سلام
چیپ گرافیک مشکل دارد.
سلام
چیپ گرافیک مشکل دارد.
سلام دوست من شطرنجی شدن صفخه شما میتواند چندین مشکل را بیان کند:
اول از همه اینکه شما نگفتید که آیا در حین کار نیز نیز اتفاق میافتد و یا فقط در زمان روشن کردن سیستم ؟
1- بعضی مواقع شل شدن اتصالات مانند فلت کیبل LCD میتواند باعث این مشکل شود.
2- بعضی موارد خرابی در پل شمالی و یا سردی لحیم پایه ها باعث آن میشود
3- در بیشتر موارد خرابی و یا سردی لحیم در چیپ یا همان پل گرافیک GPU میتواند این اثر را داشته باشد.
4- بعضی موارد خرابی در رم و یا رم گرافیک میتواند مسبب این مشکل شود.
توضیح :
1- وقتی عملیات خروجی تصویر در مراحل کنترل بایوس و یا داس ( ابتدای روشن شدن مادربرد) است یعنی قبل از اینکه وارد سیستم عامل شویم ، در این زمان ما در مرحله کارکتر هستیم پس خرابی در این زمان به اینصورت است که مربع هایی که یک کارکتر را شامل میشوند به رنگهای مختلف و کارکترها خرچنگ قورباغه مانند هستند.
2- در زمانی که وارد سیستم عامل مانند ویندوز میشویم در مرحله گرافیک هستیم پس با پیکسل ها سروکار داریم در این موقع خرابی بصورت نویز و راه راه شدن صورت میگیرد .
حال به این توجه کنید که مکان خاصی از رم جهت حافظه گرافیک استفاده میشود و مکان خاص دیگری برای کارکتر . پس نتنها پردازش اشتباه بلکه انتقال نیافتن داده های پردازش و یا خرابی در حافظه نیز میتواند این مشکلات را باعث شود.
نتیجه : بهتر این است که قبل از هر اقدامی به یک واحد تخصصی تمیرات یا به گارانتی مراجعه کنید و نظر آنها را پس از بررسی جویا شوید.
inspiron ممنون
تا آنجاییکه یادم هست inspiron 1520 سیم کارت نمی خورد. می توانید از مبدلهای pcmcia و یا usb که سیم کارت خور هستند استفاده کنید.
سلامِ
[SIZE=5][COLOR=red]اگر لپ تاپ شما Dell 1520 است که خیر فقط 1525 و 1526 سیم کارت میخورند
Last edited by رضا امیر; 02-03-2011 at 15:45.
دوستان من یک سوال داشتم با لپتاپ اگه طولانی بازی کنی مشکلی براش پیش نمیاد ؟ من الان بعضی بازی های تقریبا گرافیک بالا رو اجرا می کنم بعد 3 4 ساعت قسمت فن دستگاه کاملا داغ میشه بعضی وقتها هم بازی شروع می کنه یا تیک اجرا شدن که مجبور میشی بیای بیرون
hp pavilion dv6 3180
لپ تاپهای hp سری dv6 معمولا پس از مدتی مشکل گرافیک پیدا می کنند. توصیه می کنم زیاد برای بازی از لپ تاپتان استفاده نکنید.
مرسی دوستان
البته من که یک سرچ در گوگل زدم بعضی از سایت ها به یک قسمت در پشت باطری اشاره کرده بودند که آخرش نفهمیدم مربوط به سیمکارت هست یا نه.
خودم که امتحان کردم راحت سیم و باطری هر دو جا افتادند ولی تو ویندوز ندونستم از کجا باید برم ببینم که درست هست یا نه.
بر فرض که مربوط به سیمکارت باشه باید برنامه خاصی نصب کنم یا از ویندوز تنظیماتی رو اعمال کنم ؟
![]()
مثل اینکه طبق سایت دل بله مال سیمکارته. فقط نمیدونم چیجوری فعالش کنم تا بتونم باهاش به اینترنت وصل بشم. اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
من 4520 گرفتم صدا رو که تا ته زیاد کنی کیفیت خیلی میاد (تا 75% صدای ویندوز کیفیت خوبه)میخواستم بدونم مال همه اینطوریه یا فقط مال من
فروشنده که گفت همه ی 4520 ها اینطورین
ممنون میشم کمکم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)