تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 535 از 624 اولاول ... 35435485525531532533534535536537538539545585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,341 به 5,350 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

من از گیرنده دیجیتال داخلی تلویزیون استفاده میکنم قدرت سیگنال هم هر دو رو 100% هستش اما نمیدونم چرا کانال 3 صداش خرابه همش خش داره و قطع و وصل میشه؟
    تو ایکس ویژن بود که نمیدونم چرا صداش میرفت همین شبکه 3 باید جستجوی دوباره میکردی تا صداش بیاد!
    شما هم همینکارو بکن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشید...
    من تقریبا کل مطالب رو مطالعه کردم
    حالا میخوام یه گیرنده دیجیتال بگیرم که این ویژگی ها و مشخصات رو داشته باشه ممنون میشه اگه کمکم کنید...
    1.تلویزیون ما samsung و قدیمی هستش یعنی led یا lcd نیستش از همون قدیمی ها که همه داشتن حالا سوالم اینه که آیا هر نوع گیرنده ای و با هر مشخصاتی باشه به این تلویزیون ما میخوره یا نه؟؟؟
    2.آیا برای این گیرنده لازم هست که آنتن را هم تعویض کنیم؟؟؟(من تو یکی از پست ها خوندم که اگه آنتن خراب باشه یا هر مشکلی داشته باشه که باعث بشه سیگنال دریافتی ضعیف باشه از اونجایی که این گیرنده ها دیجیتال اگه سیگنالشون از یه حدی پایین تر باشن اصلا تصویر دریافت نمیکنن,)آیا با این ویژگی میشه فهمید که آنتن ما نیاز به تعویض داره یا نه؟؟؟مثلا الان تقریبا تمام شبکه ها رو برفکی نشون میده....واینکه آنتن نو درصورتیکه گیرنده تصویر دریافت کند باز هم تاثیری در بهبود کیفیت تصویر دارد یا خیر؟؟؟
    3.بهترین نوع گیرنده برای این نوع تلویزیون های قدیمی چه نوع گیرنده ای هست و چه مشخصاتی باید داشته باشه؟؟؟(از همه نظر میخوام بهترین باشه)
    4.مثلا hd یا full hd یا سایر ویژگی های این چنینی در این تلویزیون ها به کار میان اصلا؟؟؟کلا کدوم ویژگی های هستن که اصلا هیچ استفاده ای در این تلویزیون ها ندارن ...(و اینکه در مورد گیرنده برای این تلویزیون ها باید به چه نکات و ویژگی های توجه کرد تا پول بابت امکاناتی که اصلا در این تلویزیون ها قابل استفاده نیستن نپردازیم
    ببخشید اگه طولانی شد و حوصلتون سر رفت
    ممنووون از کمکتون

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشید...
    من تقریبا کل مطالب رو مطالعه کردم
    حالا میخوام یه گیرنده دیجیتال بگیرم که این ویژگی ها و مشخصات رو داشته باشه ممنون میشه اگه کمکم کنید...
    1.تلویزیون ما samsung و قدیمی هستش یعنی led یا lcd نیستش از همون قدیمی ها که همه داشتن حالا سوالم اینه که آیا هر نوع گیرنده ای و با هر مشخصاتی باشه به این تلویزیون ما میخوره یا نه؟؟؟
    2.آیا برای این گیرنده لازم هست که آنتن را هم تعویض کنیم؟؟؟(من تو یکی از پست ها خوندم که اگه آنتن خراب باشه یا هر مشکلی داشته باشه که باعث بشه سیگنال دریافتی ضعیف باشه از اونجایی که این گیرنده ها دیجیتال اگه سیگنالشون از یه حدی پایین تر باشن اصلا تصویر دریافت نمیکنن,)آیا با این ویژگی میشه فهمید که آنتن ما نیاز به تعویض داره یا نه؟؟؟مثلا الان تقریبا تمام شبکه ها رو برفکی نشون میده....واینکه آنتن نو درصورتیکه گیرنده تصویر دریافت کند باز هم تاثیری در بهبود کیفیت تصویر دارد یا خیر؟؟؟
    3.بهترین نوع گیرنده برای این نوع تلویزیون های قدیمی چه نوع گیرنده ای هست و چه مشخصاتی باید داشته باشه؟؟؟(از همه نظر میخوام بهترین باشه)
    4.مثلا hd یا full hd یا سایر ویژگی های این چنینی در این تلویزیون ها به کار میان اصلا؟؟؟کلا کدوم ویژگی های هستن که اصلا هیچ استفاده ای در این تلویزیون ها ندارن ...(و اینکه در مورد گیرنده برای این تلویزیون ها باید به چه نکات و ویژگی های توجه کرد تا پول بابت امکاناتی که اصلا در این تلویزیون ها قابل استفاده نیستن نپردازیم
    ببخشید اگه طولانی شد و حوصلتون سر رفت
    ممنووون از کمکتون
    سلام

1- تلویزیون شما که CRT هست مشکلی با گیرنده های دیجیتال نخواهد داشت ، فقط یه مورد رو در نظر داشته باش . باید ببینی که وروری AV داره یا نه (ورودی 3 رنگ قرمز زرد سفید) اگه داره که هیچ ، ولی اگه نداره و فقط یه ورودی آنتن داره باید علاوه بر گیرنده دیجیتال یه تبدیل AV به RF هم نیاز داری ( که ورودی 3 تایی صدا و تصویر رو به خروجی آنتن تبدیل میکنه)

2- اولش که نیازی به تعویض آنتن نداری ، اول گیرنده رو بخر وصل کن به تی وی ، ولی چون میگی تمام شبکه ها برفکی هست ، احتمالا نیاز هست آنتن رو جابجا کنی تا سیگنال بالای 90 درصد دریافت کنی ، از من هم با همون آنتن قبلی داره کار میکنه منتها جای آنتن رو یکم جابجا کردم خوب شد
    آنتن وقتی طوری تنظیم باشه که کیفیت دریافت سیگنال بالاتر از 90 باشه ( حدودا ) دیگه فرقی نمیکنه آنتن نو باشه یا قدیمی ، و کیفیت یکسان خواهد بود ، البته شاید در شرایطی که باد شدید بیاد آنتن نو بتونه بهتر عمل کنه (شاید) و تصویر شطرنجی نشه

3- به نظرم بهترینی وجود نداره ، واسه این قدیمیا هم فرقی نمیکنه، من سما و ایکس وِیژن به همین قدیمیا وصل کردم مشکلی نداشته. گهگاه تو همین تاپیک میبینیم که بچه ها اومدن و از برند هایی که کمتر اسمش برده میشه حرف میزنن و میگن که کاملا راضی هستن . دیگه بستگی به شما دار که میخاین فقط از تی وی استفاده کنید یا قصد فیلم دیدن زیاد هم باهاش دارین ( که البته چندان تفاوتی هم بین دستگاه های مختلف نیست)

4- بله همون طور که گفتین hd یا full hd بودن فرقی به حال شما نداره ،مخصوصا در پخش تصاویر تلویزیونی ، ولی اکثر گیرنده ها در حال حاضر حداقل hd هستند ، مثلا اگه گیرنده شما یه فایل full hd رو از طریق فلش بتونه پخش کنه واسه شما کیفیت اون فایل مشخص نمیشه و اگه همون فایل رو با کیفیت 576p هم پخش کنید تفاوتی احساس نمیکنید
    مورد دیگه واسه تی وی شما کابل hdmi هست که به درد شما نمیخوره ، پس اگه میتونید مدلی رو بگیرید که فقط پورت hdmi داره و کابل همراهش نیست ، واگه بعدها خواستید به تی وی جدید تری وصلش کنید میتونید کابل رو به صورت جدا از بازار تهیه کنید

باز هم اگه سوالی بود در خدمتیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان در مورد زیرنویس در گیرنده‌های دیجیتال یه تاپیک جداگانه ایجاد کردم، بی‌زحمت نگاهی بندازین و اگه اطلاعاتی داشتین به اشتراک بگذارین.
    سپاس.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوست عزیز/جناب hamidchi ،ممنونم از جواب کامل و به موقع شما/خیلی کمکم کرد
    واقعا ممنووووون
    فقط چند تا سوال و نکته ریز دیگه دارم که برم و دیگه گیرنده رو بخرم...
    1.این ورودی 3 تایی یه ردیف جلو تلویزیون داره و 2 ردیف پشت تلویزیون/همین کافیه دیگه؟؟؟
    2.در مورد آنتن چه نوع آنتنی مناسب گیرنده های دیجیتال هست و خیلی خوب با اون ها سازگاری داره؟؟؟ این آنتن های دو شاخه (خفاشی)خوبه یا همون آنتن های رایج رو بگیرم؟؟؟؟
    3.من یه مدل میخوام که به بهترین شکل شبکه ها رو دریافت کنه و بهترین و بیشترین قدرت گیرندگی رو داشته باشه اصلا نیازی به hd و full hd بودن و کامل hdmi و dvd player ندارم و فقط میخوام که فلش بخوره و این قابلیت رو داشته باشه که بتونیم دستگاه رو تنظیم کنیم تا در ساعت خاصی مثلا شبکه خاصی رو ضبط کنه و اینکه فیلم های داخل usb رو پخش کنه!!! و یا در حین ضبط بتونیم یه شبکه دیگه رو ببینیم و همچنین ریموتش در حد عالی باشه نه این ریموت ها که باید تشونه گیری کنیم...(خودم فعلا ایکس ویژن مد نظرم هست ولی اگه شما گیرنده ای با این مشخصات میشناسید که کیفیت و کارایی خوبی داره و همچنین گارانتی و خدمات پس از فروش و بروزرسانی خوبی داره خواهشا نام و مدلشو معرفی کنید)
    بازم ممنووون
    Last edited by Arash_3f; 17-04-2013 at 19:49.

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

واقعا ممنووووون
    1.این ورودی 3 تایی یه ردیف جلو تلویزیون داره و 2 ردیف پشت تلویزیون/همین کافیه دیگه؟؟؟
    2.در مورد آنتن چه نوع آنتنی مناسب گیرنده های دیجیتال هست و خیلی خوب با اون ها سازگاری داره؟؟؟ این آنتن های دو شاخه (خفاشی)خوبه یا همون آنتن های رایج رو بگیرم؟؟؟؟
    3.من یه مدل میخوام که به بهترین شکل شبکه ها رو دریافت کنه و بهترین و بیشترین قدرت گیرندگی رو داشته باشه اصلا نیازی به hd و full hd بودن و کامل hdmi و dvd player ندارم و فقط میخوام که فلش بخوره و این قابلیت رو داشته باشه که بتونیم دستگاه رو تنظیم کنیم تا در ساعت خاصی مثلا شبکه خاصی رو ضبط کنه و اینکه فیلم های داخل usb رو پخش کنه!!! و یا در حین ضبط بتونیم یه شبکه دیگه رو ببینیم و همچنین ریموتش در حد عالی باشه نه این ریموت ها که باید تشونه گیری کنیم...(خودم فعلا ایکس ویژن مد نظرم هست ولی اگه شما گیرنده ای با این مشخصات میشناسید که کیفیت و کارایی خوبی داره و همچنین گارانتی و خدمات پس از فروش و بروزرسانی خوبی داره خواهشا نام و مدلشو معرفی کنید)
    بازم ممنووون
    1- آره.
    2- آنتن دو شاخه ای ما به گیرنده دیجیتال مارشال وصل کردم یه فرکانس رو دریافت کردیم ولی اون یکی رو نه. یه انتن دیگه شبیه به لوله هست اونو زدیم عالی گرفت. قیمتش 3 تومنه در کل آنتن انچنانی نمیخواد. اگه از مرکز استان خیلی دورین آنتن بهتر بگیرین وگرنه همین آنتن هم بسه. ما فک کنم 40 - 50 - 60 کیلومتر هستیم از مرکز
    3- شما برای پشتیبانی خوب همین ایکس ویژن رو بگیر. مارشال هم خوبه فقط به روزرسانی انگار نمیده بیرون . گیردنگیش که خوبه.
    در ضمن تی وی خودمون از این قدیمیاست پشت دار.

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

واقعا ممنووووون
    بازم ممنووون
    خواهش میکنم

1- بله همون کافیه ، و دیگه نیازی به مبدل ندارید
    2- آنتنی که من استفاده میکنم همین دو شاخه ای های قدیمیه ، شما هم بهتره اول گیرنده رو تهیه کنید و با همون آنتنی که الان دارید امتحان کنید ، و اگه سیگنال با کیفیت دریافت نکردین اون موقع یه آنتن جدید بگیرین ، هر چند همون طور که دوستمون هم گفتن مکانی که شما زندگی میکنید هم مهمه و این که فضای اطراف آنتن باز باشه یا نه
    3- این نظر شخصی منه که کلا این گیرنده ها همشون یکی ان !! البته نه 100 درصد ولی 95 درصد شبیه همن از نظر کارایی ، و همون طور که گقتم اکثرا از گیرنده ای که دارن راضی ان ، مثلا دوستمون ghaioom گفتن مارشال دارن و خوبه ، من سما دارم راضی ام ، ایکس ویژن هم امتحان کردم خوب بود
    اگه به مغازه های بیرون مراجعه کنید اونا تبلیغ مدل هایی که دارن رو میکنن و میگن بهترینه ش همونه که اونا دارن ، و احتمالا اونی رو به شما معرفی میکنن که سود بشتری واسشون داره ، من هم فقط با سما و یه مدل از ایکس کار کردم و بقیه برند ها و مدل ها رو ندیدم که بخام بگم کدوم بهتره
    من اگه بخام یکی دیگه بگیرم احتمالا ایکس ویژن رو انتخاب میکنم . ( البته یه موقع اگه ایکس گرفتین مشکلی پیش اومد نگین من گفتم )
    چون گارانتی تعویض داره و سایت مادیران هم سایت فعال و به روزی هست که از لحاظ آپدیت نسبت به بقیه برند ها بهتره به نظرم
    البته هر فرمتی رو نباید انتظار داشته باشین پخش کنه ( کلا واسه هر مارکی میگم ) ولی اغلب برند ها فرمت های رایج مثل avi و mkv و mp4 رو راحت پخش میکنن (البته فرمت های بیشتری رو ساپورت میکنن)
    راجع به فرمت هایی که با سما و ایکس پخش کردم تو صفحه های قبل توضیح دادم ، ولی زیاد وقت نکردم ایکس رو با فرمت های بیشتری امتحان کنم
    در حین ضبط یه شبکه فقط میتونید شبکه های هم فرکانس با اون رو مشاهده کنید نه هر شبکه ای
    من از ریموت سما راضی ام و ایکس همون یکمی که باهاش کار کردم خوب بود
    قابلیت تنظیم واسه پخش هم فکر کنم دیگه همشون داشته باشن
    به نظرم همون ایکس ویژن که خودتونهم انتخاب کردین خوبه ، من مدل 232 گرفتم واسه کسی ،خواه ناخواه full hd بود کابل hdmi نداشت روش ولی پورتشو داشت ، مدل های جدیدتر بدون کابل نمیدونم هست یا نه ، اسفند 91 گرفتم کارت گارنتی هم تا شهریور 92 انقضا داشت ، شما اگه ایکس گرفتین سعی کنید تاریخ انقضای گارانتی ش دیر تر باشه
    مدل های قدیمی ترش (سری 100 ) من شنیدم داغ میکنه نمیدونم تا چه حد درسته

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

واقعا ممنونم/خیلی بهم کمک کرد
    امروز یا شنبه میرم بخرم
    فقط 2 تا سوال دیگه؟؟؟!!!
    اولیش اینکه من ایکس ویژن رو انتخاب کردم میخواستم ببینم بین مدل های مختلف,فقط امکانات جانبیشون تغییر میکنه؟؟؟(یعنی قدرت گیرنده یا مثلا کیفیت تصویر یا کاراییشون (مثلا همین که گفتین داغ میکنه) تغییری نمیکنه؟؟؟)
    دومیشم اینکه این انجمن دکمه ای واسه تشکر نداره؟؟؟!!!هر چی گشتم پیداش نکردم
    آخه واقعا جوابتون عالی و جامع بودن
    ممنووون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

لینک دنلود آپدیت پرو ویژن x5 رو میخواستم دوستان
    Last edited by 7221; 19-04-2013 at 16:23.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من بین دو گیرنده ایکس ویژن 353 و انرژی سیستم گیر کردم.
    به نظر شما کدوم بهتره؟
    البته من خودم از محصولات انرژی سیستم خریدم و خیلی راضیم و به اطلاع دوستانی که این برند رو نمیشناسن میرسونم که این برند یکی از برندهای معروف، مخصوصا در زمینه پلیرها و تبلت ها و ... هست و ساخت کشور اسپانیا هست ولی مثلا جایی ندیدم واسه گیرنده دیجیتالش آپدیت داده باشه.
    حالا میخوام بدونم بین این دو برند، کدوم بهتره؟

Last edited by YGhorbani; 19-04-2013 at 17:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •