تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 535 از 645 اولاول ... 35435485525531532533534535536537538539545585635 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,341 به 5,350 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    من یک لب تاپ دل 1536 دارم .چند روز هست وقتی روشن می کنم صفحه شطرنجی میشه.وقتی چند بار خموش و روشن می کنم درست میشه.اگه میشه کمک کنید
    سلام
    چیپ گرافیک مشکل دارد.

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام
    من یک لب تاپ دل 1536 دارم .چند روز هست وقتی روشن می کنم صفحه شطرنجی میشه.وقتی چند بار خموش و روشن می کنم درست میشه.اگه میشه کمک کنید
    سلام دوست من شطرنجی شدن صفخه شما میتواند چندین مشکل را بیان کند:
    اول از همه اینکه شما نگفتید که آیا در حین کار نیز نیز اتفاق میافتد و یا فقط در زمان روشن کردن سیستم ؟

1- بعضی مواقع شل شدن اتصالات مانند فلت کیبل LCD میتواند باعث این مشکل شود.
    2- بعضی موارد خرابی در پل شمالی و یا سردی لحیم پایه ها باعث آن میشود
    3- در بیشتر موارد خرابی و یا سردی لحیم در چیپ یا همان پل گرافیک GPU میتواند این اثر را داشته باشد.
    4- بعضی موارد خرابی در رم و یا رم گرافیک میتواند مسبب این مشکل شود.

توضیح :
    1- وقتی عملیات خروجی تصویر در مراحل کنترل بایوس و یا داس ( ابتدای روشن شدن مادربرد) است یعنی قبل از اینکه وارد سیستم عامل شویم ، در این زمان ما در مرحله کارکتر هستیم پس خرابی در این زمان به اینصورت است که مربع هایی که یک کارکتر را شامل میشوند به رنگهای مختلف و کارکترها خرچنگ قورباغه مانند هستند.

2- در زمانی که وارد سیستم عامل مانند ویندوز میشویم در مرحله گرافیک هستیم پس با پیکسل ها سروکار داریم در این موقع خرابی بصورت نویز و راه راه شدن صورت میگیرد .

حال به این توجه کنید که مکان خاصی از رم جهت حافظه گرافیک استفاده میشود و مکان خاص دیگری برای کارکتر . پس نتنها پردازش اشتباه بلکه انتقال نیافتن داده های پردازش و یا خرابی در حافظه نیز میتواند این مشکلات را باعث شود.

نتیجه : بهتر این است که قبل از هر اقدامی به یک واحد تخصصی تمیرات یا به گارانتی مراجعه کنید و نظر آنها را پس از بررسی جویا شوید.

3. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کدامیک؟
    VOSTRO 1520 یا INSPIRON 1520
    inspiron ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

تا آنجاییکه یادم هست inspiron 1520 سیم کارت نمی خورد. می توانید از مبدلهای pcmcia و یا usb که سیم کارت خور هستند استفاده کنید.

6. این کاربر از IPC111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلامِ

[SIZE=5][COLOR=red]اگر لپ تاپ شما Dell 1520 است که خیر فقط 1525 و 1526 سیم کارت میخورند
    Last edited by رضا امیر; 02-03-2011 at 15:45.

داره خودمونی میشه khabgard7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان من یک سوال داشتم با لپتاپ اگه طولانی بازی کنی مشکلی براش پیش نمیاد ؟ من الان بعضی بازی های تقریبا گرافیک بالا رو اجرا می کنم بعد 3 4 ساعت قسمت فن دستگاه کاملا داغ میشه بعضی وقتها هم بازی شروع می کنه یا تیک اجرا شدن که مجبور میشی بیای بیرون
    hp pavilion dv6 3180

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان من یک سوال داشتم با لپتاپ اگه طولانی بازی کنی مشکلی براش پیش نمیاد ؟ من الان بعضی بازی های تقریبا گرافیک بالا رو اجرا می کنم بعد 3 4 ساعت قسمت فن دستگاه کاملا داغ میشه بعضی وقتها هم بازی شروع می کنه یا تیک اجرا شدن که مجبور میشی بیای بیرون
    hp pavilion dv6 3180
    لپ تاپهای hp سری dv6 معمولا پس از مدتی مشکل گرافیک پیدا می کنند. توصیه می کنم زیاد برای بازی از لپ تاپتان استفاده نکنید.

10. این کاربر از IPC111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مرسی دوستان

البته من که یک سرچ در گوگل زدم بعضی از سایت ها به یک قسمت در پشت باطری اشاره کرده بودند که آخرش نفهمیدم مربوط به سیمکارت هست یا نه.

خودم که امتحان کردم راحت سیم و باطری هر دو جا افتادند ولی تو ویندوز ندونستم از کجا باید برم ببینم که درست هست یا نه.

بر فرض که مربوط به سیمکارت باشه باید برنامه خاصی نصب کنم یا از ویندوز تنظیماتی رو اعمال کنم ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مثل اینکه طبق سایت دل بله مال سیمکارته. فقط نمیدونم چیجوری فعالش کنم تا بتونم باهاش به اینترنت وصل بشم. اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام
    من 4520 گرفتم صدا رو که تا ته زیاد کنی کیفیت خیلی میاد (تا 75% صدای ویندوز کیفیت خوبه)میخواستم بدونم مال همه اینطوریه یا فقط مال من
    فروشنده که گفت همه ی 4520 ها اینطورین
    ممنون میشم کمکم کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •