فك نكنم ؛ اگه هم چيزي هم باشه بسيار ناچيزه..
فقط حواستون باشه دوست من به همين راحتي اجازه نميدن كه شما كات كنين..
و بعد اين كه جابه جايي شايد نزديك يك هفته طول بكشه ؛ البته اگه آشنا داشته باشين كمتر..
با احترام
تیم مدیریت انجمن
فك نكنم ؛ اگه هم چيزي هم باشه بسيار ناچيزه..
فقط حواستون باشه دوست من به همين راحتي اجازه نميدن كه شما كات كنين..
و بعد اين كه جابه جايي شايد نزديك يك هفته طول بكشه ؛ البته اگه آشنا داشته باشين كمتر..
هزینه ای بابت جمع کردن سرویس پرداخت نمیکنید
دوستان ، مثل اینکه سرویس های جدید شاتل هم بزودی میاد
ADSL 2MB با سرعت دانلود حداقل 250 ، ماهی حدود 23 تومان!!!!!!!!!!!!!
حالا گفتن خیلی بیشتر از اینا میخواین سورپرایز کنن!!![]()
دیگه دوست من شایعه درست نکن.الان 128 8g حدود 25 تومانه بعدا این 2mb چند گیگه؟
---------- Post added at 08:46 AM ---------- Previous post was at 08:43 AM ----------
خیر.ولی اون دخترا بهتون کلید میکنن که چرا میخواین برین.نرین سرعتمون داره بهتر میشه ولی مثل سگ دروغ میگن.حتی به من بعد 6 ماه از کات کردن با پارس بهم زنگ زدن و دوباره خواستن که از اونا اشتراک بگیرم.الانم که اندیشه به درد نمیخوره.حالا ببینیم شاتل چی کار میکنه.
اندیشه هم ما رو سوپرایز کرده بود ! ولی الان دیوانه کرده در واقع !
آقا من وایه رقتن از پارس کلی بدبختی کشیدم...8 روز این پارسی ها منو علافه خودشون کردن...آخر سر اعصابم خورد شد...رفتن اونجا وسطه اتاق نشستم و گفتم یا همین الان خط رو از رانژه در میارین یا همه ی مشتری هارو میپرونمبله برین بگین درخواست آزاد کردن خططونو دارین و بعد چند روز خططون آزاد میشه.حتما هم بهشون بگین که بخاطر سرعته.بعد از اونجا یه سره برین شاتل.(شوخی کردم) اما جدا رفتم و با عصبانیت ازشون خواستم که همونجا جلوی من به مخابرات زنگ بزنن و کار و Ok کنن..
شما هم از همون روزه اول سفت و سخت بگیرآخه الا رانژه کردن و از رانژه در آوردن کاره سختی نیست و فقط یه کار 5 دقیقه ای و شاید کمتر هم هستش....اینها هم فقط بایستی فرم شمارو بفرستن مخابرات..آیا این نیاز به 2-3 روز کاره؟؟؟؟؟
تایید میشهخیر.ولی اون دخترا بهتون کلید میکنن که چرا میخواین برین.نرین سرعتمون داره بهتر میشه ولی مثل سگ دروغ میگن.حتی به من بعد 6 ماه از کات کردن با پارس بهم زنگ زدن و دوباره خواستن که از اونا اشتراک بگیرم.الانم که اندیشه به درد نمیخوره.حالا ببینیم شاتل چی کار میکنه.
درود
فردا آخرین روزیه که از پارس آنلاین شارژ میگیرم ، فقط امیدوارم بابت بستن خط الاف نشم .... چون الان تراوین هم بازی میکنم و اگر 4 , 5 روز سر نزنم دخلم اومده
(برو بچه های اینجا کسی تراوین باز نیست؟آیدیمونو بدیم بهش ...)
دیگه مارو هم جزو شاتلی ها بدونید
پ.ن : به این نظر سنجی شاتل هم اضافه کنید
سلام
برای من هم وصل شد.
ولی همین اول کاری از من 42 مگ دزدیدند. چون فقط یه فایل 1 مگی دانلود کردم با چند صفحه وب. اپدیت انتی ویروس و ویندوز هم غیرفعال بود و هیچ نرم افزار دیگه ای هم در حال اجرا نبود.
دوستان ! وقتی که وصل هستم ولی هیچ مرورگری هم باز نیست چند کیلو بایت چند کیلو بایت سند و ریسیو دارم که مثلن بعد از 5 دقیقه میشه یک مگ. این طبیعیه. در ضمن سیستم رو مطمئنم که ویروسی نیست.
ممنون
باید همون لحظه صفحه local area connection status رو میزدی ببنی received چقدر بوده بایت رو تبدیل به مگ میکردی میفهمیدی
برنامه NetPeeker Console نصب کن میبینی کی یا چی داره از اینترنت استفاده می کنه!
خواستی برات لینک دانلود بزارم ولی یه سرچ کنی پیدا میشه
سلام راه حلی برای پایین آوردن ping وجود ندارد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)