تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 535 از 4751 اولاول ... 3543548552553153253353453553653753853954558563510351535 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,341 به 5,350 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

یا از دانشگاه باید نامه ببری یا اینکه از یک شرکت نامه ببری و خونتون رو به عنوان دفتر کار معرفی کنی
    شاتل همین گیر دادناش آدم رو اذیت میکنه دیگه یعنی چی 512 نمیدیم یکی نیست بهشون بگه شما پولتون رو بگیرید چکار به این کارا دارید
    شیپ شیپ جون تو که دیگه خودت پیش کسوتی، شرکتا از خداشونه 512 که هیچ 512 مگ بدن به ملت! اینا گیر دادنهای سازمانهای دیگه ست نه شاتل بیچاره. شاید باورت نشه کافیه مثلا یه نفر رو همینطوری 512 بدن، از شانسشون هم سازمان های بازرسی مربوطه متوجه بشن و در عرض چند صدم ثانیه مجوز شرکت رو باطل و درش رو تخته کنن.

2. 2 کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

سرورها رو هم خودم باید بزارم؟
    1 چیز جدید پیدا کردم
    شما به این شماره نمابر بدید و سوالاتتون را بپرسید :02122612602
    یا به این ادرس میل بزن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از vroom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

اگه 128 نیازهاتون را برطرف میکنه بگیر
    راستی من که کردم 128 3ماهه از هشتم که دوره جدیدم بودم ولی هنوز 512 با 2.5 گیگ حجم هست توی آخرین پیش فاکتور فاکتور 128 3ماهه زده ولی تاریخ نزده از کی تا کی! و اون روز که رفتم تغییر سرویس بدم چون سرویسم قطع بود برام 24 ساعت وصل زد ولی هنوز وصل هستم و پرداخت نکردم .....
    اره خسته شدم به خدا از هرچی دانلوده
    ایمیلو زدم..تا یکی دوساعت دیگه هم اگه خبری نشد خودم میزنگم بهشون و میگم بسه دیگه
    منم قبلا مهدی جان رو 512 بودم شب و روز دانلود میکردیم و حیفم میومد دانلود نکنم ولی بعد از یه مدت زده شدم و گفتم چه کاریه که اینهمه دانلود کنیم الان کلی فیلک دانلود کردیم 50 گیگ ولی هنوز 4 گیگیشو نگاه نکردیم و به همین خاطر این سری 128 گرفتم چون زیاد دانلود ندارم
    روز که دیگه نمیتونستی دانلود کنی فقط شب دانلود داشتی دیگه؟
    آره خداییش منم خیلی خسته شدم....تا نزدیکهای عید سال 89 روی همین 128 میمونم بهدش نزدیکیهای عید که شد(همون اسفند ماه) دوباره درخواست میدم که سرویسمو بکنن 512
    یه نامه هم دارم دیگه راحت هستم

6. 2 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان این شاتل واقعا افتضاحه من eco 512 دارم اما با تورنت یرعتم نهایت 10 میشه در حالی که یکی از دوستام 128 صباتن داره خودم دیدم با تورنت 99 کیلو داشت دانلود می کرد. واقعا برای ما ایرانیها تورنت نعمتیه

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

اصلا صبانت با شاتل قابل مقایسه نیست

بحث صبانت کاملا جداس و اصلا ربطی نداره که سرعتش بالاتره

9. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

شیپ شیپ جون تو که دیگه خودت پیش کسوتی، شرکتا از خداشونه 512 که هیچ 512 مگ بدن به ملت! اینا گیر دادنهای سازمانهای دیگه ست نه شاتل بیچاره. شاید باورت نشه کافیه مثلا یه نفر رو همینطوری 512 بدن، از شانسشون هم سازمان های بازرسی مربوطه متوجه بشن و در عرض چند صدم ثانیه مجوز شرکت رو باطل و درش رو تخته کنن.
    اره این حرف شما درسته ولی الآن شرکت های خیلی زیادی هستن که به اسم 128 دارن 1 مگ میدن با 9 گیگ ترافیک و با قیمت 3 ماه 39 تومن مثل گیتی نت تو تهران ولی شاتل شاید دنبال دردسر نگرده برای خودش چون مشتری هاش رو داره ولی نباید برای سرعت های زیر 1 مگ نامه بخوان

11. 3 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

اره خسته شدم به خدا از هرچی دانلوده
    ایمیلو زدم..تا یکی دوساعت دیگه هم اگه خبری نشد خودم میزنگم بهشون و میگم بسه دیگه

روز که دیگه نمیتونستی دانلود کنی فقط شب دانلود داشتی دیگه؟
    آره خداییش منم خیلی خسته شدم....تا نزدیکهای عید سال 89 روی همین 128 میمونم بهدش نزدیکیهای عید که شد(همون اسفند ماه) دوباره درخواست میدم که سرویسمو بکنن 512
    یه نامه هم دارم دیگه راحت هستم

من هم برم ببینم دانشگاه دیگه نامه به ما میده یکی بگیرم واسه 4 سال آتی که دم عید بزنیم رو 512
    ولی اگه از قبل نمه داشته باشی برای 512 تا هروقت بخوای میتونی 512 بگیری من اینو از یکی از فروشندگان شاتل پرسیدم و گفت مشکلی نداره شما نامت 1 سال اعتبار داره ولی تا هروقت بخوای 512 رو میتونی با همین نامه داشته باشی

13. 2 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

من هم برم ببینم دانشگاه دیگه نامه به ما میده یکی بگیرم واسه 4 سال آتی که دم عید بزنیم رو 512
    ولی اگه از قبل نمه داشته باشی برای 512 تا هروقت بخوای میتونی 512 بگیری من اینو از یکی از فروشندگان شاتل پرسیدم و گفت مشکلی نداره شما نامت 1 سال اعتبار داره ولی تا هروقت بخوای 512 رو میتونی با همین نامه داشته باشی
    اینکه هیچی..شما به جای اینکه نامت رو بفرستی برای شاتل میتونی براشون ایمیل کنی...بهد دفهه بعدی که دوباره نامه خواستن باز همونو ایمیل کنی...

یا اینکه اگه یکم حرفه‌ای تر باشی میتونی کلا یه نامه براشون ج-ع-ل کنی و براشون ایمیل کنی (فکر نکنم کسی متوجه بشه)

15. 4 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

اینکه هیچی..شما به جای اینکه نامت رو بفرستی برای شاتل میتونی براشون ایمیل کنی...بهد دفهه بعدی که دوباره نامه خواستن باز همونو ایمیل کنی...

یا اینکه اگه یکم حرفه‌ای تر باشی میتونی کلا یه نامه براشون ج-ع-ل کنی و براشون ایمیل کنی (فکر نکنم کسی متوجه بشه)
    ایمیل کردن خیلی راحت تره و راحت تر میشه جعلش کرد چون فکر نکنم اصلا برن برسی کنن ببینن نامه از کجا اومده و استعلام بگیرن
    اصلا فکرش رو هم نمیکنن

17. 4 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تاييد ميشه ! من خودم به شخصه با ج-+ ع-= ل=- اسناد موافقم و در اين كار حرفه اي هستم !

19. این کاربر از babak22ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 81 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 81 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •