سلام من شارژم تموم شده.چطوری باید ترافیک بخرم؟؟چندیه؟
سلام من شارژم تموم شده.چطوری باید ترافیک بخرم؟؟چندیه؟
با سلام من حجمم تموم شد نوشته طرخ یاقوت هر مگابایت چهل ریال مثلا من بخوام 5 یا 10 گیگ بخرم چند میشه؟
اینطور که مشخصه،کیفیت مبین نت در هر شهر و حتی در هر محل نسبت به محل دیگه متفاوته.وتا از دوستان که اکثرا نظر منفی دادن نسبت به مبین نت تاحدود زیادی شما رو ممکنه مایوس کرده باشند اما تا خودتون تست نکردید تصمیم نگیرید.میان براتون تست میکنن خوب نبود نگیرید خب!
یکی میاد میگه من سرویس یک مگ دارم 12 کیلوبایت دانلود دارم.یکی میگه من adsl دارم فلانه.خب مجبورت نکردن یا اگه ترافیک محلتون یاده استفاده نکن!
البته من نمی خوام طرفداری کنم.هر شرکتی باید طبق قوانین به مشتریهاش سرویس بده اما گاهی میام اینجا نظرات بقیه رو می خونم به سرویس خودم شک میکنم میرم یه دانلود میذارم بعد یه نفس راحت میکشم.
در کل در کنار نظرات منفی،نظرات مثبت هم هست.من تا الآن مشکل خاصی نداشتم.دانلودم در همه ساعات روی بالاترین سرعت بوده و در وبگردی و بخصوص جی میل با سرعت زیاد کارم رو انجام میدم.
نه
ویندوزو و همه برنامه هارو آپدیتشو بستم فقط svchost که یه فایل سیستم عاملیه به اینترنت کانکت میشه
البته سرعت ثابت نیستا
جدیدا یهو تا 40 هم نوسان میکنه
این speedtest.net چجوری میشه باهاش امتحان کرد؟میشه یه راهنمایی کنین
شما چه سرویسی (طرحی) از مبین نت رو استفاده میکنید؟
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------
فلش پلیر نصب کن و بعد روی begin test کلیک کن و بگذار اینجا بعدش هم یک سرور خارجی انتخاب کن.
با سلام من حجمم تموم شد نوشته طرخ یاقوت هر مگابایت چهل ریال مثلا من بخوام 5 یا 10 گیگ بخرم چند میشه؟
دوستان عزیز من میخوام مبین نت بگیرم میخواستم ببینم سرعت دانلود 128ش چنده ؟
در کل راضی هستین ؟
درود.
خب دوست عزیز خودت یه حساب سر انگشتی بکن دیگه. هر گیگ میشه 1024 مگ. یعنی وقتی هر مگ 4 تومن باشه، قیمت یک گیگ میشه 4096 تومن.
سلام
دوستان من مودم indoor طرح کله قندی دارم :-دی که البته اینش مهم نیست .
میخواستم بدونم روشی که میشه مودم رو به روتر ( Router ) متصل کرد و موج وایمکس رو بصورت وایرلس درآورد چطوریه . ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن یا اگر قبلاً در مورد این بحث صحبت شده منو لینک کنن به اون مبحث . مرسی ...
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)