یک ماه است که فکر میکردم این ورژن کسپر 2010 نسخه نهائی است ولی امروز سایت کسپر اعلام کرد که نسخه نهائی ماه آینده منتشر میشود. این هم منبع خبر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک ماه است که فکر میکردم این ورژن کسپر 2010 نسخه نهائی است ولی امروز سایت کسپر اعلام کرد که نسخه نهائی ماه آینده منتشر میشود. این هم منبع خبر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ابتدا كاسپر را exit كنيد.سپس:
شما مسير زير را در مسير رجيستري پيدا كنيد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KasperskyLab\protected \AVP8\environment
در مسير فوق روي گزينه Localization دوبار كليك كنيد و مقدار موجود را به en تغيير بديد و سيستم را يكبار ريست كنيد.
ميتونيد دقيقا مشخص كنيد در كدام قسمت سايت به اين موضوع اشاره شده.چون هيچگاه كمپاني كاسپر نسخه هاي بتا را جهت استفاده عمومي در سايت اصلي خود قرار نميده.
سلام حجم آپدیت kis 2010 برای اولین بار چقدر است؟
فایل بسیار کم حجم برای دانلود دیال آپی سراغ ندارید؟
با سلام
میشه بگید از صفحه ای که برای گرفتن کلید برای آپدیت میآد ،کدوم کلید واسه نسخه کسپراسکی من میتونه باشه!
نسخه 8 .2009
سال و شماره ی نسخه معلومه ولی بقیه نمیدونم چیه؟
سلام.
من وقتی این نسخه آخر رو تصب میکنم و میخوام اجراش کنم ایرور زیر ظاهر میشه!
مشکل چیه؟!
![]()
حجمي در حدود 4 تا 6MB را در نظر بگيريد.
دقيقا متوجه منظور شما نشدم.شما كليد داريد و ميخواهيد از كليد استفاده كنيد؟
می خوام از کلید استفاده کنم.
در واقع تا حالا با key file آپ نکردمش. قبلا چون نسخه 8 قابلیت آپدیت در 30 روز داشت همینجوری آپدیت میشد ولی الان میخوام از key file استفاده کنم.میرم توی سایتی که key ها هست ولی نمیدونم کدومو باید دانلود کنم به سال و نسخه مربوط میشه دیگه ! لطفا راهنماییم کنید!
Last edited by ssima; 21-07-2009 at 13:30.
سلام عزیز
اقا من اسکن کردم و دوباره کسپر رو نصب کردم اما متاسفانه بازم نمیتونم اپدیت کنم (بازم به هیچ صورت حتی با پ.ر.و.ک.س.ی)
حالا باید چی کار کنم!!!
من فقط همین کسپر رو دارم!!!
ویندوز من vista ultimate x64 bit sp2 هست !!!
ممنون!!!
خواهشا این فایل رو برای من آپ کنید چون من نمیتونم بصورت اتومات آپدیت کنمحجمي در حدود 4 تا 6MB را در نظر بگيريد.
یعنی تا صبح امروز میشد اما نمیدونم چرا الان پیغام میده سورس رو نمیتونم پیدا کنم
همه تنظیمات رو هم چک کردم
در ضمن هرچی فشرده تر-بهتر
سلام
دوستان کسی در این تاپیک جواب مارو نمیده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)