روی آواتار آی دیه مورد نظر کیلک کنید!
پایین عکس نوشته You appear online to this contact روش کلیک کن ! حالا میتونی آفلاین باشی و آنلاین فقط برای اون آی دی !
روی آواتار آی دیه مورد نظر کیلک کنید!
پایین عکس نوشته You appear online to this contact روش کلیک کن ! حالا میتونی آفلاین باشی و آنلاین فقط برای اون آی دی !
منظور منو متوجه نشدیدرویآواتار آی دیه مورد نظر کیلک کنید!
منظور من اینه که کلا sing out بشم برم بیرون
ولی همچنان چراقم روشن باشه
اولا چراغ درسته!
ثانیا اون گزینه فقط برای این هست که شما برای همه یه چیز باشی و بخوای برای اون افراد یه چیز دیگه باشی. مثلا آف باشی ولی برای دوستای نزدیک خودت، آنلاین دیده بشی.
چیزی که از یاهو بزنی بیرون و هنوز آنلاین نشون بده، من خودم طالبم!
سلام قبلا با این روش میشد :
مراحل زير را طی كنيد تا آی دی شما در ياهو مسنجر هميشه روشن بماند! در اين حالت می توانيد همواره يك Status را كنار آی دی خود به نمايش گذاريد در حالی كه آنلاين نيستيد!!! توسط ياهو مسنجر لوگين كنيد سپس وارد منو لوگين قسمت Preferences شويد از منو شمت چپ وارد بخش Connection شويد از منو سمت راست Firewall With No Proxy را انتخاب كنيد از ياهو مسنجر خارج سويد و بكلی ياهو مسنجر را ببنديد. حالا اگر با يك آی دی ديگر وارد ياهو مسنجر شويد ميبينيد كه آی دی شما روشن مانده است!
ولی رو ورژن 11 فکر نمیکنم بشه شاید بتونین تو ورژن های قبلی ازش استفاده کنید
نه کسی سیستم رو دستکاری نکرده ! سیستم کاملا شخصیه !
همون اروری که عکسش رو گزاشتم رو میده همش ! اعصابم داغون شده ! خودم هم یه سری کارها کردم ! اکانت هم بلوک نشده !
این گزینه troubleshoot دیگه جریانش چیه ؟!
خودش چک می کنه مشکل چیه. اگر گفت شبکه تشخیص داده نمی شه، احتمالا فایروال مقصره و اگر گفت وصل شد و جواب نداد، احتمالا سرعت اینرنت و از این قبیل. باید روش کلیک کنی و چند دقیقه ای اجازه بدی خودش کارهاش رو بکنه و گزارش بده.
البته رومهای یاهو دیگه وجود ندارن
عرض کردم تو ورژن جدید نیست مربوط به ورژن های قدیمی بود
Last edited by V E S T A; 23-01-2013 at 18:58.
اول نگاه کنید تو این قسمت :
Internet Explorer >> Intenet Option >> Connection tab >>Setting
اگر dial up دارین تو قسمت dial up در غیر این صورت Lan Setting قسمت proxy server تیک نداشته باشه
اگه همه موارد بالا رو چک کردین و مشکلتون حل نشد با dial up امتحان کنید ببینید حل میشه یا نه ممکن مشکل از طرف isp باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)