سلام من تو این بازی مشکل ساختن پروفایل دارم
نمیتونم سیو کنم بازی رو
از طریق سایت پروفایل ساختم ولی وقتی وارد بازی میشم و پروفایل رو وارد میکنم میگه چیزی پیدا نشد
چیکار کنم باید؟
سلام من تو این بازی مشکل ساختن پروفایل دارم
نمیتونم سیو کنم بازی رو
از طریق سایت پروفایل ساختم ولی وقتی وارد بازی میشم و پروفایل رو وارد میکنم میگه چیزی پیدا نشد
چیکار کنم باید؟
ببینم از تو لایو میشه همدیگرو دعوت کرد به بازی؟ اگه اینطوریه یوزره من تو لایو OLDSNAKE26 هست . اددم کنید با هم بزنیم
یه چیزی رو من توی live نفهمیدم . چجوری میشه the mercenaries رو با بیشتر از 2 بازیکن بازی کرد ؟ امروز که 4 نفره بازی میکردیم مخم هنگ کرد . کسی میدونه چجوریه ؟ طرف میگفت واستا تا 2 تا یوزر دیگه هم بیان . بعد رفتیم تو بازی 4 نفره بازی کزدیم![]()
دوستان یکی بگه چطوری میتونم بجای اون نشونه مسخره اش همون خط لیزر قدیمی رو بیارم ؟
اگه با جواستیک بازی کنی میشه
کسی نیست کمک کنه؟
این سیو گیم بازی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیو گیم بازی رو نمیخوام دوست عزیز، مشکل اینه که پروفایلی رو که میسازم بازی نمیشناسه
به هر حال ممنون از توجهتون
این هم همون پروفایل بازی هست میتونی به جای پروفایل خودت ازش استفاده کنی و Games for Windows® - LIVE اگر آپدیت نیست آپدیت کنید
میشه . توی یه سایت قبلا دیده بودم و درست هم کار میکرد منتهی بدجور رو فریم تاثیر میذاشت و من بیخیالش شدم .
فقط یادمه با یک hex editor یکی از فایلها توی پوشه CAPCOM\RESIDENT EVIL 5\nativePC\Image\Archive
رو یکی از مقادیرش رو عوض میکردی . خداییش دیگه یادم نمیاد . بگردی پیدا میشه ولی واسه من فریم خیلی افت میکرد . در حالی که رو بالاترین تنظیمات بازی میکردم و فریمم تقریبا 40 بود . اونکارو که کردم فریم 10 شد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)