ صادر کرد.
    نماينده‌ باشگاه‌ پرسپوليس‌ با حضور در کميته‌ انضباطى‌ دلايل‌ مستند خود را در مورد برگزارى‌ بازى‌ دوستانه‌ بدون‌ مجوز با ذوب‌آهن‌ اصفهان‌ ارائه‌ کرد که‌ در پايان‌ حکم‌ برائت‌ پرسپوليس‌ صادر شد.
    گفته‌ مى‌شود پرسپوليس‌ براى‌ برگزارى‌ بازى‌ دوستانه‌ مقابل‌ ذوب‌آهن‌ قبل‌ از شروع‌ ليگ‌ مجوز نداشته‌ است‌ به‌ همين‌ خاطر کميته‌ انضباطى‌ از پرسپوليس‌ خواسته‌ تا دلايل‌ قانع‌ کننده‌ خود را براى‌ برگزارى‌ اين‌ ديدار ارائه‌ دهد وگرنه‌ کميته‌ انضباطى‌ در اين‌ خصوص‌ تصميم‌گيرى‌ مى‌کند، در همين‌ راستا نماينده‌ پرسپوليس‌ در کميته‌ انضباطى‌ حاضر شد و با ارائه‌ دلايل‌ قانع‌ کننده‌ پرسپوليس‌ را تبرئه‌ کرد. گفتنى‌ است‌ پرسپوليس‌ قبل‌ از شروع‌ ليگ‌ با استقلال‌ اهواز، فولاد و ذوب‌آهن‌ بازى‌ دوستانه‌ انجام‌ داد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •