تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 535 از 720 اولاول ... 35435485525531532533534535536537538539545585635 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,341 به 5,350 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    باز من اومدم
    چون گیج شدم
    کدوم یکی از این بهتره
    samsung 6920 46
    ex720 46
    nx720 40
    pana 50ut30 50
    برای سالن می خوام
    اینا برام مهمه
    1کیفیت ساخت (خر کار باشه )روزی بیشتر از 10 ساعت روشنه
    2-کیفیت دو بعدی (هم اچ دی و هم اس دی )
    3-کیفیت سه بعدی
    4-پشتیبانی از فرمت های مختلف
    5-گیرنده دیجیتال خوب

با تشکر
    خب دونه سوالاتت رو با هم بررسی میکنیم .
    1- کیفیت ساخت تمام مدل ها تقریباً خوبه ، شاید ex720 و d6920 از بقیه کمتر باشند .
    2- کیفیت تصویر تمام مدل ها یکسانه . بهترین کیفیت مربوط به nx720 و ضعیفترین کیفیت ماله ex720 هستش .
    3- در زمینه سه بعدی nx720 و d6920 بالاترین عملکرد رو تو این مدل ها دارند .
    4- در زمینه پشتیبانی از فرمت های مختلف d6920 مدال طلا رو میگیره و sony پایین ترین تعداد فرمت رو ساپورت میکنه .
    5- گیرنده دیجیتال تمام مدل ها در سطح خوبی عمل میکنه .

در نهایت من اگه جای شما بودم با توجه به اینکه nx720 فقط تو مدل 40 اینچ وارد نمایندگی ها شده انتخابم رو فقط به d6920 سامسونگ 46 اینچ محدود میکردم .
    امید است کمکی به شما کرده باشم .

طاعات و عبادات قبول درگاه حق

2. 3 کاربر از shamika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

خب دونه سوالاتت رو با هم بررسی میکنیم .
    1- کیفیت ساخت تمام مدل ها تقریباً خوبه ، شاید ex720 و d6920 از بقیه کمتر باشند .
    2- کیفیت تصویر تمام مدل ها یکسانه . بهترین کیفیت مربوط به nx720 و ضعیفترین کیفیت ماله ex720 هستش .
    3- در زمینه سه بعدی nx720 و d6920 بالاترین عملکرد رو تو این مدل ها دارند .
    4- در زمینه پشتیبانی از فرمت های مختلف d6920 مدال طلا رو میگیره و sony پایین ترین تعداد فرمت رو ساپورت میکنه .
    5- گیرنده دیجیتال تمام مدل ها در سطح خوبی عمل میکنه .

در نهایت من اگه جای شما بودم با توجه به اینکه nx720 فقط تو مدل 40 اینچ وارد نمایندگی ها شده انتخابم رو فقط به d6920 سامسونگ 46 اینچ محدود میکردم .
    امید است کمکی به شما کرده باشم .

طاعات و عبادات قبول درگاه حق
    ضمن تایید صحبت های دوستمون اگر بودجتون اجازه میده مدل های 6940 یا 6960 توصیه میشه که فرکانس پنل اونا دو برابر 6920 هست.

4. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام به همه دوستان و اساتید بزرگوار
    یه نمایندگی پاناسونیک
    v10, رو به من قیمت 2میلیون گفته. 50 اینچه. البته صاحب مغازه آشناست... به نظر شما اساتید بزرگوار؟ ارزش داره بخرم؟ من دنبال سه بعدی نیستم...ولی میخوام تصویرش از این مدلای جدید تو دو بعدی کم نیاره. آخه v10 مال سال 2010. راستی این v10 مونتاژ ژاپن هست. خودم پشتش رو خوندم زده made in japan
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
    خواهشن دلیل فنی بیارید. من امروز رفتم با 50اینچ st30 هم مقایسه کردم. شاید باورتون نشه ولی تصویر v10 از نظر رنگها واقعی تر بود. تو بقیه موارد یکی بودند...میخوام یه همفکری هم با شما دوستان بکنم. مرسی

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

دوست عزیز وقتی جفت تی وی ها خاموش هستن صفحه ST30 تیره تره و به مشکی نزدیکتره این نشون میده که کنتراست ST30 تو جاهای پرنور بالاتره.
    وقتی تو محیط کم نور قرار بگیرن مشکی ST30 عمیقتره که نتیجش این میشه که کنتراستش بالاتره.
    روی مدهای داینامیک برایتنس ST30 بیشتره (البته به شرطی که از بالا بهش نگاه نکنی!)
    روی مدهای سینما رنگهای ST30 به استاندارد گستره رنگ های فیلمهای HD نزدیکتره.
    جزئیات ST30 تو نماهای تاریک بیشتره طیف بیشتری از رنگهای نزدیک به مشکی نشون میده هر چند تو این مورد تفاوت خیلی کمه ولی اگر یه فیلم HD که نماهای تاریک زیادی داره ببینی مثل بت من دارک نایت متوجه میشی.
    کیفیت ST30 روی سیگنالهای SD بهتره.
    احتمال به وجود اومدن IR و Burn in توش کمتره.
    مصرف برق ST30 کمتره.
    V10 ساخت ژاپن هست و کیفیت مونتاژش بالاتره ولی اکثر قطعه های ST30 هم ژاپنی هستن.
    V10 منوی تنظیمات تصویر گسترده تری داره.
    دکور V10 خیلی کلاسیکترو قشنگ تره (نظر شخصی)
    خیلی از مدلای سال 2010 از جمله V10 یک نقص فنی داشتن که عمق رنگ مشکیشون خیلی زودتر از حد نرمال افت میکرد برای همین خریدنش ممکنه ریسک باشه.
    Last edited by *Alucard*; 03-08-2012 at 22:49.

7. 4 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    ایم مدل ها وارد شده ؟؟؟
    کسی تو بانه اینا رو دیده ؟؟
    حدود قیمتشون چقدره ؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

هفته قبل ST30 50 قیمت گرفتم گفت 3400، فعلن بی خیالش شدم خیلی گرون شده، VT30 هم یافت می نشود.
    به نظرتون شاید مدل های جدید بیاد قبلی ها ارزون تر بشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

هفته قبل ST30 50 قیمت گرفتم گفت 3400، فعلن بی خیالش شدم خیلی گرون شده، VT30 هم یافت می نشود.
    به نظرتون شاید مدل های جدید بیاد قبلی ها ارزون تر بشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوست عزیز وقتی جفت تی وی ها خاموش هستن صفحه ST30 تیره تره و به مشکی نزدیکتره این نشون میده که کنتراست ST30 تو جاهای پرنور بالاتره.
    وقتی تو محیط کم نور قرار بگیرن مشکی ST30 عمیقتره که نتیجش این میشه که کنتراستش بالاتره.
    روی مدهای داینامیک برایتنس ST30 بیشتره (البته به شرطی که از بالا بهش نگاه نکنی!)
    روی مدهای سینما رنگهای ST30 به استاندارد گستره رنگ های فیلمهای HD نزدیکتره.
    جزئیات ST30 تو نماهای تاریک بیشتره طیف بیشتری از رنگهای نزدیک به مشکی نشون میده هر چند تو این مورد تفاوت خیلی کمه ولی اگر یه فیلم HD که نماهای تاریک زیادی داره ببینی مثل بت من دارک نایت متوجه میشی.
    کیفیت ST30 روی سیگنالهای SD بهتره.
    احتمال به وجود اومدن IR و Burn in توش کمتره.
    مصرف برق ST30 کمتره.
    V10 ساخت ژاپن هست و کیفیت مونتاژش بالاتره ولی اکثر قطعه های ST30 هم ژاپنی هستن.
    V10 منوی تنظیمات تصویر گسترده تری داره.
    دکور V10 خیلی کلاسیکترو قشنگ تره (نظر شخصی)
    خیلی از مدلای سال 2010 از جمله V10 یک نقص فنی داشتن که عمق رنگ مشکیشون خیلی زودتر از حد نرمال افت میکرد برای همین خریدنش ممکنه ریسک باشه.
    واقعا مرسی...به این مییگن توضیح منطقی. خیلی خوب بود. پس شما هم 50inch st30 رو پیشنهاد میکنید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام به همگی
    توی این چند روزه کل این تاپیک رو خوندم و به st30 خیلی علاقه مند شدم (عاشقش شدم)
    ولی چنتا نکته هستش که یخوده منو داره اذیت میکنه
    1:این جاموندگی تصویر(IR)چیه ؟؟توی ایم مدل هم بوجود میاد ؟اگه بوجود اومد باید چی کار کنم ؟؟
    2-توی تاپیک (مشاوره برای خرید تی وی )یکی گفته بود استحلاک پلاسما بخاطر گرما ،زیاده و برای همین پشتش فن داره !!!آیا این درسته ؟؟مگه عمرش 100 هزار ساعت نیستش ؟؟
    3-این قضیه بستن خط تولید پلاسمای پاناسونیک چیه ؟؟میگن میخواد خط تولیدش رو ببیند !!!!
    4-اگه با گارنتی بگیرم روش ----t داره ؟؟؟
    5-گارانتی بانیان از نظر سرویس دهی و تعمیرات چطوره ؟
    6-صدای اسپیکر های دستگاه چطوره ؟؟
    7-توی همین تاپیک یکی از دوستان زده بود که توی بعضی شبکه ها وقتی میخواد زیر نویس پخش کنه کلمات تار هستش ،این درسته ؟؟؟؟
    8-هنوزم کارت هدیه میدن ؟
    9 راستی این آب بندی که می گن چی هست ؟؟؟باید توی 100 ساعت اولیه چی کار کنم ؟؟؟

من این تی وی رو بیشتر برای خانواده میخوام و بیشتر در حال دیدن سورس اس دی (شبکه های وطنی و اونوری ) هستن ،(خودمم کمی فیلم فول اچ دی و سه بعدی)به نظر شما می تونه نیاز های ما رو بر طرف کنه؟؟
    من ساکن انزلی هستم و نمایندگی پانا متاسفانه اصلا خوب کار نمی کنه و فقط محصولات قدیمی و معمولی میاره (الان به نظر شما من چی کار کنم برای خرید )

از این تی وی خیلی خوشم اومده (1 ماه هست می خوام تی وی بخرم ولی خیلی گیچ شدم)خودمم علاقه خاصی به برند پانا دارم (اونم با اون سیستم های استریو که داشت )یادش بخیر

با تشکر از همتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان من مادرم رفته بود بانه گفته بودم v20 بگیره ولی پیدا نکرد همینطور سرخود p50st30 گرفت من در مورد این تلوزیون اطلاعاتی ندارم چون تو فکر 3d اصلا نبودم
    آیا این تلوزیون در سطح v20 هست یا نه در مورد قیمتشم یکی از دوستان بالا گفته 3400 ولی اینا گرفتن 2300 درسته بانه هست ولی به نظر این همه اختلاف قیمت منطقی نمیاد آیا ممکن هست که این تلوزیون مشکل خاصی داشته باشه ؟ چون هنوز به دستم نرسیده و تو راهه میپرسم

14. این کاربر از behking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •