تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 535 از 773 اولاول ... 35435485525531532533534535536537538539545585635 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,341 به 5,350 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوستان یه LCD 40 اینج تا قیمت 1100 بهم پیشنهاد بدید لطفا. البته از بازار بانه میخوام بگیرم
    -samsung c650
    -sony ex500
    -lg ld650

---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------

لطفا نظرتون در مورد sony nx 710 بگین از لحاظ کیفیت یا مصرف برق چطوری هست این مدل بهتره یا hx800
    در مورد مصرف انرژي اينقدر حساس نباشيد تفاوت خيلي كمه
    مسلما hx ها گزينه بهتري هستند تا يك entry level مثل nx710

---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------

سلام بچه ها
    من برای خاله ام یه تلویزیون 40 اینچ میخوام تا 1.300.000 (با گارانتی) و مهم نیست LCD باشه یا LED یا یه برند خاص . فقط هم برای دیدن کانال های استانی (فقط برای تصاویر sd. پس upscale یه کمی برام مهمه)
    فقط کیفیت تصویر برام مهمه و امکانات خاصی هم نمیخوام. حالا اگه پورت USB هم داشته باشه چه بهتر.
    میشه لطف کنید و راهنماییم کنید. لطفا چند تا مدل بگین که بتونم انتخاب کنم و اینو هم بگم c695 گیر نمیاد
    -lg ld660
    -sony ex500
    lg le5600
    samsung c6900

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوستان

من قصد دارم يه تلويزيون 40 اينچ led تا قيمت 1500 بگيرم احتمال زياد هم از بانه يا شهر خودمون بدون گارانتي بگيرم، بيشتر نظرم روي سامسونگ و سوني بود اما ديروز تو نمايشگاه صوتي تصويري که در حال برگزاري بود(همدان) تلويزيون شارپ مدل LE820M رو ديدم به نظرم کيفيت تصويرش از مدلهاي سامسونگ و سوني بهتر بود، تو نمايشگاه غرفه ماديران اونو 2600 قيمت زده بود اما تو اينترنت که سرچ کردم قيمت 1450 تو بانه براش رسيدم.
    حالا سوالم اينه پيشنهاد شما تو اين قيمت چي هست و روي اين شارپ ميتونم حساب باز کنم اونم بدون گارانتي؟ روي هيچ برندي هم تعصب ندارم فقط کيفيت تصوير خوب برام مهمه تصاوير هم از کانالهاي فارسي زبان اونور و فيلمهاي دايويکس dvdrip است.

داره خودمونی میشه saghezshop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    زمین

11

سلام دوستان

من قصد دارم يه تلويزيون 40 اينچ led تا قيمت 1500 بگيرم احتمال زياد هم از بانه يا شهر خودمون بدون گارانتي بگيرم، بيشتر نظرم روي سامسونگ و سوني بود اما ديروز تو نمايشگاه صوتي تصويري که در حال برگزاري بود(همدان) تلويزيون شارپ مدل LE820M رو ديدم به نظرم کيفيت تصويرش از مدلهاي سامسونگ و سوني بهتر بود، تو نمايشگاه غرفه ماديران اونو 2600 قيمت زده بود اما تو اينترنت که سرچ کردم قيمت 1450 تو بانه براش رسيدم.
    حالا سوالم اينه پيشنهاد شما تو اين قيمت چي هست و روي اين شارپ ميتونم حساب باز کنم اونم بدون گارانتي؟ روي هيچ برندي هم تعصب ندارم فقط کيفيت تصوير خوب برام مهمه تصاوير هم از کانالهاي فارسي زبان اونور و فيلمهاي دايويکس dvdrip است.
    """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" ""
    سلامی دوباره‌ به‌ همه‌ دوستان گرامی
    قبل از اینکه‌ جواب سوال این دوستمون رو بدم دوست دارم یک نکته‌ را یاداور شوم و آن اینکه‌ از حدود 1 سال قبل به‌ دلیل اینکه‌ یکی از کاربران در یکی از پستهای خود به‌ مردم بانه‌ بی احترامی نمود در سایت پست نزدم ،اما از اطلاعات آن کماکان استفاده‌ میکردم.
    امروز تصمیم گرفتم با دیگر فعالیت خود را در انجمن شروع کنم تا هم خودم و هم سایر کاربران از جنبه‌های مثبت بحثها استفاده‌ کنیم.
    و ذکر چند نکته‌ را صروری میدانم .
    *از دوستان خواهش میکنم فقط به‌ عنوان یک کاربر از بنده‌ سوال و درخواست قیمت نمایند دوست ندارم به‌ شکلی عمل نمایم که‌ حالت تبلیغاتی به‌ خود بگیرد و مدیران محترم از فعالیتها دلگیر شوند.
    """""""""""""""""""""""""""""
    و اما در جوان این دوستمون
    شما با توجه‌ به‌ توضیحاتتون این گزینه‌ ها را پیش رو خواهید داشت.
    40اینچ سامسونگ c6900
    40 اینچ سونی ex600
    و اگر هم بتونی یه‌ خورده‌ دیگه‌ روش بزاری 40 اینچ سونی hx800 که‌ 250 تومن بالاتر از پول شماست.

4. 4 کاربر از saghezshop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saghezshop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    زمین

11

دوستان یه LCD 40 اینج تا قیمت 1100 بهم پیشنهاد بدید لطفا. البته از بازار بانه میخوام بگیرم
    """"""""""""""
    سلام
    میونید cx520 سونی که‌ امکاناتش در حد بالاست و تصویرش هم عالیه‌ بگیرید.
    ضمنا گیرنده‌ دیجیتال هم داره‌

6. این کاربر از saghezshop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hayat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    bandar

پيش فرض

ممنون اما همه ی اینا بدونه گارانتی تا 1500000 هستن ؟! یا فقط منظورتون اون hx800 بود ؟!
    بله همه بدون گارانتی و توی همین حدودا هستن . 40hx800 هم حدود 1800 هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اساتید و دوستان کمک کنند من بین پلاسماpanasonic 42v20 وsony 46ex500 کدوم رو بردارم؟بیشتر واسه دیدن شبکه های ماهواره و بعضی اوقات بازی با xbox

داره خودمونی میشه aminashtari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بالاخره بعد از 2ماه تحقیق مدل ex720 46 رو انتخاب کردم. توی جمهوری 2650 بدون عینک قیمت دادن. یه بنده خدایی رو تهران پیدا کردم 2250 بدون گارانتی میده با 2 تا عینک روش. چند روز هم فرصت تست میده. عینک جدا جمهوری از 80 تا 120 قیمت دادن برای یدونه.
    حالا بنظر شما اینو بگیرم یا سامسونگ c7000 46 با قیمت 2 میلیون در بانه. قیمت با گارانتی 2540 با دو تا عینک. از نظر کیفیت کدومو پیشنهاد میکنید. ممنون میشم زودتر پاسخ بدید چون فردا قصد خرید دارم.
    اگر کسی ادرس این بنده خدا رو خواست بگه تا توی پیغام خصوصی بهش بدم.

راستی مدی cinema3d lg هم اومده توی جمهوری. تست کردم واقعاً عالی بود. کاملا بدون crosstalk و عینک سبک و راحت. سایز 46 2650 با گارانتی.

10. 2 کاربر از aminashtari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام.
    من دنبال یه LED یا LCD زیر قیمت 1.3 هستم. 40 اینچ باشه مصرفم بیشتر دیدن تلویزیون، فیلم و بازی هست. میخوام X360 رو بهش وصل کنم.

چی پیشنهاد می کنید؟ خودم توی LCD به فکر بودم C695 بگیرم؟ توی LED ها هم C6260 رو دیدم البته یک کم قیمتش زیاد بود.
    کدوم بهتره؟ چیز دیگه هم هست؟ بیشتر میخوام سامسونگ باشه.

یه سوال C650 همون C695 هست؟
    Last edited by Assassin's Creed; 01-06-2011 at 11:15.

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

يه سوال انحرافي داشتم از دوستان عزيز
    ميخواستم بدونم تفاوت اينچ هاي برند هاي مختلف فرقي توي كيفيت ميكنه مثلا الجي 42 اينچ و سامسونگ 40 اينچ يا الجي 47 ساسونگ 46
    دليل اين اختلاف چي هستش؟؟؟
    (فقط الجي فرق داره سامسونگ و سوني مثل هم هستن)

13. این کاربر از Sorena_777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه compi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

1

يه سوال انحرافي داشتم از دوستان عزيز
    ميخواستم بدونم تفاوت اينچ هاي برند هاي مختلف فرقي توي كيفيت ميكنه مثلا الجي 42 اينچ و سامسونگ 40 اينچ يا الجي 47 ساسونگ 46
    دليل اين اختلاف چي هستش؟؟؟
    (فقط الجي فرق داره سامسونگ و سوني مثل هم هستن)
    با درود به شما
    من از یکی از کارشناسان شرکت سونی شنیدم علت این تشابه اینه که تمام ال ای دی های سونی رو از نظر فنی شرکت سامسونگ طراحی میکنه

15. این کاربر از compi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •