تا هفته دیگه به احتمال به شکل قانون دربیاد و ابلاغ بشه که محدودیت رو برای همیشه بردارند.
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5538604&postcount=179
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تا هفته دیگه به احتمال به شکل قانون دربیاد و ابلاغ بشه که محدودیت رو برای همیشه بردارند.
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5538604&postcount=179
سلام
من میخوام ADSL بگیرم کدوم یکی خوبه
خودم نظرم روی سرویس کلاسیک همارا هست
بقیه سرویس دهنده های سرویس ها شون زیاد واسم شفاف نبود یه جورایی حس کردم کلاه برداریه
مثلا پارس آنلاین تو تبلیغش تو روزنامه دیده بودم که 128 ماهانه 6900 تومن نوشته ولی چنین چیزی اصلا درست نیست
خلاصه همارا فکر کنم از همه شفاف تره و اکثریت ازش راضی هستند
سلام دوست عزیز
فکر نمی کنم نوشته پارس شفاف نباشد ماهیانه 6900 تومن چون تمام شرکتها سه ماهه باید بفروشن در 3 ضرب کن ماهی هم 1000 تومن آبونمان هست یک 3% مالیات کجای این غیر شفاف هست
من که متوجه نشدم
من فکر میکردم همه اینا رو محاسبه کردن !
پس اشتباه از من بوده
این آبونمان رو آخر نفهمیدم چقدره
پارس زده 1000 تومن لایزر زده 2000 تومن شاتل هم زده 3000 تومن
منظورتون از اینکه سه ماهه باید بفروشن رو نفهمیدم! پس این تعرفه ها که واسه یک ماه زدن چیه؟ یعنی من نمیتونم یک ماهه بخرم؟!
IP valid dynamic چیه؟
IP VALID STATIC چیه؟
من که مثلا الان همارا استفاده میکنم اگه خواستم دفعه بعد مثلا ماکس بگیرم باید 10000 تومن هزینه فعالسازی اولیه بدم؟ اگه بعدا برگشتم همارا باید دوباره همون هزینه رو بدم؟
به من چی پیشنهاد میدین؟ اولا ارزون باشه چون معلوم نیست ممکنه یک هفته کلی دانلود کنم و چند هفته اصلا استفاده نکنم دوما قطعی نداشته باشه و سرعت بالایی داشته باشه
تا جایی که میدونم سرویس های حجمی سرعتاشون بیشتر از سرعت اعلامی ISP هست
ببخشید که سوالام زیاد شد
اولا 128 مگ ؟ دوما اینجا قانون وجود نداره . منظورم محدودیت برای سرویس دادن . من پرسیدم نامحدود می دهن ولی کاملا بی صرفه است . ماکس 512 ماهی نامحدود می گیره 137 تومن . با عقل جور در نمیاد .
آقا چون شهر شما میدن باید همه جا اینجوری باشه؟آقا اطلاعات نداری چرا حرف می زنی ؟ من شهرستانم . اینجا هم 128 1 مگ می دن .
توی شهر ما و 3 تا شهر دیگه که دوستانم اونجا هستن 128 فوقش بهشون حال بده 40 کیلو میده.
ما که از خدامونه محدودیتها برداشته بشه
اما به شرطی که قیمتها هم مناسب باشند
راستی منظورم 128 کیلوبیت بود (مطمئنا 128 مگ وجود خارجی نداره)
Last edited by golmohammadi; 21-10-2010 at 23:40.
کدوم isp . من منظورم ماکس بود ها .
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
در آینده ای نه چندان دور وجود خواهد داشت . البته فکر کنم الان هم هست .
سلاممن فکر میکردم همه اینا رو محاسبه کردن !
پس اشتباه از من بوده
این آبونمان رو آخر نفهمیدم چقدره
پارس زده 1000 تومن لایزر زده 2000 تومن شاتل هم زده 3000 تومن
منظورتون از اینکه سه ماهه باید بفروشن رو نفهمیدم! پس این تعرفه ها که واسه یک ماه زدن چیه؟ یعنی من نمیتونم یک ماهه بخرم؟!
IP valid dynamic چیه؟
IP VALID STATIC چیه؟
من که مثلا الان همارا استفاده میکنم اگه خواستم دفعه بعد مثلا ماکس بگیرم باید 10000 تومن هزینه فعالسازی اولیه بدم؟ اگه بعدا برگشتم همارا باید دوباره همون هزینه رو بدم؟
به من چی پیشنهاد میدین؟ اولا ارزون باشه چون معلوم نیست ممکنه یک هفته کلی دانلود کنم و چند هفته اصلا استفاده نکنم دوما قطعی نداشته باشه و سرعت بالایی داشته باشه
تا جایی که میدونم سرویس های حجمی سرعتاشون بیشتر از سرعت اعلامی ISP هست
ببخشید که سوالام زیاد شد
اقا عکس این گرگه رو من خودم پوسترشو دارم تو اتاقم دنبال عکسش بودم ... ممنون که گذاشتی ... فقط یه سوال ... از کجا پیداش کردی؟
درباره adsl م همارا کلاسیک بگیر ... اگه تو تبریز هستی ...گه مواظب مصرفت باشی تو روزا که دان نکنی و بذاری شبا دانلد کنه بهترین گزینه ـس ... همه دانلودها تو جمع کن شبا بکن ...
ip static آی پی ثابت که همیشه ثابت میمونه موقع اتصال
دینامیک هر وقت وصل شی تغییر میکنه
زیاد مهم نیست این برای کاربران خانگی دینامیک گاها بهترم هست (گاها به درد میخورد قدیماآی پی استاتیک الان خرج اضافه اس )
10 تومن رو از هر شرکتی بگیری پول رانژه مخابرات هست (فعال سازی قسمت دیجیتال خط تلفن جهت استفاده از ای دی اس ال) این دوره از همارا بگیری دور بعد بخای بری ماکس نت باید 10 تومن رو دوباره بدی مخابرات ولی اگه یه دفعه همارا بگیری فرضا و دفعه بعد هم همینو بگیری دیگه لازم نیست
در ضمن اگه الان همارات فرضا تموم شه دیگه تمدید نکنی رانژه ات بعد چند روز جمع میشه از طرف مخابرات ... بخای دوباره بگیری باید 10 تومن دوباره بدی مخابرات ... گرفتی؟
آبنومان اینا هم چرته .... بابا یه بار قیمت تمام شده بنویس بره دیگه ... ملت رو سریماخ میکنی چرا... مثل همارا
همارا هم سرعتش شبا خوبه هم اینکه فطعی هاش دیگه تقریبا 0 شده ... ولی ثابت بودن سرعتش واقعا مشته
آره سرویس های حجمی شیر نمیشن واسه همون سرعتشون بالاس
Last edited by minizoro; 22-10-2010 at 01:12.
من از یوتیوب دانلود میکنم
که بعد از ریستارت کامپیوتر ریزوم از بین میره
در اینجاست که ای پی استاتیک بدرد میخوره
چون با چنج شدن ای پی دیگه ریزوم از بین میره
راستی ما اینترنت 10 مگ نصیبمون بشه 124 مگ نخواستیم
اصلا 10 مگ چیه یه 5 مگ هم کافیه (چاره نیست)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)