مگه نمرات سال سوم نهایی نیس؟ خب اونا طول نمیکشن؟ یعنی منظورم اینه که قبل از مرداد معلوم میشن که بتونه امتحان پیش بده؟!!!
مگه نمرات سال سوم نهایی نیس؟ خب اونا طول نمیکشن؟ یعنی منظورم اینه که قبل از مرداد معلوم میشن که بتونه امتحان پیش بده؟!!!
منظورت اینه که میشه خرداد قبول بشی و تو تابستون پیش 1 و 2 رو باهم امتحان بدی؟مگه نمرات سال سوم نهایی نیس؟ خب اونا طول نمیکشن؟ یعنی منظورم اینه که قبل از مرداد معلوم میشن که بتونه امتحان پیش بده؟!!!
سلام به دوستان خوب کنکوری
این عکس های زیر اطلاعات درصد و رتبه ی چندین کنکوری سابق هستش که میتونه براتون مفید باشه
یکیش هم مربوط به دانشگاه ازاده
موفق باشید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورم اینه که اینجوری اگه حساب کنیم، فکر نکنم بشه.منظورت اینه که میشه خرداد قبول بشی و تو تابستون پیش 1 و 2 رو باهم امتحان بدی؟![]()
سلام بچه ها
اين درسته كه ميگن ميخوان 4 تا از امتحانات خرداد ما رو ( دانش آموز پيش دانشگاهي سال تحصيلي جاري ) رو نهايي كنن ؟
يعني اينكه مثلا مثل سال سوم برگزاري و تصحيح اوراق به عهده حوزه هست ؟ و اينكه آيا تو كنكور ما تاثير داره يا نه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچها کسی دیگه اینجا نمیاااااااااااد؟؟؟
ماشالله.....خوشحالم میبینیم که همگی مشغول تست زدن هستید.
انشالله تو این آزمون همگی به نتیجه دلخواهتون برسید...
فعلا با بای![]()
ســــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــلام
دوستان شما آزاد ثبت نام می کنید؟ من دودلم!
به نظرم ثبتنام کنید. حتی اگه فقط هدفتون سراسری باشه. چون به هر دلیل در آینده افسوس نمیخورید که ای کاش ثبتنام کرده بودم... ممکن هست شرایط آینده چیز دیگهای باشه![]()
سلام
بهت پيشنهاد ميكنم حتي اگه 99 درصد هم مطمئني توي كنكور سراسري قبول ميشي آزاد رو ثبت نام كن .
چون خيلي از دوستاي من كه به خودشون مطمئن بودن ، پارسال كنكور آزاد ثبت نام نكردن و الان خيلي پشيمونن چون سراسري نتيجه ي دلخواه رو نياوردن . دوستاي ديگرم هم كه قبول شدن باز ميگفتن كاش آزاد ثبت نام كرده بوديم كه ميگفتيم دو تا رشته قبول شديم.
من خودم كامپيوتر شيخ بهايي قبول شدم ولي نرم افزار نجف آباد هم قبول شدم و اينكه دو تا رشته و دو تا دانشگاه قبول شده باشي بيشتر باد ميره زير غبغبت
خلاصه اينكه حتما كنكور ازاد هم شركت كنين حتي اگه نميخواين برين
از همه ي فرصت هاتون استفاده كنين
موفق باشين![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)