تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 535 از 602 اولاول ... 35435485525531532533534535536537538539545585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,341 به 5,350 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

ممنون از توضیحات دوستان
    فقط دوستانی که تجربه ی شنیدن موزیک با hd650 رو دارن آیا واقعا تو پحش فرکانس های بالا مشکل داره ؟ ( تو خیلی از revew ها این رو خوندم )

و یا اینکه چون باس قوی و smoothy و dark هست بنظر میاد در پخش فرکانس های بالا مشکل داره ؟ چون با این قیمت بالای دلار خرید اش برام سخت هست و نمی خوام پشیمون بشم چون جزئیات موزیک هم برام بسیار مهمه

Last edited by dooste.man83; 28-12-2014 at 00:26.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستان این مورد هم برام بررسی میفرمایید

خرید hd650 بهتر از Beyerdynamic DT 990 PRO یا Beyerdynamic T 90 هستش؟ میشه برام مقایسه اشون کنید از نظر بیس و میدرنج و فرکانس های بالا و پخش جزئیات و راحتی ؟ ( فقط هدفون open استفاده میکنم )

تا جایی که اطلاع دارم فرق اصلیشون اینه که Beyerdynamic بسیار صدای bright داره و hd650 هم dark هست

(( باز هم میگم بیس بالا به همراه مید رنج و فرکانس بالای خوب و جزئیات کامل موزیک و راحتی هدفون ملاک انتخابم هست ))
    انتخاب شما چی هستش ؟
    Last edited by dooste.man83; 28-12-2014 at 00:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان این مورد هم برام بررسی میفرمایید

خرید hd650 بهتر از Beyerdynamic DT 990 PRO یا Beyerdynamic T 90 هستش؟ میشه برام مقایسه اشون کنید از نظر بیس و میدرنج و فرکانس های بالا و پخش جزئیات و راحتی ؟ ( فقط هدفون open استفاده میکنم )

تا جایی که اطلاع دارم فرق اصلیشون اینه که Beyerdynamic بسیار صدای bright داره و hd650 هم dark هست

(( باز هم میگم بیس بالا به همراه مید رنج و فرکانس بالای خوب و جزئیات کامل موزیک و راحتی هدفون ملاک انتخابم هست ))
    انتخاب شما چی هستش ؟
    خوب... ببینید DT880 600Ohm از DT990 بهتره... پیشنهاد من خوندن ریویو زیر هست که خیلی کامل بررسی کرده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه خلاصه من میگم ولی شما کامل بخونیدش...
    DT880 Pro احتمالا" از نظر بیس راضیتون میکنه ولی از نظر مید از بقیه ضعیف تره...
    HD650 از نظر بیس (قدرت) از همه قوی تره ولی خوب شفافیت و جزئیات دو مدل دیگه رو نداره... ضمنا" خیلی سریع نیست و برای موزیک های راک و متال بسیار سریع مناسب نیست اما با استفاده از آمپ خوب بهتر میشه (به طور کلی عملکرد این مدل بسیار زیاد بستگی داره به آمپ مورد استفاده) از نظر Treble هم از همه dark تره...
    AKG K701 مید و تریبل نرم داره اما بیسش خیلی قوی نیست.. Soundstage وسیعی داره... اما بد درایو محسوب میشه و به راحتی نمیشه ازش صدای عالی گرفت... صدای طبیعی تری نسبت به دو مدل دیگه داره نه bright مثل dt880 نه dark مثل سنهایزر
    در مورد جزئیات هم بگم که DT880 600Ohm به خاطر treble بیشتر حس جزئیات بیشتر میده ولی از نظر جزویات همین HD650 با یه آمپ خوب از همه بهتره...
    ضمنا" در همین ریویو توضیحیدر مورد dark بودن صدا داده شده که مدل های بسیار مطرح و قدرتمندی مثل Stax Omega 2!!! یا Audez’e LCD-2 هدفون هایی dark هستند... ضمنا" یه توضیح هم میده که خلاصه رو اینجا مینویسم:
    میدانیم که بیشتر رکورد ها برای پخش در اسپیکر (و نه هدفون) تولید میشوند. از طرفی اسپیکر ها با گوش شما فاصله دارند. ضمنا" میدانیم که فرکانس های بالا هر چقدر در هوا بیشتر منتشر میشوند زودتر از فرکانس های پایین ضعیف میشوند. بنابراین در رکورد برای این که این تلفات تا حدی جبران شود treble را مقداری تقویت میکنند.
    اما هنگام استفاده از هدفون درایور ها کاملا" نزدیک گوش شما قرار میگیرند بنابراین treble دیگر به دلیل انتشار در هوا تلف نمیشود. در نتیجه، رکورد هایی که توسط اسپیکر Bright شنیده میشوند در هدفون گوشخراش خواهند بود. برای یک هدفون مونیتورینگ به علت نیاز به تمرکز روی رکورد پیشنهاد میشود هدفون مقداری bright باشد اما برای گوش دادن به موزیک (به خصوص طولانی مدت)، معمولا" هدفون dark ترجیح داده میشود.

4. 4 کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

خوب... ببینید DT880 600Ohm از DT990 بهتره... پیشنهاد من خوندن ریویو زیر هست که خیلی کامل بررسی کرده:
    یه خلاصه من میگم ولی شما کامل بخونیدش...
    DT880 Pro احتمالا" از نظر بیس راضیتون میکنه ولی از نظر مید از بقیه ضعیف تره...
    HD650 از نظر بیس (قدرت) از همه قوی تره ولی خوب شفافیت و جزئیات دو مدل دیگه رو نداره... ضمنا" خیلی سریع نیست و برای موزیک های راک و متال بسیار سریع مناسب نیست اما با استفاده از آمپ خوب بهتر میشه (به طور کلی عملکرد این مدل بسیار زیاد بستگی داره به آمپ مورد استفاده) از نظر Treble هم از همه dark تره...
    AKG K701 مید و تریبل نرم داره اما بیسش خیلی قوی نیست.. Soundstage وسیعی داره... اما بد درایو محسوب میشه و به راحتی نمیشه ازش صدای عالی گرفت... صدای طبیعی تری نسبت به دو مدل دیگه داره نه bright مثل dt880 نه dark مثل سنهایزر
    در مورد جزئیات هم بگم که DT880 600Ohm به خاطر treble بیشتر حس جزئیات بیشتر میده ولی از نظر جزویات همین HD650 با یه آمپ خوب از همه بهتره...
    ضمنا" در همین ریویو توضیحیدر مورد dark بودن صدا داده شده که مدل های بسیار مطرح و قدرتمندی مثل Stax Omega 2!!! یا Audez’e LCD-2 هدفون هایی dark هستند... ضمنا" یه توضیح هم میده که خلاصه رو اینجا مینویسم:
    میدانیم که بیشتر رکورد ها برای پخش در اسپیکر (و نه هدفون) تولید میشوند. از طرفی اسپیکر ها با گوش شما فاصله دارند. ضمنا" میدانیم که فرکانس های بالا هر چقدر در هوا بیشتر منتشر میشوند زودتر از فرکانس های پایین ضعیف میشوند. بنابراین در رکورد برای این که این تلفات تا حدی جبران شود treble را مقداری تقویت میکنند.
    اما هنگام استفاده از هدفون درایور ها کاملا" نزدیک گوش شما قرار میگیرند بنابراین treble دیگر به دلیل انتشار در هوا تلف نمیشود. در نتیجه، رکورد هایی که توسط اسپیکر Bright شنیده میشوند در هدفون گوشخراش خواهند بود. برای یک هدفون مونیتورینگ به علت نیاز به تمرکز روی رکورد پیشنهاد میشود هدفون مقداری bright باشد اما برای گوش دادن به موزیک (به خصوص طولانی مدت)، معمولا" هدفون dark ترجیح داده میشود.
    ممنون از توضیجات کامل
    فعلا بین دو هدفون Beyerdynamic T 90 و hd650 مردد شدم

و تمام گزینه های دیگه حذف شده مشکل بزرگم اینه که در review های موجود هرکی از هدفون خودش تعریف کرده و واقعا نمیشه فهمید کدوم بهتره ... مثلا بین این دو تا خیلی ها دیدم که میگن t90 بهتره ولی از اون جایی که موزیک سلیقه ای هست تصمیم گیری رو سخت میکنه

در کل شما یکی از این دو تا رو پیشنهاد بدید چون الان کامل توضیح دادم تو پست های بالا که دنبال چه جور هدفونی هستم

.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................

راستی شما اطلاعاتی راجب به
    Bowers & Wilkins P7 دارید که چجور هدفونی هست

و ارزش خرید داره این هدفون ؟ ( شاید در کنار هدفون open یک close هم بگیرم )

هدفون close و full size هم در رنج 400 یا 450 دلار می خوام نهایت برای موزیک الکترونیک

خواسته هام بیس قوی و صدای شفاف و با جزئیات و مید رنج خوب و sound stage قابل قبول و راحت ...نشت صداش مهم نیست

تو این قیمت چه هدفونی رو پیشنهاد میکنید ؟ ( خودم هدفون های denon رو دوست داشتم که دیگه تولید نمیشه )

در انتها هم بگم آمپ قوی هم دارم که تا 600 اهم درایو میکنه

پ.ن : پدر بی پولی بسوزه که یکی از آرزوهای من داشتن دو هدفون stax 009 و
    lcd-xc به همراه آمپ ترانزیستوری burson audio-the conductor
    Last edited by dooste.man83; 29-12-2014 at 01:52.

داره خودمونی میشه amir00611's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    دوستانی که تجربه کار با بیتس مدل فیک و اصلی رو دارن بگن لطفا که کیفیت صدای این دو در چه حد فرق داره ؟؟
    من مدل فیک پرو را دارم می ارزه برم استدیو ورژن2 بگیرم .
    Last edited by amir00611; 29-12-2014 at 09:22.

داره خودمونی میشه i-din's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Lost

پيش فرض

ما هنگام استفاده از هدفون درایور ها کاملا" نزدیک گوش شما قرار میگیرند بنابراین treble دیگر به دلیل انتشار در هوا تلف نمیشود.
    در نتیجه، رکورد هایی که توسط اسپیکر Bright شنیده میشوند در هدفون گوشخراش خواهند بود. برای یک هدفون مونیتورینگ به علت نیاز به تمرکز روی رکورد پیشنهاد میشود هدفون مقداری bright باشد اما برای گوش دادن به موزیک (به خصوص طولانی مدت)، معمولا" هدفون dark ترجیح داده میشود.
    من تقریبا یه نظر کلی دارم DT880 و M50 و K271 و HD280 بیشتر به کار موزیسین ها میان تا Audiophile ها. نه فقط به خاطر شفافیت یا بسته بودن یا ایزوله به خاطر نوع طراحی و مهندسی صدا .

راستی شما اطلاعاتی راجب به Bowers & Wilkins P7 دارید که چجور هدفونی هست
    اگه اسپیکر این مارک رو تهیه کنید خوبه ولی هدفون به نظرم نه.

تو این قیمت چه هدفونی رو پیشنهاد میکنید ؟ ( خودم هدفون های denon رو دوست داشتم که دیگه تولید نمیشه )

فول سایزهای دنون بیشتر به کار دیجینگ میان تا کارهای دیگه (چند مدل داشتم بیس بومی نسبتا اغراق شده ای داشت ) .

8. این کاربر از i-din بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام
    دوستانی که تجربه کار با بیتس مدل فیک و اصلی رو دارن بگن لطفا که کیفیت صدای این دو در چه حد فرق داره ؟؟
    من مدل فیک پرو را دارم می ارزه برم استدیو ورژن2 بگیرم .
    بنده مدل اصل بیتس پرو رو دارم ...بدون شک تفاوت زیاد هست

بیس بیتس پروی اصل یک چیزی تو مایه های بی نهایت هست یعنی هدفونی که حتی شبیه هش هم باشه نداریم

ولی در کل من باهاش مشکلی ندارم ولی به درد کوش کردن نهایت تا 30 دقیقه میخوره چون بیس اش فکر کنم فقط XB1000 سونی بتونه باهاش برابری کنه اونم مطمئن نیستم بتونه ... برای موزیک الکترونیک لذت بخشه و با بیس PUNCHY به شما هیجان میده

ولی این هدفون کلا کاربرد اش محدوده و برای کسی که فقط دنبال بیس قوی و هدفون فشن هست مناسبه

و این نمودار هم شاهکار این هدفون هست و کمتر هدفونی چپ و راست اش اینقدر هماهنگ عمل میکنن
    Last edited by dooste.man83; 29-12-2014 at 22:04.

10. 3 کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

هدفون بیتس استدیو مدل 2013 (طرح جدید ) هم مدل فیک داره ؟؟
    من تو اینترنت چیزی ندیدم
    کسی دیده ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان به هیچ وجه از فروشگاه اینترنتی اولین فروشگاه هدفون ( هدفن )ها و ایرفون های بیتس( beats )در ایران و اولین فروشگاه هدفون ( هدفن )ها و ایرفون های بیتس( beats )در ایران خرید نکنید.

مدیران این فروشگاه شیاد و کلاهبردار هستند. بنده یکی از مدل های گران قیمت بیتس (Beats New Studio Wireless) را به صورت آنلاین خریداری کردم و در مقابل یک هدفون کاملا فیک، تقلبی و بی ارزش نصیبم شد. لطفا اطلاع رسانی کنید تا افراد بیشتری دچار خسارت نشوند.

توضیحات مفصل و شرح کامل این ادعا:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پیشنهاد و خواهش می کنم که تاپیک رو تا انتها بخونید. قضاوت نهایی هم با خودتون...
    با تشکر
    Last edited by -Audiophile-; 01-01-2015 at 12:08.

13. 2 کاربر از -Audiophile- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

میشه چند تا عکس از هدفون و جعبه اون بگذاری
    توی عکس بارکد هم بیوفته
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •