تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 535 از 1291 اولاول ... 354354855255315325335345355365375385395455856351035 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,341 به 5,350 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان عزیز ایا باقیمانده حجم این ماه به ماه بعد منتقل میشود یا ازبین میره ممنون میشم پاسخ بدهید.

داره خودمونی میشه InternetUsers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    دهکده جهانی

پيش فرض

سلام دوستان عزیز ایا باقیمانده حجم این ماه به ماه بعد منتقل میشود یا ازبین میره ممنون میشم پاسخ بدهید.
    دوست عزیر باقیمانده حجم منتقل میشه به دوره بعد البته تا 180 روز و هر حجم هم یه دوره اعتبار حاص حئدش رو داره

برای اطلاعات بیشتر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این جا و قسمت بسته های افزایشی متوالی رو مطالعه کن

---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------

از دو مودم به طور همزمان میشه برای یه اشتراک استفاده کرد؟
    بله ولی در هر لحظه فقط یک کدوم از مودمها با اون اشتراک میتونه به اینترنت متصل باشه.
    بر عکس ماجرا هم امکان پذیره شما میتونید با دو حساب یا بیشتر از یک مودم استفاده کنید.

3. این کاربر از InternetUsers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیر باقیمانده حجم منتقل میشه به دوره بعد البته تا 180 روز و هر حجم هم یه دوره اعتبار حاص حئدش رو داره
    یعنی چی ؟ من از 707 پرسیدم گفت نمیشه . من ماهیانه 4گیگ دارم الان 2گیگ مونده . یعنی اگه تا آخر ماه استفاده نکنم میره واسه ماه بعد ؟

5. این کاربر از Mehran14233 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یعنی چی ؟ من از 707 پرسیدم گفت نمیشه . من ماهیانه 4گیگ دارم الان 2گیگ مونده . یعنی اگه تا آخر ماه استفاده نکنم میره واسه ماه بعد ؟
    خیر , حجمی که با استفاده از بسته افزایش خریده باشید منتقل میشه و حجم اصلی حساب سر ماه صفر میشه

7. 2 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان اگر سرويس 512 كه 1 ساله ارائه ميده رو بگيريم با مودم USB مودم مجاني ميفته تقريبا. حال اگر بخواهيم يه مودم USB ديگه هم جدا بخريم با اين 50% تخفيفي كه خورده بعد با يه حساب 2 تا مودم استفاده كنيم قيمتش چند در مياد؟؟؟ تو خود سايت نوشته بود استفاده از چند مودم با يه حساب. 200 هزار كه سرويس 1 ساله هست مودم اضافه هم ند در مياد؟؟؟ فكر كنم اينطوري به صرفه تر باشه تا يه مودم وايرلس بگيرم 2 نفري استفاده كنيم؟!!

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    دهکده جهانی

پيش فرض

دوستان اگر سرويس 512 كه 1 ساله ارائه ميده رو بگيريم با مودم USB مودم مجاني ميفته تقريبا. حال اگر بخواهيم يه مودم USB ديگه هم جدا بخريم با اين 50% تخفيفي كه خورده بعد با يه حساب 2 تا مودم استفاده كنيم قيمتش چند در مياد؟؟؟ تو خود سايت نوشته بود استفاده از چند مودم با يه حساب. 200 هزار كه سرويس 1 ساله هست مودم اضافه هم ند در مياد؟؟؟ فكر كنم اينطوري به صرفه تر باشه تا يه مودم وايرلس بگيرم 2 نفري استفاده كنيم؟!!
    دوست عزیز میتونید از دو مودم و یک حساب استفاده کنید به شرط اینکه در هر لحظه فقط یک نفر میتونه متصل باشه. اگر هر دو نفر میخواهید متصل باشید و نزدیک هم هستید و استفاده همزمان هم دارید هم از نظر فنی و هم از نظر اقتصادی به نظر من گرفتن مودم WiFi به صرفه تر هست

10. این کاربر از InternetUsers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوست عزیز میتونید از دو مودم و یک حساب استفاده کنید به شرط اینکه در هر لحظه فقط یک نفر میتونه متصل باشه. اگر هر دو نفر میخواهید متصل باشید و نزدیک هم هستید و استفاده همزمان هم دارید هم از نظر فنی و هم از نظر اقتصادی به نظر من گرفتن مودم WiFi به صرفه تر هست
    ممنونم از راهنمايي. الان وضعيت ايرانسل خوبه؟؟؟ چون يكي از دوستان گفت بگيري پشيمون ميشي جواب هم نداد ديگه. البته من مخابارت دارم ميخواستم برم سرويس بالاتر بگيرم ولي خوب مهم كيفيت هست كه بده و پينگ خوب نيست. ديگه از سايت ميخوام درخواست بدم چون منتظر مودم هم شدم فايده نكرد. بعد كه وصل شد مخابرات رو تحويل بدم. ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان کسی تا حالا شرکتی حقوقی ثبت نام کرده؟
    میخوام برای یه مدرسه بگیرم و مدیرش گفته که به اسم مدرسه باشه که بشه فاکتور گرفت
    حالا مشکل اینه که نمیدونم با بعضی از قسمتا چیکار کنم مثلا کد ملی میخواد یا نام پدر !!!! اگه این قسمتا خالی باشه بعدا مشکلی پیش نمیاد؟

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    دهکده جهانی

پيش فرض

ممنونم از راهنمايي. الان وضعيت ايرانسل خوبه؟؟؟ چون يكي از دوستان گفت بگيري پشيمون ميشي جواب هم نداد ديگه. البته من مخابارت دارم ميخواستم برم سرويس بالاتر بگيرم ولي خوب مهم كيفيت هست كه بده و پينگ خوب نيست. ديگه از سايت ميخوام درخواست بدم چون منتظر مودم هم شدم فايده نكرد. بعد كه وصل شد مخابرات رو تحويل بدم. ممنونم
    من نمیتونم کیفیت یه شرکت رو برای شما تحلیل کنم اما با توجه به نتیجه گیری خودم در طول این مدت میدونم که بستگی به منطقه تحت پوشش شما داره خیلی از دوستان کاملا راضی هستند و خیلی دیگر از دوستان ناراضی اما من کسانی که در نقاط مختلف دارند و میشناسم ناراضی نیستند.
    اما به نظر من شما توی طرح ها بگیر که مودمها با 50% تخفیف هست. طرح یک ساله مودم رایگان تنها ایرادی که داره این هست که شما تا پایان سال هیچ تعییر تعرفه ای نمیتونی بدی. ممکنه تا یک سال دیگه خیلی طرح های تعرفه اضافه بشه و شما نتونی استفاده کنی اگر برات مهم نیست میتونی از طرح مودم رایگان استفاده کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تست سرعت من با PN/\ :
    جالبه فقط دانلود رو محدود کردن

مملکته داریم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •