مبارکه، انشالله مفتخر بشیم بعد امتحان پس فردا بتونیم با هم به عنایت اینترنت مخابرات بعد ماهی عین یه پلیر معمولی بازی کنیم توی وست(عجب جمله ای
)
مبارکه، انشالله مفتخر بشیم بعد امتحان پس فردا بتونیم با هم به عنایت اینترنت مخابرات بعد ماهی عین یه پلیر معمولی بازی کنیم توی وست(عجب جمله ای
)
دوستان یه موضوعی رو دوباره تذکر بدم , هر گونه بحث درباره روش های دور زدن سیستم فیــلترینگ(درسته که خیلی از روش ها ازشون برای بازی استفاده می کنید فقط ولی خوب به هر حال ازشون برای دور زدن سیستم هم میشه استفاده کرد) مانند ارائه دهنده های ساکــس رو در جایی غیر از تاپیک ها مطرح کنید .
ممنون![]()
کچل شدیمچشم !
شیلترینگ هم نمی شه؟ یا مثلا درباره فاکس حرف بزنیم
ولی عجب ناظر سحر خیزی هستید![]()
آقا باور کنید راست میگم بعد مخابرات تهران که نیست مخابرات شیروان هست اینجا خیلی کم نت میگیرن
منم خودم واسه مخابرات درخواست دادم گفتن پورت های منطقه شما پر هست هر وقت خالی شه یا پورت جدید بیان نصب کنن بهتون نت میدیم گفت حداکثر تا اول سال 93 هست و حداقلش تو تابستون![]()
آخه همین الآن چند پست مربوط به این موضوع رو مجبور شدم پاک کنم .
من هم خودم به اندازه بقیه از وضع فعلی ناراحتم ولی طبق قوانین باید عمل بشه(که کاملا هم درست هستن چون حساسیت ها روی این موضوع الآن بسیار بالا هستن) وگرنه خودم هم دوست ندارم پستی رو پاک کنم .
همون طور که گفتم توی تاپیک ها در این باره صحبت نشه وگرنه گروه های اجتماعی ایرادی ندارن !
سلام
من صبح ها سات 7 میرم توی EUNE برای Rank
کسی نیست بیاد با هم بریم
از هر چی خارجی noob نفهم بدم اومده.
cho برداشتم برای jungle بعد طرف با graves اومده blue من رو گرفته ، بعد هم که mid دائم blue رو می دزدید ، تیم حریف رفیقاش بودند.
نمی دونم چه شانس گندیه که من دارم.هر چی نفهم هست میوفته به من
یک بازی هم که نفهم بهش می گمban amumu/shen/malph/blitz ، نفهم میره hecraim و یکی دیگه رو ban می کنه ، از آخر هم amumu شون بیچارمون کرد.
واقعا چرا این خارجی ها این قدر نفهمند؟
اقا حرف دل منو زدی خاک تو سرشون امروز عین سگ اون پایین(bot) فید دادن اخر بازی هم که دیگه کل پایگاه رو گرفته بودن ما درشون کردیم این هم تیمی هام داشتن هی مینیون میزدن یه وقتم که سرندر ندن ملت فکر کنن نوبن از lol متنفر شدممیخواستم همون جا خفشون کنم
حالا میدونین چی زور داره به ادم اول ادم 10 کیل بگیره و death اصلا نده تا وسط بازی بعد اون پایینیا بیانکه حسابی فید شدن به اندازه ای که کیل گرفتی بکشنت یعنی دیگه ......
![]()
بعد از همه بدتر این هست که طرف آخرش هم به تو بگه noob!
بعد بدتر از ایون اینه که تیم مقابل رفیقاش باشن بی جهت ازش دفاع کنند.طرف بره solo کنه بمیره بعد به تو بگه noob ، کلا اعصابم از دست این حارجیها خراب شده.
این riot هم بلد نیست ranking بده ، طرف می آد با 4-5 تا برد شانسی ، اول کار میشه silver ، بعد هم که دیگه تنزل نخواهد داشت.،یک سری هم که می رن اکانت میخرند
یکدفعه چهار تا خارجی بودند ، یکیشون silver بود ، بقیه هم همه بالای 100 تا win ranked ، هیچ کدوم نمی دونستند که باید توی تیم حداقل یک دونه AP داشته باشیم ، همشون رفته بودن AD ، بعد داشتیممی باختیم مینداختند گردن هم که بازی بلد نیست و ...
انصافا وضع اروپا خیلی خرابه
شنیده بودم که بازی بلد نیستن نه تا این حد ولی
ما که بدمون نمیادمبارکه، انشالله مفتخر بشیم بعد امتحان پس فردا بتونیم با هم به عنایت اینترنت مخابرات بعد ماهی عین یه پلیر معمولی بازی کنیم توی وست(عجب جمله ای
)
خدا تورو لعنت کنه ...اصلا همه مشکلات ما تقصیر توهه...به مملکت و دولت هم که ربطی نداره مسلما
این اروپایی ها تو هیچ بازی حرفه ای نیستن
wow رو که اصلا نگو. من اون زمان با لیتنسی 400 میزدمشون
استارکرافت هم که اصلا نوب بازیاشون مافوق تصوره دیشب یه 4vs4 رفتیم 2 تا از ما همون 10 دقیقه اول ترکیدن بعد ما 2 نفره اونا رو بردیم. از بس که نوب بودن
دیابلو هم که فقط پول میدن گلد میخرن و آیتم جمع میکنن ولی بازی تعطیل.
اینم که از lol . من دیشب رفتم با nami بیشتر از اونا کیل داشتم.
من که تو استاکرافت میرم سرور آمریکا بازی میکنم درسته لیتنسی بالاست ولی آدم از باختن هم لذت میبره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)