بچه ها باند جديد LTE همراه اول چيه؟ چون من آيفونم اصن ٢٦٠٠ رو ساپورت نمى كنه و الان LTE وصل شدم اينم تست سرعتش!
بچه ها باند جديد LTE همراه اول چيه؟ چون من آيفونم اصن ٢٦٠٠ رو ساپورت نمى كنه و الان LTE وصل شدم اينم تست سرعتش!
باند جدید 1800 هست
اگر سرعت بخواد 200 کیلو باشه کلا 3.5 گیگ میشه دانلود کرد که بنظرم ایرانسل داغون مقرون به صرفه تر از این در میاد.چون من با ایرانسل با دو بسته 3 ساعته 20 گیگ رو میزنم که تقسیم به 4 تومان میشه 5 گیگ برای هر 1000 تومان.منم تا سه مرتبه شبانه خوب داشتم بیت 1MB/sec تا MB/sec1.8 و راحت 19 گیگ دانلود میزدم بعدش سرعتم اومد رو 200 کیلو بایت و با کلی قطعی![]()
ولی عجب فلان شده هایی هستند.اخه ... ها شما که تو شب کسی از خدمات ... تون استفاده نمیکنه ، پولش رو هم که دارید میگیرید دیگه این عوضی بازی ها چیه درمیارید.
منطقه به منطقه متفاوته
مثلا من تو شهر خودمون تا 20 مگابیت هم گرفتم با میانگین سرعت 17 مگابیت
اما تو شهر دیگه سرعتم از 8 مگابیت بالاتر نرفت
یهنی من همیشه میتونستم بسته رو تو 3 ساعت تموم کنم
اما بعضی وقت بی هیچ دلیلی نت قطع میشد به همین خاطر شب ها واسه نماز پاشدنی دانلود رو هم چک میکردم
از هر 7 روز هفته 2 یا 3 بار پیش میومد که نت قطع شده باشه و باید مودم رو خاموش روشن کنی
البته ماه رمضون سرعتا فجیع داغون بود همه بیدار بودن و همه هم بعد سحری شروع به حفاری نت
من اولین بار بسته شبانه زدنی ثابت رو 20 مگابیت بود
دو شب بعدش از 16 بالتر نرفت تا بعد از خرداد ماه که برگشت به 20
نمی دونم قضیه اش چی بود اما حدس میزنم به علت اومدن 4g ایرانسل به منطقه ما بود که من از دکل دوز بودم به همین خاطر از همراه اول استفاده کردم
بسته های شبانه همراه اول تغییر کرده؟
1 تا 11 روزانه شده 5 تومن
بعد یک هفتش 1 تا 11شده 14 تومن
1 تا 11یک ماه 29 تومن![]()
سلام دوستان بسته 1 هفته ایی 1 تا 11 منظورش اینه هر روز این ساعت میتونیم دانلود کنیم؟
بعد شبی چند گیگه همون 30 گیگ یا محدویت داره مثلا به جا 210 گیگ 100 گیگ میدن ؟
بله
متاسفانه خیلی گــرون شدهولی مصرف کننده ها هم ماشاءالله
![]()
واقعا دیگه ارزش نداره بسته ها غیر از 2 تا 7. همون 1 تا 11 که 3 تومن بود خیلی چنگی به دل نمیزد چون 30 گیگ بیشتر نیست. ایرانسل 60 گیگ میده 2 تومن. تنها حالتی خوبه که ایرانسل سرعت و آنتن نداشته باشید. اما در هر صورت هنوز از adsl ارزون تر و به صرفه تره برای دانلود
Last edited by xomax; 04-11-2016 at 12:25.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)