تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 535 از 4105 اولاول ... 3543548552553153253353453553653753853954558563510351535 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,341 به 5,350 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

آقا این روز اول سربازی عجب حس بدی داره. خیلی حالم گرفتس. عمرا فکر نمی کردم اینطوری بشم. آدم یه دفه از همه چیزایی که بهش عادت کرده جدامیشه و احساس یه زندانی رو پیدا می کنه. البته زندانی ها هم مجبور نیستن هر روز رژه برن اونم توی سرما و گرما. خلاصه فقط کاشکی زودتر بگذره.
    نگران نباش ، این حس را همه دارند ، هفته اول و نهایت هفته دوم را تحمل کنی ، تمومه . میدونی که دستور دارند توی هفته اول و دوم آموزشی غرورت را بشکنند . آخر دوره آموزشی اینقدر حال میده که نگو

---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------

دوستان یادمه اردوی آموزشی از 02 ما را بردند جاده لشکرک - تلو / به اردوی تلو معروف بود . کسی میتونه مختصات تلو را روی نقشه بهم بده ؟
    میخوام ببینم چه تغییراتی صورت گرفته

2. این کاربر از mojtaba_2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا این روز اول سربازی عجب حس بدی داره. خیلی حالم گرفتس. عمرا فکر نمی کردم اینطوری بشم. آدم یه دفه از همه چیزایی که بهش عادت کرده جدامیشه و احساس یه زندانی رو پیدا می کنه. البته زندانی ها هم مجبور نیستن هر روز رژه برن اونم توی سرما و گرما. خلاصه فقط کاشکی زودتر بگذره.
    منم دو ماه پیش همین حس رو داشتم. هفته اول واقعاً دلم میخواست گریه کنم.
    ولی باورت نمیشه، آخرش تو اردو انقدر خوش میگذره که نگو.
    من هنوز هیچی نشده دلم واسه بچه های آسایشگاه تنگ شده.همون نیم ساعتی که تا خاموشی وقت داشتیم انقدر شیطونی میکردیم که خستگی همه روزمون از تن میرفت بیرون.
    یک هفته تحمل کن، همه چی حل میشه.

4. 2 کاربر از matin_vv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m6ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

یادش بخیر من آدم خدمت بروی بودم اصلا تو مخم نمیرفت که برم خدمت
    خلاصه دیدم نمیشه باید برم خدمت اینقدر به خدم تلقین کردم میرم خدمت حتی اگر 05 کرمان بیوفتم اخه اون موقع از 05 کرمان و زاهدان خیلی بد تعریف شنیده بودم اقا خلاصه 6 صبح روز اعزام رفتیم میدان سپاه نظام وظیفه برای اعظام هیچی دیگه من کدم سرباز مازاد بود سروانه که همه رو جدا کرد یه دفه گیفت کل سرباز ها مازاد همه از دم 05 کرمان اقا مار رو میگی کارد به من میزدن خون ازم در نمیو امد رفتم خونه تا فردا صبحش خوابیدم ولی تو آموزشی کلی خندیدم و اصلا فکرش هم نمیکردم 05 به این هتلی باشه.

6. این کاربر از m6ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba6682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه سوال:
    من که امریه گرفتم الان برم پلیس +10 بهم میگن کجا افتادم آخرش؟؟؟من هنوز بلاتکلیفم. به من گفتن باغرود نیشابور احتمال زیاد ولی یکی از دوستان گفت اونجا برا 10/1 احتمالا نیرو نمیگیره.
    [/QUOTE]

کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید، من دیماه سال 85 دوره ی آموزشی رو گذروندم ، در پادگان شهید بهشتی شیروان (مقاومت سپاه) و گواهی پایان دوره رو دریافت کردم، و پس از 5 روز که در یگان بودم دانشگاه قبول شدم و 4 سال درس خوندم، الان اول آبانماه باید برم باغرود نیشابور
    آیا من که آموزشی رفتم بازم باید آموزشی رو کامل بگذرونم ، یا نه؟
    اگه کسی میدونه خواهش میکنم جواب بده
    یادش بخیر این سوالم مال 4 پنج روز پیش بود. از دوستایی که یاری کردن و جواب دادن بی نهایت سپاسگذارم.
    صبح امروز (2/8) ساعت 5:30 رسیدیم به باغرود نیشابور، ساعت 9:30 ما رو معرفی کردن به یگان جهت ادامه ی خدمت و آموزشی دومم 4 ساعت طول کشید.
    امیدوارم بقیه، دوران آموزشی خوبی رو تو باغرود بگذرونن

9. این کاربر از spider_woman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sm_315's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام کسی میدونه امادگی وپشتیبانی کرمانشاه چطور جاییه؟ اصلا کارم اونجا چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

لعنت بهشون .
    امروز با هزار دردسر رفتم گواهی دوره ی کفایت رو از نجف اباد گرفتم و رفتم سپاه صاحب الزمان اصفهان . اقای رئیسی میگه علاوه بر نفرات مورد نیاز که پذیرش کردیم 190 نفر هم ذخیره ثبت کردیم . هر چقدر التماس کردم که لااقل جزء ذخیره ها هم اسممو رد کنه هم راضی نشد . یعنی پذیرش بی پذیرش گندشون بزنند ...
    تازه تصادفم کردیم حالمون گرفته شد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام به همه
    من یکشنبه اعزام بود پادگان خاتمی یزد . به همه دوستان که مرکز آموزشی آن ها در این پادگان است . تبریک می گوییم که در یکی
    از بهترین پادگان های افتادن . اگه دوره تکمیلی داشته باشید یک روز بیشتر اونجا نیست .
    در کل جای خوبی فقط یکم بد مسیر .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    من آموزشیم تموم شد، افتادم تیپ 38 زرهی تربت جام - آج رسته رایانه. کسی می دونه چجور جایی هستش؟ اگه از این تیپ کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم بگین .

یه سوال دیگه اونجا باس با لباس ارتشی و درجه خودمو معرفی بکنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    من آموزشیم تموم شد، افتادم تیپ 38 زرهی تربت جام - آج رسته رایانه. کسی می دونه چجور جایی هستش؟ اگه از این تیپ کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم بگین .

یه سوال دیگه اونجا باس با لباس ارتشی و درجه خودمو معرفی بکنم؟
    یه سوال دیگه هم دارم ... من میخوام اونجا یه خونه اجاره بکنم بعد از آموزشی مجبور که نیستیم توی آسایشگاه بمونیم؟ منظورم اینه که اگه خونه بگیریم می تونیم بعد ساعت کاری بریم خونه ی خودمون؟ من درجه ام ستوان سه هستش. ممنون میشم توضیح بدین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •