با سلام
چطوری می شود آرشیو یاهو مسنجر را بدون وصل بودن به اینترنت خواند ؟ آیا نرم افزاری در این مورد که کار بکنه وجود دارد؟
با سلام
چطوری می شود آرشیو یاهو مسنجر را بدون وصل بودن به اینترنت خواند ؟ آیا نرم افزاری در این مورد که کار بکنه وجود دارد؟
با سلام
چگونه میشه یک ایمیل را بیبندیم و آیدی (nickname) آنرا آزاد کرد؟ آیا میشه اینکار و کرد؟
شما مطمئن هستی سیستم عاملتون مشکلی نداره و یا اینکه ابزارهای امنیتی سیتم باعث بروز چنین تداخلی نمیشه
علت از تحریم نیست
جدیدترین نسخه یاهو 9.0.0.2133 هستش اون رو بگیر ببین باز هم همونه ولی من بعید میدونم از یاهو باشه مشکل از سیستم عامل هم میتونه باشه
Message Archive رو فقط بصورت آنلاین اونم اگه تو تنظیماتش قبلا تیکش رو زده باشی قابل مشاهده در دفعات بعدی هست
نسخه 9.0.0.2128 رو دارم و از آنتی ویروس فایروال آویرا استفاده میکنم حتی موقتاً هم کنسلش کردم اما بازم فایده نداشت.. ویندوز هم از ویستا استفاده میکنم...
از این جهت میگم به خاطر تحریم هستش که وقتی از v.p.n استفاده میکنم همه چیز خوب کار میکنه از قبیل plug in و غیره...اما معمولی که میام نه!!
![]()
من فکر میکنم یک زمانی با نرم افزار yahoo archive decoder آرشیو خودمو آفلاین باز میکردم و میخوندم.. جدیداً نمیدونم میشه یا نه!!
با سلام
منم یه زمانی کار این نرم افزار دیده بودم اگر نرم افزارش و دارید به من بدید لطفا"
با سلام
دوست عزیز من آرشیو 7سال گذشته را دارم آیدی من به دلایلی بسته شده من دنبال اینم یه سری اطلاعات را به صورت آفلاین به دست بیارم چون یادم 4 سال پیش با یه نرم افزار که اسمشم خاطرم نیست میشد اینکار و کرد.
سلام.
من ي سري message و conference ذخيره شده(save) دارم. همشونم با پسوند dat هستند.
كسي ميدونه چطوري ميتونم بازشون كنم و بخونمشون؟
فك كنم مربوط به message archive ميشن كه هم message داره هم conference.
ممنون.
سلام
روش راست کلیک کن بعد open with رو بزن بعد notepad رو انتخاب کن بعد ok کن . ببین درست میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)