تخفیف ها تو سایتش هست دوست عزیز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
تخفیف ها تو سایتش هست دوست عزیز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفم براش که حتی یه بسته ارزون و درست و درمون نداره. حیف و حیف که ایرانسل محل کار ما آنتن نمیده![]()
یعنی اگه سیمکارت داشته باشی و فقط بسته بخری نمیشه؟
اینا هم مثل ایرانسل به زور و مفت هم که شده میخوان سیمکارتاشونو بدن به ملت.
سودشون روی بسته ها و استفاده های بعد از سیمکارته.
من همین الان دو تا رایتل دارم که هر دوش هم بی استفاده هست و حالا که قیمت بسته هاش خوب شده و میشه استفاده کرد باز میخوان سیم کارت مفتی بدن به آدم؟ نمیخوایم آقا دستتون درد نکنه![]()
مگه یه سیم کارت مجانی دیگه داشته باشی، خیلی اذیت میشی؟ این سیم کارتا بعد یه سال خودشون میسوزن و باطل میشن راحت بندازشون دور
فرصت به این خوبی پیش اومده، استفاده کن بعد پشیمون میشی
بهترین تستی که از رایتل در اصفهان داشتم ...
افتضاحترین اینترنتی که تا حالا داشتم ... 4 ماهه تست میگیریم این بهترین بوده
چون حداقل تست انجام شد و خطا نداد
پولمو آتش میزدم بیشتر برام ارزش داشت
![]()
رايتل از رقابت عقب افتاده ى بسته درست حسابى هم نداره ادم دلشو خوش کنه....
سلام
به نظر من رایتل کیفیت قابل قبولی و بسته های مناسبی داره
دوستان اینترنت تو ایران منطقه به منطقه و حتی روز به روز تفاوت میکنه و اصلا استیبل و پایدار نیست که بخوایم بگیم رایتل بده یا رایتل خوبه. هرکس باید بسته به مکانی که میخواد استفاده کنه ببینه چه سرویسی براش مناسبه.
بنده مدتی ایرانسل داشتم و بسیار خوب بود ولی دقیقا یه روز صبح که بیدار شدم افتضاح شد و تا الانم همونطور مونده!
رایتل خوب نبود منطقه ما ولی از وقتی ایرانسل بد شد، رایتل عالی شد. عالی که میگم تست سرعتم رو میتونین تو صفحه های قبل ببینید. به طوری که بسته ۱ ساله ۱۴۴ گیگش با قیمت نجومی ۴۰۸هزارتومان هم واسم به صرفه تر از ایرانسل بود. چه بسا که تو تخفیف نمایشگاه یه سیم کارت ۲۰۴ تومنی گرفتم که واقعا مفته!
سلام من ی سیم اعتباری رایتل دارم که 25 اذر گذاشتمش تو گوشی دیدم زده سیم غیر فعال. خلاصه ی تیکت زدم سی ام و زنگ زدن و من نتونستم جواب بدم. امروز رفتم تو حساب کاربری خط دایم رایتلم دیدم اون خطم که غیر فعال میزد روش بسته فعاله. خلاصه زنگ زدم و طرف گفت 21 اذر خودت رفتی سیمو تعویض کردی. گفتم من غلط بکنم همچین کاری کرده باشم. خلاصه سیمو مسدود کرد و تیکت باز کرد واسه پیگیری. حالا میخاستم یعنی چی اخه؟ کسی میتونه مگه بدون کارت ملی من سیم منو با اسم خودم عوض کنه و فعال کنه؟ کسی مورد مشابه داشته؟
دوستان خبر دارید رایتل واسه سیمکارتهای 3g و 3gش ای پی ولید میده یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)