تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 535 از 634 اولاول ... 35435485525531532533534535536537538539545585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,341 به 5,350 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یه سوال دیگه.

دوسمتون گفت که برای i9000 اندروید 4 اگه رسمی نیاد ، غیر رسمیش حتما میاد !

برای HTC Desire S هم همینطوره ؟ غیر رسمیه ؟

و کلا حق امکان آپگرید کردن به نسخه های بالاتر اندروید برای گوشی ها هست یا نه ؟

ببخشید که زیاد در این مورد میپرسم. چون به نظرم امکان آپگرید گوشی یکی از مهمترین نکاتی هست که باید بهش توجه کرد.
    دوست عزیز در مورد آپگرید به ورژن های بالاتر کسی درست نمی تونه جواب بده چون این بر میگرده به سیاست های شرکت ها ی تولید کننده گوشی .
    قضیه اینه که گوگل ابتدا نسخه اندروید رو بیرون میده ... که ورژن 4 قراره تا 45 روز دیگه و با تولید نکسوس پرایم توسط سامسونگ وارد بازار بشه...خب حالا شرکت ها هستند که تصمیم میگیرند که کدوم گوشی خودشون رو براش آپدیت رو ردیف کنند البته شرکت ها قبلا با گوگل توافقاتی بر سر آپدیت داشتند ولی.... تازه دیر و زود هم داره مثلا ممکنه برای گالکسی اس یک ماه بعد ریلیز بشه برای دیزایر اس 5 ماه بعد خلاصه اینطوری ....
    گالکسی اس و دیزایر اس حدودا از نظر قدرت تو یه رنج هستند و میتونند اندروید 4 رو ساپورت کنند ولی بحث بر میگرده به سیاست های شرکت ها ( البته اگه به رام رسمی علاقه مند هستید )
    البته من فکر میکنم بهرحال برای جفتشون رام بیاد حالا رسمی یا غیر رسمی.....
    برای شما دوست عزیز که آپگرید پلاتفرم گوشی اهمیت داره و به حق هم هست باید بدونید در مرحله مهمی در زندگیتون برای خرید گوشی هستید چون دو هسته ایها دارن زیاد میشن و باید بدونید بهرحال سیاست فروش شرکت ها حکم میکنه که ساپورت بیشتری رو به اینگونه گوشی ها بدن تا تک هسته ایها این قضیه در آینده نزدیک با ورود گوشی ها بیشتری از این دست نمود بیشتری پیدا میکنه ... در نتیجه اگه از لحاظ مالی مشکلی ندارید در خرید دو هسته ایها شک نکنید که لااقل با یکی دو سال راحت باشید.

پ.ن من خودم مترصد خرید گوشی بودم که با ورود این دو هسته ایها دست نگه داشتم ...چاره ای نیست باید کمی آینده نگر بود.

2. 3 کاربر از Mig33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز در مورد آپگرید به ورژن های بالاتر کسی درست نمی تونه جواب بده چون این بر میگرده به سیاست های شرکت ها ی تولید کننده گوشی .
    قضیه اینه که گوگل ابتدا نسخه اندروید رو بیرون میده ... که ورژن 4 قراره تا 45 روز دیگه و با تولید نکسوس پرایم توسط سامسونگ وارد بازار بشه...خب حالا شرکت ها هستند که تصمیم میگیرند که کدوم گوشی خودشون رو براش آپدیت رو ردیف کنند البته شرکت ها قبلا با گوگل توافقاتی بر سر آپدیت داشتند ولی.... تازه دیر و زود هم داره مثلا ممکنه برای گالکسی اس یک ماه بعد ریلیز بشه برای دیزایر اس 5 ماه بعد خلاصه اینطوری ....
    گالکسی اس و دیزایر اس حدودا از نظر قدرت تو یه رنج هستند و میتونند اندروید 4 رو ساپورت کنند ولی بحث بر میگرده به سیاست های شرکت ها ( البته اگه به رام رسمی علاقه مند هستید )
    البته من فکر میکنم بهرحال برای جفتشون رام بیاد حالا رسمی یا غیر رسمی.....
    برای شما دوست عزیز که آپگرید پلاتفرم گوشی اهمیت داره و به حق هم هست باید بدونید در مرحله مهمی در زندگیتون برای خرید گوشی هستید چون دو هسته ایها دارن زیاد میشن و باید بدونید بهرحال سیاست فروش شرکت ها حکم میکنه که ساپورت بیشتری رو به اینگونه گوشی ها بدن تا تک هسته ایها این قضیه در آینده نزدیک با ورود گوشی ها بیشتری از این دست نمود بیشتری پیدا میکنه ... در نتیجه اگه از لحاظ مالی مشکلی ندارید در خرید دو هسته ایها شک نکنید که لااقل با یکی دو سال راحت باشید.

پ.ن من خودم مترصد خرید گوشی بودم که با ورود این دو هسته ایها دست نگه داشتم ...چاره ای نیست باید کمی آینده نگر بود.
    ممنون. حق با شماست .

میدونی آخه اگه یک گوشی بعد از یه مدت دیگه آپگرید نشه ، عملا بی استفاده میشه. واسه همین خیلی برام مهمه آپگرید شدن و در واقع به روز بودن.

از نظر مالی هم به نظر 700 800 تومن برای یه گوشی زیاده

به هر حال ممنون بابت توضیحات.

4. این کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خواهش
    حرف شما رو در مورد قیمت قبول دارم بالاست ولی صبر کنی میاد پائین ....البته اگه نمیتونی صبر کنی گالگسی اس رو بگیر گوشی خوبیه سوای اینکه گروه سیانوژن که بهترین کاستوم رام رو تولید میکرد به سامسونگ پیوسته و انتطار میره گوشی های سامی ساپورت بهتری رو دریافت کنند از جانب این گروه معتبر.

6. این کاربر از Mig33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

ممنون. حق با شماست .

میدونی آخه اگه یک گوشی بعد از یه مدت دیگه آپگرید نشه ، عملا بی استفاده میشه. واسه همین خیلی برام مهمه آپگرید شدن و در واقع به روز بودن.

از نظر مالی هم به نظر 700 800 تومن برای یه گوشی زیاده

به هر حال ممنون بابت توضیحات.

به دلیل اینکه nexus ها رو جدیدا سامسونگ میزنه و نکسوس بعدی هم احتمال زیاد با سامسونگ هست پس خیالت از اپدیت راحت باشه

نکته ایی که در مرود آپدیت ها هست اینکه سرعت ورود نسخه های جدید روز به روز کمتر میشه و در اینده شاید هر یک سال یک بار یک ورژن از سیستم عامل آندروید بیاد بیرون

اکثر نرم افزار ها کاری با ورژن گوشی شما ندارند ، پس مثل سیمبین نیست که بعد یک سال سیستم عامل گوشیت بمیره و دیگه نرم افزاری نداشته باشه

همین الان شما می تونی خیلی راحت با اندو 2.1 کار کنی و هیچ مشکلی هم نداشته باشی

8. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اکثر نرم افزار ها کاری با ورژن گوشی شما ندارند ، پس مثل سیمبین نیست که بعد یک سال سیستم عامل گوشیت بمیره و دیگه نرم افزاری نداشته باشه

همین الان شما می تونی خیلی راحت با اندو 2.1 کار کنی و هیچ مشکلی هم نداشته باشی
    جدی ؟ اینو نمیدونستم.

آخه ممکنه یه سری Application بیاد که مثلا فقط روی اندوید 4 نصب شه. کم کم گوشی همون حالت مرده رو پیدا میکنه که شما گفتی. اینطور نیس ؟ بیشترین نگرانی من همینه ! آپدیت بودن برای من مهم تره از نداشتن فلش دوربین و یا جنس پلاستیکی بدنه ی سامسونگ یا ...
    Last edited by Amir Varasteh; 29-08-2011 at 22:32.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

جدی ؟ اینو نمیدونستم.

آخه ممکنه یه سری Application بیاد که مثلا فقط روی اندوید 4 نصب شه. کم کم گوشی همون حالت مرده رو پیدا میکنه که شما گفتی. اینطور نیس ؟ بیشترین نگرانی من همینه ! آپدیت بودن برای من مهم تره از نداشتن فلش دوربین و یا جنس پلاستیکی بدنه ی سامسونگ یا ...
    خوب بحث سیمبین این بود که وقتی ویرایش هم فرق میکرد ، نرم افزار کار نمیکرد دیگه(در 90% موارد) مثلا ورژن 5 ویرایش سوم و پنجم!

ولی اندروید اینطوری نیست و زیاد به ورژن وابسطه نیست!
    معمولا نرمافزار ها یه حداقلی دارند، مثلا فلان بازی حداقل روی اندروید 2.2. به بالا اجرا میشه ولی نه اینکه مثل سیمبین مشکل ساز باشه!!
    ولی از اونجایی که اندروید 4 خودش قراره برای این گوشی بیاد، حالا حالا ها نرمافزار جدید براش میاد بیرون!

11. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

جدی ؟ اینو نمیدونستم.

نه عزیز اینگونه نیست ، بیشتر تغییرات ورژنی مربوط به افزایش سرعت و بهبود امنیتی و اضافه شدن یک سری امکانات هست.
    البته نسل جدید گوشی ها ممکن دارای یک سری چیپ های سخت افزاری جدید باشه که روی گوشی های اندرویدی و سیستم عامل جدید کار کنن ، البته اکثر اینها در ایران بی کاربرد هست. مثل NFC chip که برای ماها بی کاربرده

کلا یکی از سیاست های گوگل این هست که یک سری گوشی با مشخصات سخت افزاری بالا ، مثلا از آندروید 4 استفاده کنند و برای گوشی های متوسط مثلا آندروید 2.3 و یا 2.2 وسه همیشه بمونه

مطمئن باش که آندروید 4 روی این گوشی میاد ، به احتمال 90 درصد به صورت رسمی میاد و به احتمال 350 درصد به صورت کاستوم رام

جنس بدنه خوبه ، مطمئن باش هیچ وقت از کیفیت بدنه ناراضی نخواهی بود ، باریک بودن و سبک بودن با همین بدنه ی پلاستیکی ممکن شده !

در مورد دوربین هم چون خودم سالی یک بار ازش استفاده میکنم وسم مهم نیست فلش داشته باشه و یا نه

13. 2 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از همتون بابت اطلاعاتی که دادین.

نظر من اینه که این 45 روز رو صبر کنم تا اندروید 4 بیاد و ببینم که برای کدوم گوشی Release میشه.

از طرفی طبق پیشنهاد دوسمتون تا اون موقع قیمت ها هم کمی پایین میاد. شاید قسمت شد و i9100 شد 500,000 تومن اونو خریدم

به هر حال ممنون لطف کردین

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

ممنون از همتون بابت اطلاعاتی که دادین.

نظر من اینه که این 45 روز رو صبر کنم تا اندروید 4 بیاد و ببینم که برای کدوم گوشی Release میشه.

از طرفی طبق پیشنهاد دوسمتون تا اون موقع قیمت ها هم کمی پایین میاد. شاید قسمت شد و i9100 شد 500,000 تومن اونو خریدم

به هر حال ممنون لطف کردین

هر گوشی تا یه حدی پایین میاد ، به مرور از تولید گالاکسی اس 2 کم میشه و قیمتش ثابت میمونه با توجه به قیمت جهانی مطمئن باش زیر 650 تومان نمیاد

16. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahidhgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد از یک ماه کار کردن با گالاکسی واقعا راضیم
    150 تا نرم افزار . بازی . والپیپر زنده روش نصب دارم
    یه پیشنهاد دارم
    اگه امکان داشت هر کی بهترین برنامه گوشی خودش رو بگه تا به یه جمع بندی برسیم واسه بهترین نرم افزار مولتی مدیا و....

18. 2 کاربر از vahidhgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •