نظر دوستان در مورد خرید آنلاین از سایت سرزمین چیه ؟!! قیمتهاش خیلی وسوسه کنندست و با بازار خیلی فرق دارن !! کسی تا حالا خرید کرده ؟
نظر دوستان در مورد خرید آنلاین از سایت سرزمین چیه ؟!! قیمتهاش خیلی وسوسه کنندست و با بازار خیلی فرق دارن !! کسی تا حالا خرید کرده ؟
اگه قیمت هاش خیلی وس وسه کنندست می تونید از فروشگاهش خرید کنید و نه مجازی.
فعلا خرید نوت بوک به صورت مجازی توصیه نمیشه
سلام بایستر جان
عزیز
راجع به لپ تاپ های msi تجربه ای داری؟ببینی چطوره؟
من دانشجوی معماریم. یه لب تاب می خوام بخرم در حدود قیمت 1میلیون و 300. میخوام برنامه های photoshop, archicad, 3dmax, autocad & revitرو راحت اجرا کنه و بتونم render بگیرم.
نمیخوام خیلی زود باتریش تموم بشه و اندازه مانیتورشم برام زیاد مهم نیست.
مدل های موردنظرتون با این شرایط رو بهم پیشنهاد بدین ممنون
Last edited by amaska; 29-09-2010 at 01:08.
: [SONY VAIO F Series VPC-F12BFX/B[/URL]
CPU: INTEL Core i7 720QM / 1.6 GHz / CACHE: 6.0 MB / FSB: 1333 / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 500+ GB SATA / LCD: 16.4" / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GeForce GT310M GPU with 256MB dedicated VRAM / PORTS: LAN 1000 + WiFi + i-LINK+ CARD READER + Webcam + Bluetooth + HDMI / 2.8 Kg / Windows 7 Professional 64-bit Edition / Blu-Ray Drives
[DELL - Studio 1558 - i7[/URL]
CPU: Intel Core i7 720QM(1.60GHz) / CACHE:6.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 500+ GB SATA / LCD: 15.6" LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: ATI HD 5470- 1GB Dedicated - 2000 MB / + Bluetooth+ WebCam + HDMI / 2.7 Kg /
WIPORTS: LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER N7 /9CEL
این دو مدل کدوم بهتره؟
مدل بهتری میشناسین بهم بگین
دوستان قيمتا داره بالا ميره ؟
ميگن كه دلار داره گرون ميشه
سلام
من لپ تاپ asus دارم تموم نرم افزارهای بالا رو به راحتی اجرا میکنه
asus k52 jk
cpu:core i3-350m
ram:4 gb ddr3
vga:ati 5145 1gb ddr3
قیمت:905 هزار تومان
والا من خودم نداشتم ولی کسایی که دارند می گن خیلی قدرتمند و خوبه ولی یه مشکلی داره اینکه بعضی موقع ها یه دفعه موس بزرگ می شه و صفحه شطرنجی می شه ، گارانتی هم ببری می گه از گرافیکشه و کسی تا حالا این مشکلش برطرف نشده
این مشکل را خیلی ها داشتند (ولی اندکی هم نداشتند)
سلام
من میخوام یه لپ تاپ بخرم حدود 1300 هم پول دارم اما از اونجایی که برای فیلم دیدن و برنامه نویسی و طراحی وب ........... (کارایی که دانشجوی کامپیوتر داره البته کارایه سنگین تر هم احتمالا باش بکنم) میخوام. اما یکی از دوستان گفت پول اضافه نده یه معمولی بگیر بقیشو mp4 و کارت دی وی بی و ... بخرم.
از اونجایی که اگه این پول رو خرج کنم تا 3 4 سال اینده نمیتونم یه لپ تاپ دیگه بگیرم ولی میتونم mp4 و ... رو بگیرم.حالا به نظر شما یه مدل با مشخصات بالا (مثلا core i7 و .... ) بگیرم یا یه چیز پایین ؟
ایتمهای مهم :
ترجیحا از برند دل یا وایو
سرعت برام خیلی مهمه
چندتا کار رو که با هم انجام بدم هنگ نکنه (رو این مورد خیلی حساسم.ممکنه از پنجره سوت شه پایین)
حجم هارد اصلا مهم نیست
گرافیک زیاد مهم نیست
ظاهر هم نسبتا همه
دوام بالای باتری مهمه
------------------------------------------------------------
به نظر شما اگه یه مدل گرون بخرم پول اضافه و الکی دارم میدم ؟
حلا لطفا بگید من چکار کنم .مدل هم معرفی کردید ممنون میشم.![]()
این لیست قیمتش :اگه قیمت هاش خیلی وس وسه کنندست می تونید از فروشگاهش خرید کنید و نه مجازی.
فعلا خرید نوت بوک به صورت مجازی توصیه نمیشه
الان هم تماس گرفتن واسه تایین رنگ و اینا ! شرکت هم اهواز هستش ! قیمتها نسبت به بازار بعضا تا 200 تومن فرق داره !!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نظر دوستان چیه ؟! پول بریزم به حساب ؟!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)