سلام
یه سوال
کسی که اصل مدرک پیش دانشگاهی رو داره لازمه بره پست از اون فیش ها بگیره؟(برای ثبت نام دانشگاه دولتی)
سلام
یه سوال
کسی که اصل مدرک پیش دانشگاهی رو داره لازمه بره پست از اون فیش ها بگیره؟(برای ثبت نام دانشگاه دولتی)
اگه سوالی داری بپرس البته من خودم خوابگاهی نیستم ولی میتونم از بچه ها بپرسم
مثل اینکه شک و تردید من باعث ناراحتی دوستان شده...
ببینید امسال با این وضعیت افتضاحی که توی قبولیا نسبت به سالهای قبل شده من الان غیر از مواد علم و صنعت که الان قبول شدم مثلا مکانیک عباسپور هم قبول میشدم...
خلاصه یه داستانی پیش اومد الان قبول شدم تو مواد علم و صنعت تازه متالوژی استخراجی|||
بنظرتون میتونم تو علم و صنعت بمونم و تغییر رشته بدم ؟
اونوقت این که میگن مثلا متالوژی استخراجی یعنی چی ؟ گرایش ارشدشه ؟ میشه عوض کرد ؟کلا مواد رشته سختیه ؟یا نه ؟
یا بنظرتون همین مواد چطوره بخونم بره ؟
یا بنظرتون اعتراض بدم اگه قبول کردن مکانیک عباسپور برم ؟
گیییییییییییییییییییییییی یییییییییییییج شدم///...
خواهشا کمک ::::::::::::::>>>>>>>>>>>>>>>...................خ واهشا همرو جواب بدین دونه به دونه ممنونم
شما در موعد ثبت نام به سایت دانشگاهی تن مراجعه کنید اونجا مدارک مورد نیاز رو مینویسه ....
دوستان کسی نمیدونه از کی نام نویس دانشگاه فردوسی اغاز میشه !!؟ تو سایتش که هیچی نبود ... تنها پیام مدیرش بود همین و بس .. دفترچه سنجش رو خوندم نوشته بود برو سایت رفتم ... واز اونجا هم رفتم سامانه ورودی های جدید اما خبری نیست ... گیج شدم اساسی
رفقا خواهشا جواب بدین
گفته كه اعلام خواهيم كرد!:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه رشته اي هستي؟پخ بده![]()
برای ثبت نام دانشگاه غیر انتفاعی مدرکی از اداره اموزش و پرورشمنطقه خودموم نباید چیزی بگیرم؟
دانشگام یه شهر دیگس و توی سایت سنجش (اخبار و اطلاعیه منظورم بود) هم چیزی ننوشته بود.
تورو خدا جواب بدین
کسی جواب مارو نمیده ؟؟؟؟
دوستان توروخدا سریعتر من دارم به فنا میرم !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)