ریت تغییر نمیکنه فقط دان استریم تغییر میکنه
ریت تغییر نمیکنه فقط دان استریم تغییر میکنه
سلام دوستان من رفتم سرخط بررسی کردم اما جالبه روی 2 مگ نویز نداره چکار کنم 8 مگ سرعت اینترنت را داشته باشم
سلام دوستان. من به حدی خطم نویز داره که سرویس بالاتر از ۱ مگابیت snr رو میازه زیر ۹ و کلا نت قطع میشه (چندبار امتحان کردم). سیم کشی تلفن رو روکار کردم از بهترین نوع مابل استفاده کردم و از سر خط هم تست گرفتم حتی پورتم رو هم از طرف مخابرات یک بار ریست کردن و یکبار هم تعویض شد (آشنا داشتم تو مخابرات). من تلفن و اسپلیتر روهم چک کردم. هیچ وسیله ی برقی هم تو خونه روشن نیست. حتی تلفن روهم جدا کردم ولی بازم بالاتر از یک مگابیت نمیتونم سرویس بگیرم. مشکل از کجاست؟
Sent from my K01Q using Tapatalk
منم همین مشکل شما را داشتم و چه از سر خط و چه از داخل منزل snr فرقی نمیکرد و مخابرات هم نتونست کاری بکنه خط من بیشتر از 256 کیلوبیت جواب نمیداد
بیخیال شدم
شما اگر انتن دهی 4g یا 3g دارین در منطقه که هستی یک مودم 4g یا 3g بگیر و راحت استفاده کن.
اگر انتن دهی td مبین نت یا ایرانسل دارین td هم خوبه! مخصوصا مبین نت که بسته های خیلی خوبی داره حتی از adsl هم بهتر!
سلام
چه نوع مودم هایی (ADSL) قابلیت تنظیم سرعت خط رو دارند؟
خط من صبح ها نویزش کمه ولی شب خیلی بد میشه.
میخوام صبح سرعت رو ببرم بالا و دم غروب کاهش بدم.
چه مودمی پیشنهاد میکنید؟
ممنون از راهنماییت. باید همین کارو کرد. درسته تعرفه های 4G گرونتر از ADSL در میاد ولی دیگه چاره ای نیست. فقط تنها سوالی که برام هست اینه که چطور تو همون محل چند نفر رو میشناسم هیچکدوم همچین مشکلی ندارن فقط برای من اینطوریه؟
Sent from my K01Q using Tapatalk
سلام معمولا تمام مودم های جدید این قابلیت رو دارند
من فروشنده مودم نیستم ولی عکس هایی که بچه های انجمن میذارن بیشترشون این قابلیت رو داره
شما یه عکس از استاتوس مودم جایی که snr رو زده بذارید ببینیم وضعیت چطوره؟شاید نویز خط بالاست
از کدوم قسمت سرعت کم و زیاد میشه؟
snr روی 6 هست که خوب نیست و احتمالا زیاد پرش لینک داشته باشی
16 مگابیت بذاری کیفیت بهتری داری و پرش لینک هم نداری!
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)