سلام.
کسی همه پچ های pes 2009 و fifa 09 رو برای فروش نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر کی داره بگه من ازش میخرم ...
ممنون .
سلام.
کسی همه پچ های pes 2009 و fifa 09 رو برای فروش نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر کی داره بگه من ازش میخرم ...
ممنون .
جای تو باشم PES Editor رو نصب می کنم خودم دستی اسامی رو عوض میکنم پچ بورگوم فقط واسه تغییرات گرافیکی خوبه نه واسه اسامی
سلام طرز استفاده از این برنامرو می خواستم ؟؟؟؟
همین پچی معروف Gamingaccess Community Patch 2.0 - Full Version .
حدود 178 مگ میشه .البته من آپدیتاشو هم گرفتم چیزی حدود 400 مگ شد .اما فکر میکنم با همون نسخه 2.0 بدون آپدیتاش مشکل حل بشه.چند صفحه قبل یکی از بچه ها لینکاشو گذاشته.البته کرک 1.2 رو هم باید بگیری که حدود 6 مگ میشه وقتی بازش میکنی میشه 26 مگ.
سلام
اگر روشی برای افزایش قدرت بازیکن تو b a lبلد هستید تو سایت بزارید ممنون میشم
اگر ترینر یا روشی بلدید لطفا بگید
2 تا ترینر هست :
PES Legend و Trainer +4
من یه سوال دارم :
توی cv0a.img فایل های مربوط به لوگو تیم ها ذخیره میشه حالا من وقتی عکس های با فرمت png دارم و میخوام اونها رو به شکل BIN فایل در بیارم تا قابل استفاده در kitserver بشه باید چیکار کنم چطوری با فایل عکس BIN بسازم؟
سلام من نحوه استفاده از GDB manager 8 میخوام . دمتون گرم .
قبلا یک نفر یک ترینر گذاشته بود من دوباره آپلودش کردم 577K حجمشه.با این قابلیت بازیکن 30تا30 تا افزایش پیدا میکنه .من فقط یک فصل ازش استفاده کردم و میانگین قابلیتها رو به 80 رسوندم . به نظرم بیشتر بخای استفاده کنی یک کم بی مزه میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by 4039; 07-01-2009 at 15:35.
پس من برای حل مشکلم توی B.A.L همین Gamingaccess Community Patch 2.0 - Full Version رو بگیرم که 178 مگ کافیه یا اینکه 400 مگی رو کلشو باید ریخت بازی . بعدش اینکه تو چطوری دانلود کردی 400 مگابایت رو ؟
یه سوال دیگه توی این Patch 2.0 که تو گرفتی فایلی به نام CV0F.IMG بود؟
نمیدونم چرا ولی یه جورایی احساس میکنم نتیجهی بازیها از قبل مشخصه
گاهی میبینم که یه دفعه تیم حریف تصمیم میگیره به ما گل بزنه در اون صورت اگه 10 بازیکن که سهله اگه با 40 بازیکن هم دفاع کنی حتما گل میخوری...
حتی بازیکنای تیم خودت هم با تیم حریف همکاری میکنن تا گل بخوری
----------
عکس این حالت هم وجود داره ینی وقتی تیم حریف نخواد گل بزنه....اگه با 60 مهاجم هم حمله کنی گل نمیخوره...
بارها دیدم که بازیکنام میان جلو پشت مدافعان به طوری که اگه یه پاس تو عمق بدم میتونن تو حالت تک به تک قرار بگیرن ولی به محض اینکه میخوام به یکی از اونا پاس بدم سریع بر میگرده عقب و توپ رو ول میکنه
نمیدونم همچین حالاتی برای شما بوجود اومده یا نه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)