تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 535 از 1049 اولاول ... 354354855255315325335345355365375385395455856351035 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,341 به 5,350 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    دو روزه اين32 صفحه با لينكهاش حدود 100 صفحه رو خوندم يكي يه راهنمائي درست و درمون نكرده كه بشه تصميم قاطع گرفت براي خريد .فروشندها هر مدلي دارن ازش تعريف كردن مصرف كننده ها هم كه خريد كردن انگار فروشنده بهشون قول پورسانتي چيزي دادند هركي هر ماركي خريده رو يه پا وايساده كه بقيه رو متقاعد كنه از اون برند بخرند.ياد يه خاطره افتادم سيزده بدر پارسال يكي ترقه انداخت تو جيب لباس يكنفر اين بابا خودش و پسرش تو جيب هر كي دستشون ميرسيد ترقه ميانداختند عصباني شدم به مادره گفتم جلو بچتو بگير به من چه ربطي داره مادره گفت چرا لباس شوهر من پاره شده لباس بقيه سالمه بايد لباس همه سوراخ بشه يك نفر نبايدلباسش سالم باشه وقت رفتن (منطقو حال كردي) حالا بنظر بعضي ميگن چرا پول من تنها هدر بره بزار يه 7-8 نفر ضرر كن جيگر م يكم حال بياد

يك دستگاه كه هرچي سيما پخش ميكنه نشون بده چي خوبه ؟
    اين 1080 و نميدونم زير نويس فارسي ساپورت كنه ديگه چيه؟
    مگه صدا سيما چند تا فورمت پخش ميكنه؟ اين srt زير نويس فارسي چيه؟
    مثل اینکه خوب نخوندی اگه خوب میخوندی متوجه میشدی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

akhe509 1tomane dige bolandgoo nemitoonam jamoo begiram
    509 chetore.sedaye onkyo ro shoma bishtar az Denon va pioneer mipasandi
    ?tafkik va basse deep va tordo bedoone zomokhti .rough nabashe crisp o deep
    fadat shoma rayan jaan sareto khordam ba soalam

---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------

gheymat dari shoma?
    سلام.اگه ممکنه سعی کنید فارسی تایپ کنید.
    509 باید بین 600 تا 700 قیمت داشته باشه.دنون هم مثلا می تونی 1612 تهیه کنید که اونم باید دور و بر 700 تومن باشه.
    من صدای دنون رو بیشتر دوس دارم.شما اگه خیلی سر صدا حساسیت دارید و می خواید حتما همونی که تو نظرتون هست باشه باید خودتون برید و از نزدیک صدارو بشنوید.
    هر سوالی هم داری راحت بپرس.اگه در توان من و بچه ها باشه حتما با حوصله جواب می دیم.

---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------

والا اگر بتونم این اسپیکر هایی که گفتم رو بهش وصل کنم 200 تومن .
    اگر نمیشه بهش وصل کرد هم باز یه چیز ارزون دیگه .
    بودجه زیادی ندارم .
    اتاقم هم کلا 12 متره .
    قدرت و بلندی مهم نیست ، کیفیت و شفافیت مهمه برام . زیاد بازی می کنم آخه و فیلم می بینم
    با این بودجه من نمی دونم چه آمپی برای شما پیدا میشه.من اطلاعی ندارن متاسفانه.

3. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

اين دو مدل:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نسبت به اين مدل:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    كدوم بهترن؟
    كسي نظري نداره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض Philips

با سلام خدمت اساتید

خواستم ببینم کسی صدای philips hts 5550 -12 یا philips hts 3540-98 رو تست کرده ؟؟؟؟؟

از این نظر که صداش از hts 3569 بهتره ؟؟؟ بدتره ؟؟؟؟

راستی هر سه مدل بالا رو هایپر استار داره ؟؟؟؟
    Last edited by sorrna; 15-12-2011 at 23:24. دليل: و قیمت شون ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام به همه
    دوستان می تونید در رابطه با کیفیت و قیمت panasonic pt980 به من کمک کنید؟!
    فروشگاه های اینترنتی حدود 650 قیمت دادن منتها از نمایندگی می پرسی می گه 800 الی 900

---------- Post added at 01:29 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------

سلام به همه
    فروشگاه های اینترنتی حدود 650 قیمت دادن منتها از نمایندگی می پرسی می گه 800 الی 900

---------- Post added at 01:30 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------

سلام به همه

---------- Post added at 01:31 AM ---------- Previous post was at 01:30 AM ----------

سلام به همه

---------- Post added at 01:31 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------

سلام به همه

---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------

سلام به همه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

من لومکسی 3605خریدم راضیم مشکل خاصی نداره فقط کنترلش خیلی قوی نیست و اون طور که دوستان گفتن فونت زیر نویس کوچیکه (خودم امتحان نکردم)
    با اون یکی هم کار نکردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم کسی نمیدونه تو سپاهان شهر واقع در 6کیلومتری جنوب اصفهان وضعیت سیگنال چه جوری؟میشه همه شبکه ها را گرفت یا نه؟
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام .کدوم گیرنده دیجیتال قابلیت pip یا همون تصویر در تصویر را داره؟ممنون میشم راهنمایی کنید

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

فکر میکنم که
    قابلیت PIP به تلویزیون بستگی داره.
    اگر تلویزیونت این قابلیت را داشته باشه، میتوانی از دو منبع مختلف ( مثلا یکی از خود تلویزیون و دیگری از ورودی usb و ...) دو تصویر متفاوت را ببینی. یعنی این طور نیست که دو تا تیونر داشته باشه که 2 تا تصویر کانال تلویزیونی را با هم ببینی

مثلا شما میتوانی از طریق خود تلویزیون یک برنامه ای را ببینی و بعد تصویر کانال دیگری را از طریق dvbt وصل شده به تلویزیون ببینی.

مثلا تلویزیون های سامسونگ که خودشان تیونر دیجیتال دارند اگر 'dvbt بهش وصل کنی، میتوانی دو کانال متفاوت را ببینی.
    بهمین خاطر برخی از این گیرنده های دیجیتال این قابلیت را دارند که شما هنگامی که داری یکی از کانال ها را تماشا میکنی، برنامه کانال دیگر را ضبط کنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه faraname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    ســـــــاری

1 پاسخ شما

سلام .کدوم گیرنده دیجیتال قابلیت pip یا همون تصویر در تصویر را داره؟ممنون میشم راهنمایی کنید
    این قابلیت در ست تاپ باکس ها هم گنجانده شده . یکی از دوستان فروشنده ست تاپ باکس در همین فروم فرموده بودن این قابلیت به ست تاپ باکس ها هم اضافه شده . این قابلیت قبلا در تلویزیون ها بود ولی مثل اینکه گیرنده های دیجیتال جدید هم این قابلیت رو دارن . ایشون به مدل یا مارک خاصی اشاره نکردن . ولی فرمودن کارشون واردات دستگاه هست و مدل های جدیدی که میخوان وارد کنند این قابلیت رو داره

12. این کاربر از faraname بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •