تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 535 از 1298 اولاول ... 354354855255315325335345355365375385395455856351035 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,341 به 5,350 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه adslali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

میتونی عوض کنی سرور رو...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
    چطور ميشه عوض كرد ؟
    Last edited by adslali; 28-04-2013 at 22:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

یعنی یک ساله با ماهی 2 گیگ خریدی میشه 168 تومن.به شرط وجود ترافیک میتونی شبانه دانلود کنی.حالا شبانه 2.6 گیگ رایگان دانلود میکنی که در ماه 78 گیگ شبانه رایگان برات در میاد که در این صورت واسه یک سال میشه 949 گیگ شبانه رایگان حالا 950 گیگ با قیمت هر گیگ 2.5 هزار تومن می شود 2,375,000 تومن می شود به عبارت بهتر مخابرات کلک نزده ؛ درست میگم ؟
    ولی یک سوال کی تو این سال بیاد همین چنین کاری بکنه ؟ یک سال شب زنده داری ؟ دراین صورت باید حتما بره متخصص روان شناس و مغز و اعصاب.نگو که بنامه دانلود اتوماتیک دارم این محبورت میکنه که شبا زنده داری باشی که عوارض خطرناکی واسه ادم داره اونم در میانسالی
    اصلا میگویم گیگ باید بشه 1 هزار تومن نه 2.5 تومن که وقتی طمع پول و ثروت حرف اول می زند ، دیگه امیدی نیست.
    اصولا کسی که بخواد شب خودش بخوابه اما دانلود انجام بشه ، لینک دانلودو میذاره توی دانلود منیجر و اونو scheduled میکنه و تنظیم میکنه سر فلان ساعت دانلودو شروع کنه و بهمان ساعت stop ..

همینطور میشه تنظیم کرد که از فلان حجم ، بیشتر دانلود نشه . کامپیوتر هم تنظیم میکنی بعد از فلان ساعت خاموش بشه (مثلا اگه ۱۱ از پای کامپیوتر پا میشی میری میخوابی تنظیم میکنی هفت ساعت و نیم دیگه که 6:30 باشه خاموش بشه .) دانلود منیجرها هم بعد از دانلود میتونن سیستمو خاموش کنند .

پ.ن : یه موقعی قبل از نظامی شدن مخابرات میشد به بخش بازرسیش ایمیل زد و شکایت کرد اما تا نظامی شد بازرسی و سایتش به تاریخ پیوست!!! (شاید الان دوباره یه چیز سوری راه انداخته باشند . دیگه پیشو نگرفتم)

اگه شکایتی از عملکرد مخابرات دارید و خیلی هم پاکارید ،به بازرسی کل کشور شکایت کنید . (ایمیل و تلفن و نامه و ...)

من خودم قبلا واسه راه افتادن همین ADSL پیزوری مخابرات روی خطوط DLC، کلی شکایت کردم اینور و اونور . البته با چند نفر دیگه توی همین انجمن که تاپیکشم هست . اما فعلا حال و حوصله فکر کردن به این چیزا رو ندارم . پول زورو میدم و یا علی!!! ولی شماها که جوونید و انرژیتون زیاده شاید حوصلتون بشه.

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

تو صفحه اصلی وقتی نقطه ای که میخوای تست بگیری کلیک کنی یه کادر باز میشه که سرور رو انتخاب میکنی.

4. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

زرین.

هیچ وقت پیگیر شدی که طرح کمپین مخابرات رو برداری؟؟؟ یا اصلآ نتونستی مثل من؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه adslali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من اينترنتم از وقتي طرح نوروزي و زرين را باهم بر داشتم و دو تا كانكشن درست كردم ...بعضي موقع هايي كه به اينترنتم كانكت هستم اون كادر ارور معروف ويندوز xp ظاهر ميشه بدش اينترنتم قطع ميشه . طوري كه ديگه نميتونم كانكت بشم . بدش مجبورم سيستم رو ريست كنم بدش دوباره وصل بشم ... برا كسي اينجوري هست ... دليلش رو كسي ميدونه ؟؟؟ كمك كنه ..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یه سوال :من طرح کمپین را فعال کردم(6ماهه) به نظرتون حالا تمدیدش کنم(12ماهه)؟ ممکنه بعدا دیگه نگذارند یا برش دارند ؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

من اينترنتم از وقتي طرح نوروزي و زرين را باهم بر داشتم و دو تا كانكشن درست كردم ...بعضي موقع هايي كه به اينترنتم كانكت هستم اون كادر ارور معروف ويندوز xp ظاهر ميشه بدش اينترنتم قطع ميشه . طوري كه ديگه نميتونم كانكت بشم . بدش مجبورم سيستم رو ريست كنم بدش دوباره وصل بشم ... برا كسي اينجوري هست ... دليلش رو كسي ميدونه ؟؟؟ كمك كنه ..
    من خودم همش با xp دارم کار میکنم و هیچ مشکلی نداشتم. منظورت کدوم ارور معروفه؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

یه سوال :من طرح کمپین را فعال کردم(6ماهه) به نظرتون حالا تمدیدش کنم(12ماهه)؟ ممکنه بعدا دیگه نگذارند یا برش دارند ؟
    این طرح همین الانشم از طرف مخابرات حذف شده ولی تو بابت تمدید مشکلی نخواهی داشت و تا ده سال دیگه هم میتونی همینجوری تمدیدش کنی. مثل من که الان برنا دارم و با اینکه حذف شده ولی میتونم تمدیدش کنم.

10. این کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من طرح کمپین نوزوی یک مگ دارم سرعت دانلودم در شب شده 80 تا واسه چی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

یه حسی به من میگه مخابرات همینجوری داره سرعت دانلود شبانه رایگان ها رو کم میکنه تا جایی که دیگر کسی دانلود شبانه زیاد انجام نده. مثلآ یه بازی مثل resident evil 6 میاد طرف میخاد دانلود کنه میبینه 16 گیگه و وقتی دانلود شبانه اون طرف یه گیگ هم نرسه شاید برای دانلود این بازی باید حداقل 20 شب صبر کنه که بی خیالش میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •