عجب مسخره بازی میکنن اینا زنگ زدم به این شماره میگه که اصلا شماره خونتون ثبت نشده زنگ بزن همون 20 20 بش میگم همونا شمارتونو دادن گفتن زنگ بزن به این
نامرد گفت نمیدونم قطع کرد
الان 3 روزه ثبت نام کردم
اکثرا که من پرسیدم بعد از 48 ساعت وصل شده .
عجب مسخره بازی میکنن اینا زنگ زدم به این شماره میگه که اصلا شماره خونتون ثبت نشده زنگ بزن همون 20 20 بش میگم همونا شمارتونو دادن گفتن زنگ بزن به این
نامرد گفت نمیدونم قطع کرد
الان 3 روزه ثبت نام کردم
اکثرا که من پرسیدم بعد از 48 ساعت وصل شده .
Last edited by mohammad varaste; 23-07-2013 at 07:42.
این سرعت صبح تا شب بدون تغییر است
شما سرعتت چه قدره؟
پیگیری کن حتما
من چی رو پیگیری کنم یه فرم پر کردم 27 تومن دادم اومدم خونه![]()
به یارو گفتم کد رهگیری نداره گفت نه گفتمش باید داشته باشه گفت نداره و بعد از 2-3 روز وصل میشه و بعد از یه هفته میان مودمو وصل میکنن.
ببین ممکنه مشکل از همونی باشه که دیشب گفتی ؟
نه
شما از هر جا که خریدی یک شماره تلفن داره
زنگ بزن اونجا
بگو پس کی وصل میشه!
وقتی رفتی ثبت نام کنی اسم شرکت چی بود؟
شماره پشتیبانی داد؟
ایمان حالا که تو هم مثل منه بدبخت 2 مگ داری یه پیگیری بکن ببین چه ژوری درست میشه چه خاکی تو سرمون باید بریزیم این سرعتها هی بالا پایین میشه رو اعصابه
ببین من از یه مرکز خدمات پستی نزدیک خونمون این فرم رو برای اینترنت 256 نامحدود مخابرات پر کردم.
حالا اگه وصل نشد تا فردا میرم پیشش هرچند الان زنگ زدم 20 20 مرکز فروشش گفت که تا شنبه هم ممکنه طول بکشه ولی من مرتبا زنگ میزنم بهش ببینم شماره وارد سیستم شده یا نه.
باید پیگیری کنی تا سریع وصل شه
mohammad varaste داداش اینا از این حرفا زیاد میزنن من موقع ثبت نام رفتم دفتر مرکزی تو کیانپارس بهم گفتن برو 2 روز دیگه وصله ول بعد از 1ماه تمام برام وصل تازه هر روز هم زنگ میزدم و سر میزدم بشون میپیچوندن ما رورفقیم هم غیر حضوری با تلفن ثبت نام کرد بعد از 3ماه وصل کردن براش
واسه من یا 2 روز طول کشید یا 3 روز
همین حدودا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)