تنها در صورت برابری سیگنال میزان مصرف کمتر خواهد بود
در غیر این صورت موضوع برعکسه
تنها در صورت برابری سیگنال میزان مصرف کمتر خواهد بود
در غیر این صورت موضوع برعکسه
سلام.
من هم در مسیر چک کردم. البته من نگفتم سرعتم روی 1 و 2 مگ هست. سرعت و پینگم متعادل تر شده. مثلا قبلا وقتی نت رو روی لب تاپ شیر میکردم اصلا هیچی باز نمیکرد (در حد 10 20 کیلوبایت بود ) اما الان سرعت خوب هست فکر کنم حدوداً روی 100 کیلوبایت باشه. البته سعی میکنم یه تست بگیرم از اینجا بذارم.
توی کرمان وضعیت 3g ایرانسل داغونه . کلا ۱۰ درصد شهر پوشش داده شده و سرعت هم کم تر از نیم مگه. ولی برعکس توی قم سرعت توی ساعات شلوغ حدود 4_5 مگ و ساعات خلوت مثل اوایل صبح به ۱۰ مگ
هم میرسه .
دوست عزیز اشتباه خوندی
منظورش 4-5 تا شهر بوده
نه 54 شهر! اینطوری که کل ایران رو به این سرعت پوشش داده! اصلا مگه ایران 54 تا شهر هم داره؟!
تازه همون 4-5 تا شهر رو هم کمتر از 40 درصد پوشش داده
اینو یکی از بچه ها تو صفحه رایتل گذاشته بود
قابل توجه اونهایی که میگن قیمت 4جی تو آمریکا از ایران بالاتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قییمت 3جی با 30گیگ پهنای باند تو پاکستان
600روپیه پاکستان که میشه 5.8 دلار یعنی کمتره 20هزار تومن
زود باشید بیاید بگید پاکستان پیشرفته تره آمریکاس اینترنت هم توش ارزونتره
زود باشین دیگه
معطل نکنید که پاکستان از آمریکا زد جلو![]()
این که فقط 50 و 70 و 100گیگ اضافه شده با قیمت های نجومی
از کی تا حالا همه چیز در هر زمینه ای باید با کشور اسکلای همبرگر خور مقایسه بشه ؟
در صنعت مخابرات و آی تی بیش از 20 کشور از آمریکا جلو ترند.. حداقل با یکی از اونا مقایسه می کردیآمریکا کیلو چنده.
بزرگترین و پرسرعت ترین دیتا سنتر های جهان در آمریکا قرار داره
بیشترین پهنای باند جهان هم مختص آمریکاس
مبدع اینترنت در هم خودشه
رو کلش هم که داره جاسوسی میکنه
بیش از نیمی از پهنای باند اینترنت جهان در اختیار نتفلیکس و یوتیوبه شبکه های لایو استریم پخش فیلم و سریاله که سرورشان همه تو آمریکاس
فیسبوک و گوگل و یاهوو..... و ویکیپدیا و اکثر سایتهای پربازدید جهان همه سروراشون تو آمریکاس
شما یه چیزی شنیدی میانگن سرعت کاربرها تو امریکا بیستمه بفقیه شو یادت رفته حساب کنی
این عکس مربوط به پارک شهر تهران
Sent from my HTC One using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)