تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 535 از 1138 اولاول ... 354354855255315325335345355365375385395455856351035 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,341 به 5,350 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال Abbas.V's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Моята любов в сърцето ми

پيش فرض

بله، نه تنها من بلكه اكثريت اونهايي كه خودرو آمريكايي داشتن اين دوتا رو پيشنهاد خواهند داد، دلايل اونهم مشخصه:
    ظاهرا بيوك ايران و نوا در حال حاضر ببشترين آمار تعداد خودروهاي آمريكايي ،مربوط به اين دو مدل را به خودشون اختصاص دادن، چون سالها در كشور توليد و استفاده شده. و به لحاظ داشتن تعداد زيادتر قيمت نسبتا پايين هم داره( در مقابل مدلهاي مختلف ايمپالا يا كاپريس كلاسيك).
    اندازه اونها آنچنان بزرگ نيست كه براي جاي پارك و دور زدن مشكل خاصي بوجود بياد( الان خودروهاي بزرگتر از سايز اين دوتا هم داره وارد كشور ميشه) و در واقع اينها جزو رده پوني آمريكايي به حساب مياد.
    به لحاظ داشتن تعداد زياد، لوازم يدكي اونها هم بيشتر از نمونه هاي ديگه پيدا ميشه( البته در سالهاي اخير باز هم كمبود قطعات بخصوص تزئينات اونها بيشتر به چشم مياد اما بازهم از اين نظر بهتر از بقيه مدلها هستند)
    از طرفي بيشتر قطعات فني و مكانيكي اونها با مدلهاي ديگه آمريكايي هماهنگ و يكجور ساخته شده و يا با تغييراتي ميشه براي همديگه نصب كرد.
    از نظر حجم فضاي داخلي و صندوق عقب وضعيت خوبي دارن و فكر نميكنم كمبودي از اين نظر داشته باشن.
    بيوك و نوا داراي قاب بدنه يكسان هستند و فقط در فرم دماغه و چراغها و بخشهايي از تزئينات با هم تفاوتهايي دارن. بيوك كلا حالت لوكس و تجملي تر نسبت به نوا داره.و البته موتور 8 سيلندر بيوك قدرت و شتاب بيشتري نسبت به 6 سيلندر نوا داره كه اگر با اين دوتا رانندگي كرده باشيد تفاوت اونها رو متوجه خواهيد شد.

خب جواب دادن به اين يك مقداري سخته چون به نظر ميرسه سال ساخت ديگه اهميت نداره و كلا تمام خودروهاي بالاي 20 سال( 1991 به قبل) جزو فرسوده به حساب ميان و ديگه فرقي نميكنه شما مدل 35 سال قبل رو داشته باشيد يا 20 سال قبل چون ظاهرا قوانين در مود همه اونها يكسان جاري شده( البته نميشه به اين قوانين هم زياد اعتباري داد چون هر بار عوض ميشه، امروز باز هم به مركز تعويض پلاك سر زدم و رئيس اون گفت كه توي چند شهر اون قانون منع تعويض پلاك 20 ساله رو برداشتن و البته در تهران هم كلا برداشته شده اما هنوز براي اهواز به قوت خودش باقيه!)
    از طرفي سن بالاتر بطور معمول يعني بيشتر استفاده شده و دچار فرسودگي و صدمات و تصادفات بيشتري بوده( البته اينهم بصورت كلي بود و در مورد يه نمونه ممكنه كاملا برعكس باشه)
    چيزي كه من فكر ميكنم، اينه كه بدنه و تزئينات بايد سالم و در حد خوبي باشه تا از دردسرهاي بازسازي و تعميرات اين بخشها راحت باشيد. مورد فني در درجه دوم قرار داره ، البته منظورم اهميت كمتر اون نيست بلكه هزينه و دردسرهاي تعميرات فني به مراتب كمتر از تزئينات و بدنه و موارد اينچنيني است.در هر صورت از بين دوتا خودروي مشابه از نظر سلامت فني و ظاهري، اوني كه سن كمتري داره مسلما بهتر خواهد بود.( البته بازم ممكنه اين وسط چيزي مثل سليقه تعيين كننده باشه)

سلامت ظاهري و تزئينات رو كه ميشه با نگاه فهميد. البته اگر بخشي از ماشين تصادف شديد داشته باشه ، ممكنه بصورت خوبي بازسازي شده باشه اما بازهم افراد خبره بتونن اون رو تشخيص بدن.
    در مورد فني اين نياز به معاينه فني دقيق و تست كردن ماشين داره. ممكنه بفرض يكي بگه من موتور رو كامل بازسازي و تعمير كردم و هيچ روغن سوزي نداره، اما اون در واقع فقط يكدست رينگ و ياتاقان عوض كرده باشه و با اين كار جلوي پس زدن كمپرس و روغن سوزي رو تا حد زيادي گرفته و براي چند مدت( بستگي به مقدار فرسودگي و لبه زدن سيلندر و خرابي ميل لنگ و البته فرم رانندگي با ماشين )گرفته باشه.
    حالا نفر بعدي ماشين رو ميخره و بعد از چند ماه يكي يا دوتا از رينگها ميشكنه و ماشين 7 يا 5 كار ميكنه و البته روغن سوزي شديد هم پيدا كرده و كلا موتور نياز به يك تعمير اساسي خواهد داشت كه ميتونه تا تعويض كامل نيم موتور( سر سيلندر) يا سيلندر و قطعاتي مثل ميل لنگ و ميل سوپاپ را هم شامل بشه. و در اين حالت هزينه خيلي بيشتر از يك تعويض ساده رينگ و ياتاقان خواهد بود.
    يا در مورد گيربكس( بخصوص اتوماتيك) كه خراب شدن اون و تعميراتش دست كمي از تعمير موتور نداره و كلا حساسيت و فرم تعمير اون خيلي بيشتر از يك موتور 8 سيلندر بوده و بايد توسط مكانيك واقعا مجرب با دانش فني بالا انجام بشه.
    موارد اينچنين رو بايد قبل از خريد خودرو با يك شخص وارد و مكانيكي كه آشنا به خصوصيات خودروهاي آمريكايي باشه متوجه بشيد و البته اينكه فروشنده هم انصاف داشته و حقيقت را بگه( اين از همه مهمتره...!!)
    بعضي مسائل رو ميشه تشخيص داد ولي ممكنه يه سري اتفاقات بصورت آني رخ بده و هيچ آثار و علائم قبلي نداشته باشه ، بنابر اين هميشه درصدي را هم براي اينجور مسائل در نظر بگيريد.
    يكي از دلايل اينكه گفتم قيمت كم ممكنه فريب دهنده باشه ، همين بود و البته با دقت و استفاده از تجربه هاي ديگران و مشاوره با اهل فن اين مشكل خيلي كمتر ميشه.

قيمتها كه كلا بر اساس توافق تعيين ميشه و كسي كه قيمتي روي ماشينش ميگذاره حتما حساب و كتابهاي خاص خودش را داشته تا به اون قيمت رسيده.
    تا اينجايي كه در مورد اين بيوك توضيح داده شده و در عكسها ديدم، مورد خوبي ميتونه باشه بخصوص كه خيلي روي سلامت خودرو تاكيد كرده و البته يك ماه هم فرصت داده تا خريدار كاملا ماشين رو تست بكنه و اين از نظر من خيلي خوبه.
    فكر ميكنم ارزش ديدن و آزمايش كردن رو داره اما اگر واقعا قصد خريد داريد، حتما با يك مكانيك وارد به اتومبيلهاي آمريكايي هماهنگ كنين و به اون هم نشون بديد، اگر كسي را هم بشناسيد كه اتومبيل آمريكايي داشته و واقعا به ريزه كاريها و مسائل فني اونها آشناست ميتونه كمك بكنه.
    چيزي كه توي خودروهاي اتوماتيك خيلي مهمه، فرم و زمان تعويض دنده گيربكس است كه با يك تست و رانندگي نيم ساعته و ازمايشات مختلف( شتاب گرفتن، معكوس ، وضعيتهاي كمك L1 , L2 ) و البته گوش دادن به صداهاي احتمالي اون و دقت در حالت كاركرد توربين و بخشهاي مختلف اون هست كه بايد توسط كسي كه سالها با گيربكس اتومات رانندگي كرده و از چم و خم كار سر رشته داره تست بشه.
    گيربكسهاي اتومات اين خوبي رو دارن كه اگر مشكلي داشته باشن، معمولا خودشون رو زود نشون ميدن و اينجور نيست كه مثل گيربكس دستي با يك يا دوتا كشابي يا دنده برنجي خراب هم بشه مدتها رانندگي كرد و مشكل خاصي پيدا نشه.
    اميدوارم توانسته باشم كمكي بكنم.

نمدونم چجوری تشکر ازتون بابت وقتی که گذاشتین و اطلاعات خوبی که دادین .

حالا با ایشون تماس میگیرم از این بیوک بازدید کنم . البته قبلش باید یک نفر متخصص آمریکایی پیدا کنم که اونم تو مشهد که همه زدن تو کاتر پراید یه مقدار سخت هست .

2. 2 کاربر از Abbas.V بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

قابلي نداشت اگر اونجا بودم كه خيلي بهتر ميشد.
    يكي از دوستان كلوپ به نام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گويا طرفهاي شما زندگي ميكنه و در حال بازسازي يك بيوك هست كه خيلي هم با دقت و تميز انجام ميده.
    فكر كنم اگر با ايشون تماس بگيريد بتونن مكانيك مناسبي براي آمريكايي به شما معرفي كنن.
    به هر حال هميشه براي اتومبيلهاي آمريكايي هميشه چندتايي فروشگاه و تعميرگاه وجود خواهد داشت و زياد نگران اين مسائل نباشيد.

4. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sony2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یکی از دوستان لطف کنه کمی در خصوص گیربکسهای 350 و305؟ و 450 اطلاعات بده...از نظر قدرت ، استحکام ، لوازمش در ایران و غیره ..
    ممنون

6. 2 کاربر از sony2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با اجازه دوستان من كمي از تجربه هايي كه در اين مورد داشتم رو براتون مينويسم.
    گيربكسهاي اتوماتيك آمريكايي كه براي خودروهاي توليدي شركت GM ساخته شده، معمولا متناسب با موتور خودروي مورد نظر طراحي ميشه.
    مثلا موتورهاي 350 هشت سيلندر بطور معمول گيربكسهاي 350 براشون تعبيه شده و موتورهاي 400 هم گيربكسهاي 400 را خواهند داشت.
    البته اين تناسب صرفا بر اساس حجم موتور تعيين شده يا نه ، دقيق اطلاع ندارم ولي از نظر فرم فيزيكي گلداني گيربكس با انتهاي پوسته سيلندر موتور، اكثرا با هم همخواني داشته و قابل سوار شدن هستند. مثلا يك گيربكس 350 رو ميتونين روي موتور 400 يا يك گيربكس 305 رو روي موتور 350 سوار كنين( نمونه هايي از گيربكسها هستند كه به گلداني خرگوش معروفند و داراي دو زائده در قسمت بالاي گلداني هستند و محل دوتا پيچ ديگه است كه گويا بايد متناسب با نوع سيلندر و موتور انتخاب بشه)
    در مورد اينكه كدام بهتره، شايد بشه گفت بايد ببينيم تعمير كدام ساده تر و ارزانتر خواهد بود چون معمولا گيربكسهاي اتومات وقتي به خرج بيافتن تعمير اونها دست كمي از يك موتور نخواهد داشت،
    گيربكسهاي 700 كه معمولا روي كاپريس كلاسيكهاي تيپ LS و بعضي نمونه هاي قديميتر مثل 88 و 87 هم سوار شده بودن، داراي سه دنده معمولي اتوماتيك و يك دنده اوردرايو هستند ( مانند دنده 5 در پرايد و پژو)كه كارايي و كيفيت خيلي خوبي به سواري ماشين ميدن و البته در سرعتهاي بالاي 100 كيلومتر اون دنده 4 كه بين تعميركاران به دنده مگنتي مشهور شده، باعث ميشه كه موتور با دور كمتر و نيروي پايينتر بتونه خودروي سنگيني مثل كاپريس رو در سرعت بالا بطور ثابت و بدون فشار به موتور در حركت نگه داره.
    البته اين نوع گيربكس بايد به همراه ضمائم ديگه مثل حسگرهاي دور موتور و سرعت سنج و كامپيوتر احتراق موتور و...كار خودش رو انجام بده تا بتونه اون دنده 4 رو هم جواب بده.مشكل بزرگ اين گيربكس اينه كه هزينه تعمير اون خيلي سنگين بوده و بدتر اينكه قطعات يدكي اون خيلي كم و گران هست و باز از همه بدتر اينكه تعميركار مجرب و ماهر براي اون واقعا خيلي خيلي كم بوده و من تابحال نديدم كه يك 700 بعد از تعمير مثل روز اول جواب بده و هميشه دچار مشكل شده بخصوص اينكه خراب شدن يكي از اون ضمائم كه گفتم ميتونه تاثير منفي روي كاركرد گيربكس بگذاره.
    معمولا بعد از خراب شدن اين نمونه 700 همه سراغ گيربكس 350 ميرن كه در واقع حكم پرايد رو توي گيربكسهاي اتوماتيك داره چون وسائلش خيلي بهتر و راحتتر از بقيه پيدا ميشه و تعميرات اونهم نسبتا ساده تر از نمونه هاي ديگه است.
    الان تقريبا 90% ماشينهاي آمريكايي اتوماتيك GM كه در ايران ديده ميشه گيربكس 350 دارن و خيلي هم خوب جواب ميده. توي بعضي نمونه هاي اون درام دنده دو اگر اشتباه نكنم، داراي 7 صفحه كلاچ فيبري است كه توانايي و قدرت گيربكس رو تو شتاب بيشتر ميكنه.در نمونه هاي ديگه گويا 5 تا وجود داره.
    گيربكس 305 تقريبا كمي كوچكتر از نمونه 350 است و ظاهرا براي خودروهاي سبكتر و با توانايي موتور پايينتر ساخته شده و من تا الان تعداد خيلي كمي از اونها رو ديدم و البته بازهم معمولا وقتي خراب ميشن بيشتر تمايل به تعويض اونها با نمونه 350 را دارن.
    مدل 400 هم كمي بزرگتر با گلداني انتهايي كوتاهتري نسبت به 350 ديدم كه اونهم گويا توانايي و قدرت انتقال نيروي زيادي داره اما بازهم مشكل اصلي هزينه هاي تعميرات و نبود قطعات مناسب است.
    در مورد بعضي نمونه ها،بايد بعد از سوار كردن روي ماشين تغييراتي داده بشه مثلا طول گاردان كوتاهتر يا بلندتر بشه و يا اندازه لوله هاي خنك كننده روغن رو تغيير بدهند.
    در تمام اين نمونه ها بايد توربينهاي متناسب با خود اون گيربكس را هم سوار كنند.
    بطور كلي اولين و بهترين انتخاب براي اتوماتيك كردن ماشين، گيربكس 350 است.
    تا چند سال قبل گاهگاهي ميديدم كه تعدادي گيربكس دست دوم اورهال شده( معمولا 350) در بسته بنديهاي چوبي وارد ايران ميشد و گويا توي امارات يك شركت آمريكايي بود كه كارش تعميرات همين نوع گيربكسها بوده و خوب هم كار ميكردن. يكي از مكانيكهايي كه مرتبا امارات ميرفته ميگفت كه سرپرست اونجا يك آمريكايي كه يك مكانيك بسيار با سابقه اتومبيلهاي آمريكايي بوده، است كه زير نظر خودش و با دقت تمام گيربكسهاي تعمير شده رو چك ميكرد و گويا اونها رو قبل از بسته بندي در شرايط واقعي توسط يك دستگاه كه حالتهاي موتور اتومبيل و شتاب و معكوس و بكسواد و..را شبيه سازي ميكرده تست ميكردن.
    اون زمان( حدود سالهاي 85) قيمت همچين گيربكسي با توربين كه از امارات وارد ميشد حدود 450 تا 500 هزار تومان بود. الان گيربكس دست دوم سالم و به شرط رو تا 600 تومان هم ميفروشن.

8. 9 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با تشکر از زحمات و اطلاعات شما دوست عزیز. یه مطلب بود که فکر کردم بد نباشه اینجا مطرح بشه اونهم درمورد گیربکس اتومات بود .روی پوسته گیربکس 350 نزدیک به گلدانی گیربکس یه حرف بزرگ لاتین وجود داره که فکر کنم یه تقسیم بندی باشه چون روی گیربکسهای دیگر 350 حروف مختلف وجود داره مثل c یا G .برای مثال گیربکس 350 که بنده از کامارو 6 باز کردم 13 صفحه بود (5 تا عقب 4 تا 1 و 3 تا 2 و 2 تا صفحه ی بزرگ برای دنده ی 3 ) و روی پوسته ی گیربکس تا جایی که یادم هست حرف G به همراه 2 تا ضربدر بود . ایا دوستان عزیز میدونن که این حروف حک شده هر کدوم به چه معنایی هست و چطور میشه از روی اون فهمید که گیربکس 13 صفحه یا 17 صفحه هست و یا مثلا مربوط به چه سالی میباشد؟

10. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ببخشید دنده عقب گیربکس من 4 تا صفحه داشت در بالا اشتباه نوشتم.

12. این کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

منهم اين علائم رو ديدم بخصوص اون ضربدرها برام خيلي جالبه كه بصورت ريخته گري شده و بزرگ روي گلداني نقش بسته ،اما هنوز مفهوم اونها رو متوجه نشدم.
    البته گويا بيشتر اين علامتها مربوط به سال و زمان ساخت قطعه است و احتمال داره يكجور روش براي نشان دادن اين باشه كه اين گيربكس براي چه مدل اتومبيل با چند سيلندر و چه مقدار حجم و قدرت مناسبه. يه چيزي مثل كدهاي حك شده روي قسمت چيني شمعها كه نشان ميده براي چه مدلي مناسب هستند(اتوماتيك يا دستي، 6 و يا 8 سيلندر بودن)
    اينبار پيگير اين قضيه ميشم و اگر اطلاعاتي بدست آوردم اينجا توضيح ميدم.

14. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiva's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ابتدا سلام میکنم خدمت همه ی کاربران این انجمن و آمریکایی دوست های عزیز (مخصوصا خدمت علی آقا ی گل و بزرگ های دیگری که به این جمع پیوستن)

بنده مدتی هست که اینجا پست نذاشتم اما مطالب رو میخوندم و استفاده میبردم از زحمات و تجربیات دوستان

دوستان روی اینترنت اتفاقی به عکسی برخوردم که منصوب شده به گاراژی به اسم "سروایور" یا یه همچین چیزی. شما چیزی از اینجا شنیدید؟! این عکس رو آپ میکنم ، اگه همچین جایی باشه باید به دقت و زیبایی کاری که روی این 78 انجام دادن احسنت گفت:

16. 7 کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام جناب amiva
    من هم از شما بابت اين تصوير زيبا متشكرم..خيلي روحيه داد..
    اينجا رو به اين اسم نميشناسم، اما اگر اشتباه نكنم بايد كارگاه جناب هادي نيكپور باشه، يك سوله بزرگ كه همه تعميرات درجه يك و با كيفيت بسيار بالا رو روي ماشينهاي كلاسيك و بخصوص آمريكايي انجام ميدن و تعريفش رو زياد شنديم و گويا در حومه تهران يا حدودهاي شهريار باشه.
    در واقع اگر اون پلاكهاي ايران نباشه، آدم خيال ميكنه اونجا آمريكاست!!
    اينهم وبلاگ ايشون كه احتمالا اكثر دوستان از اون خبر دارن..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر اونجا نباشه، پس حتما بايد ببينيم كي بوده كه اينهمه ذوق و علاقه و البته سرمايه داشته و اينجور مركزي رو راه انداخته؟

18. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiva's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با عرض ارادت ویژه به شما علی آقا، مدتی از اینترنت دور بودم ببخشید اما هر از گاهی که میومدم خوشحال میشدم که شما همچنان مصمم دارید به این کلوپ میرسید

اره ، من این عکس رو از رو فیس بوک گرفتم، مردم کامنت گذاشته بودن و سر اینکه چه گاراژیه بحث داشتن، یه نفر هم که ظاهرا خودش آمریکایی باز هست گفته بود که ماشین من اونجا ( تو همین گاراژ ) جمع شده. تو پیج این فرد عکس کاماروش و کلیه قطعاتی که از آمریکا اومده بود رو گذاشته بود.
    شما فیس بوک دارید علی آقا؟ اگه دارید لینک صفحه تون رو برام پی ام کنید . ممنون

20. 4 کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •