گویا اینترنت از زیر سفارت خونه انگلستان رد می شه![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام داداش
این پورت ارور و تایم اوتها طبیعیه یا نباید باشه و کلا وضعیت شبانه تون چه جوریاست سرعت و دانلودش منظورمه
از 2 تا 8 از همش میشه کاملا استفاده کرد یا فقط چند ساعتش خوبه و بقیش بیخوده؟
دوستان تو این مرحله از ثبت نام باید چیکار کرد؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان اینا رو چاپ کنم و امضا کنم؟؟
بعد چه جوری براشون بفرستم؟
کلاً مقوله عجیبیه این ثبت نام آنلاینشون![]()
درود
پیشتر من اینها را پرینت میگرفتم و پس از امضا مجددا اسکن میکردم و برایشان در همون سایت آپلود میکردم
و پس از آن مدارک شناسایی خودم رو اسکن و سپس در سایت خودشون آپلود میکردم و آنها یک هفته به دنبال پرونده شما در مخابرات هستند تا برایتان پورت تهیه کنند
چند تا سایت جدیدا هم این شیوه رو برقرار کرده اند که چرندی بیش نیست
![]()
ممنون ..
ولی الان بحث اینه که هیچ جایی برای آپلود نمی بینم من ..
قبلا مدارک شخصی خودم را آپلود کردم و براشون فرستادم ولی تو این مرحله هیچ جایی برای آپلود فایل نیست ..
هیچ ایمیل یا چیز دیگه ای هم نمی بینم که به اون بفرستم!
سلام دوستان
2 تا سوال پیش اومد:
1-برای اینکه بتونیم ساعت 2تا 8 بیشترین حجمو بگیریم با idm چندتا دانلود رو همزمان باز کنیم یا اینکه بزاریم تا idm یکی یکی دان کنه؟
2- من الان 1 مگ دارم شبا تا 2 گیگ دان میکنم.خوبه یا کمه؟
ممنون
درود
با این وصفی که شما گفته اید گویا تغییراتی را اعمال کرده اند, نیک است که شما با شرکت آسیا تک تماس بگیرید و مسئله را جویا شوید
درود برشما
1- پیشنهادم این است که یکی یکی دانلود شود که هم سرعت پرشتاب تر است و خیلی زود دانلود تمام مشود
3-- فردید شما(منظور)این است که شبها تا سقف دو گیگ بیشتر نمیتوانید دانلود کنید؟ اگر اینگونه باشد که خیلی بد است البته باید دید که مصرف شما درباره دانلود چی است از دیدگاه من کم است
سپاس![]()
نه. منظورم اینه که از 2تا 8 حدودا 1900 مگ اینطورا دان میشه.درود
با این وصفی که شما گفته اید گویا تغییراتی را اعمال کرده اند, نیک است که شما با شرکت آسیا تک تماس بگیرید و مسئله را جویا شوید
درود برشما
1- پیشنهادم این است که یکی یکی دانلود شود که هم سرعت پرشتاب تر است و خیلی زود دانلود تمام مشود
3-- فردید شما(منظور)این است که شبها تا سقف دو گیگ بیشتر نمیتوانید دانلود کنید؟ اگر اینگونه باشد که خیلی بد است البته باید دید که مصرف شما درباره دانلود چی است از دیدگاه من کم است
سپاس![]()
بچه ها اسیا تک چطوره من زنگ زدم بهشون میگفتند که ساعات رایگانشون نیم بهاست راسته ؟؟؟
لطفا هر کسی میدونه جواب بده!
آسیاتک به تازگی به شهرما اومده و از هفته بعد سرویس هاش آغاز به کار میکنن!
اما شرکتی که نمایندگی آسیاتک رو گرفته خودش قبلا اینترنت میداد و خیلی بد بود!
الان همون مثه سابقه یا نه و بهتر میشه و سرویس آسیاتک رو میده!
سرعت شبانه آسیاتک چطوره؟!
ممنون از شما!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)