عزیزان راهی هست هم از وایرلس استفاده کنیم هم با کامپیوتر پی سی که میخواهیم استفاده کنیم خودبخود وصل نشه و یوزر پسورد بخواد؟
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
عزیزان راهی هست هم از وایرلس استفاده کنیم هم با کامپیوتر پی سی که میخواهیم استفاده کنیم خودبخود وصل نشه و یوزر پسورد بخواد؟
والا تا اونجایی که سواد من قد میده ؛ نه نمیشه ، چون هر کدوم یک نوع کانکشن خاص رو طلب میکنند.
حالا اگر راه دیگه ای داره یا ... ، باید دوستان دیگه بگند.
سلام آقایون من امروز رفتم یک وایرلس مبین نت از شرکت کیا گرفتم خودم وصلش کردم اما خط نمیده و اون نقطه نارنجی ها روشن نمیشه و منطقمون هم خیابان روبروی ترمینال جی هست چیکار کنم برم پس بدم چون هنوز فعال نکردنش؟
Last edited by gta6767; 20-10-2012 at 19:59.
والا مگه قبلش برای تست نیومدند که امتحان کنند یا اینکه اصلا صحبتی از تحت پوششتون بودن، نکردند !؟
در هر صورت به نظرم اگر سوالتون رو داخل خود تاپیک مبین نت، یعنی اینجا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بپرسید ، زودتر و بهتر به پاسخ میرسید.
منم دانلود شبانه ـم همین سرعته :|
زنگ زدم پشتیبانی،گفتن دارن مسئله رو پیگیری میکنن.دروغ و راستش با خودشون
ممنون بابت پاسختون
موفق باشید
جالبه که شبکیه یه مدت به دانلود شبانه خیلی معروف بود! و حالا این مشکل براش پیش اومده !
به نظرم دوستان همگی پیگیر باشند تا بتونید حقتون رو بگیرید.
واقعا کمترین کاری که میشه کرد اینه که دوستان زنگ بزنن و بگن مشکل افت سرعت دارن.یکی دونفر مثه من که زنگ بزنن فایده نداره.باید تعداد بالا باشه تا یه کاری صورت بدن :-|
توی منطقه شما فقط وایمکس ایرانسل آنتن داره مبین نت آنتن نمیده.
دقیقا ، اگر همگی پیگیر باشند و اعتراض کنند ، بازم انتظار بیشتری میره و امید بهتری هست که شاید رسیدگی بشه تا اینکه شکایت ها کم باشه.
درود.
خب ، اینم از وضعیت الان من :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)