برای شرکت در کنکور رشته های نظری شما باید یا مدرک پیش یا فوق دیپلم داشته باشید. و تا قبل از شهریور 91 باید مدرک رو داشته باشید
اگر ثبت نام کردید و تا اون موقع دروس را پاس کنید موردی نیست
موفق باشید
برای شرکت در کنکور رشته های نظری شما باید یا مدرک پیش یا فوق دیپلم داشته باشید. و تا قبل از شهریور 91 باید مدرک رو داشته باشید
اگر ثبت نام کردید و تا اون موقع دروس را پاس کنید موردی نیست
موفق باشید
سلام
من برا کنکور سال 91 ثبت نام کردم. معدل کتبی نهاییمم 18.22 هست که 25 درصد تو کنکور تاثیر داره.
من میخام بدونم اگه بخام الهیات فقه و حقوق تو تهران یا لواسان یا اطراف تهران برای پیام نور قبول شم به چه رتبه ای نیاز دارم...
کجا میتونم نفرات سال پیشو که قبول شدن تو پیام نور درصداشونو ببینم.
ممنون
سلام دقیقا نمیشه گفت ولی با این معدل که شما داری فکر کنم قبولی تو پیام نور تو هر رشته که بخواید عین آب خوردنه.![]()
سلام
کسی که فوق دیپلم داره بخواهد لیسانس اقتصاد از پیام نور بگیره چی کار باید بکنه(فراگیر یا معمولی)
سراسری کاردانی به لیسانس نداره باید کنکور امتحان بدی بعد قبولی بعضی از درسات تطبیق بدن .
فراگیر میتونی ولی فکر نکنم داشته باشه چون کاردانی به لیسانس زیاد رشته مثل کارشناسی نداره باید دفترچش دانلود کنی ببینی تو شهرت تو مقطع کاردانی به کارشناسی چه رشته های ارائه میشه
سلام دوستان هرچی میخوام وارد سیستم گلستان بشم مینویسه رمز عبور اشتباه هست حتی رمز های قبلیم که عوضشون کردم و ش شناسنامه و کد ملی خودم را هم وارد کردم ولی سیستم قبول نمیکنه چیکار کنم؟الان چند روزه این مشکل برام پیش اومده لطفا راهنمایی کنید.
![]()
پسر عموی من میخواد معافیت پزشکی بگیره از اونجایی که تو پیام نور درس میخونه میخواد انصراف بده برای معافیت
سوال اینجاست که بعد از قبولی معافیت میتونه درسش رو ادامه بده یا نه ؟
مال منم همینطور شد ولی یادم نمیاد کدوم قسمت فرستاد رفتم برام درست کرد از مسئول اموزش بپرس بهت میگه چکار کنی
قسمت کامپیوتر دانشگاه بود یا چی دیگه بگی خودش رمزت ریست میکنه شناره ملیت میزاره برای ورود.
دوست عزیز ممنونم از راهنماییتون![]()
من تازه از خدمت اومدم...کنکور 91 ثبت نام کردم ولی هیچی نخوندم...معدل کتبی نهاییمم 18.22....
با تکیه بر این معدل (25 درصد تاثیر تو کنکور) و یه خورده مطالعه جزیی تا کنکور میشه پیام نور الهیات فقه و حقوق تهران اطراف و یا قزوین قبول شد؟؟ممنون از راهنماییتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)