تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 535 از 1126 اولاول ... 354354855255315325335345355365375385395455856351035 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,341 به 5,350 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ببینید وضعیت من اینطوری بود که همین دیماه دیپلم فنی کامپیوتر گرفتم بعد رفتم جهاد دانشگاهی شریف گفتند حالا باید یه دوره پیش بگذرونی که برام پیش انسانی ثبت نام کردند که باید تا شهریور تمومش کنم بعد میتونم کنکور بدم .

برای شرکت در کنکور رشته های نظری شما باید یا مدرک پیش یا فوق دیپلم داشته باشید. و تا قبل از شهریور 91 باید مدرک رو داشته باشید
    اگر ثبت نام کردید و تا اون موقع دروس را پاس کنید موردی نیست
    موفق باشید

2. 3 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    من برا کنکور سال 91 ثبت نام کردم. معدل کتبی نهاییمم 18.22 هست که 25 درصد تو کنکور تاثیر داره.
    من میخام بدونم اگه بخام الهیات فقه و حقوق تو تهران یا لواسان یا اطراف تهران برای پیام نور قبول شم به چه رتبه ای نیاز دارم...
    کجا میتونم نفرات سال پیشو که قبول شدن تو پیام نور درصداشونو ببینم.
    ممنون

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام
    من برا کنکور سال 91 ثبت نام کردم. معدل کتبی نهاییمم 18.22 هست که 25 درصد تو کنکور تاثیر داره.
    من میخام بدونم اگه بخام الهیات فقه و حقوق تو تهران یا لواسان یا اطراف تهران برای پیام نور قبول شم به چه رتبه ای نیاز دارم...
    کجا میتونم نفرات سال پیشو که قبول شدن تو پیام نور درصداشونو ببینم.
    ممنون
    سلام دقیقا نمیشه گفت ولی با این معدل که شما داری فکر کنم قبولی تو پیام نور تو هر رشته که بخواید عین آب خوردنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAS71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    کسی که فوق دیپلم داره بخواهد لیسانس اقتصاد از پیام نور بگیره چی کار باید بکنه(فراگیر یا معمولی)

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

سلام
    کسی که فوق دیپلم داره بخواهد لیسانس اقتصاد از پیام نور بگیره چی کار باید بکنه(فراگیر یا معمولی)
    سراسری کاردانی به لیسانس نداره باید کنکور امتحان بدی بعد قبولی بعضی از درسات تطبیق بدن .
    فراگیر میتونی ولی فکر نکنم داشته باشه چون کاردانی به لیسانس زیاد رشته مثل کارشناسی نداره باید دفترچش دانلود کنی ببینی تو شهرت تو مقطع کاردانی به کارشناسی چه رشته های ارائه میشه

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام دوستان هرچی میخوام وارد سیستم گلستان بشم مینویسه رمز عبور اشتباه هست حتی رمز های قبلیم که عوضشون کردم و ش شناسنامه و کد ملی خودم را هم وارد کردم ولی سیستم قبول نمیکنه چیکار کنم؟ الان چند روزه این مشکل برام پیش اومده لطفا راهنمایی کنید.

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

پسر عموی من میخواد معافیت پزشکی بگیره از اونجایی که تو پیام نور درس میخونه میخواد انصراف بده برای معافیت
    سوال اینجاست که بعد از قبولی معافیت میتونه درسش رو ادامه بده یا نه ؟

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

سلام دوستان هرچی میخوام وارد سیستم گلستان بشم مینویسه رمز عبور اشتباه هست حتی رمز های قبلیم که عوضشون کردم و ش شناسنامه و کد ملی خودم را هم وارد کردم ولی سیستم قبول نمیکنه چیکار کنم؟ الان چند روزه این مشکل برام پیش اومده لطفا راهنمایی کنید.
    مال منم همینطور شد ولی یادم نمیاد کدوم قسمت فرستاد رفتم برام درست کرد از مسئول اموزش بپرس بهت میگه چکار کنی
    قسمت کامپیوتر دانشگاه بود یا چی دیگه بگی خودش رمزت ریست میکنه شناره ملیت میزاره برای ورود.

10. 2 کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

مال منم همینطور شد ولی یادم نمیاد کدوم قسمت فرستاد رفتم برام درست کرد از مسئول اموزش بپرس بهت میگه چکار کنی
    قسمت کامپیوتر دانشگاه بود یا چی دیگه بگی خودش رمزت ریست میکنه شناره ملیت میزاره برای ورود.
    دوست عزیز ممنونم از راهنماییتون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من تازه از خدمت اومدم...کنکور 91 ثبت نام کردم ولی هیچی نخوندم...معدل کتبی نهاییمم 18.22....
    با تکیه بر این معدل (25 درصد تاثیر تو کنکور) و یه خورده مطالعه جزیی تا کنکور میشه پیام نور الهیات فقه و حقوق تهران اطراف و یا قزوین قبول شد؟؟ممنون از راهنماییتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •