به نظر من تو این شرایط کنارگذاشتن فتح الله زاده به نفع تیم نیست . فتح الله زاده هر کاری که ازش برمیومد برای استقلال کرد . یه مثل داریم که میگه گنه کرد در بلخ آهنگری به شوشتر زدن گردن مسگری . این شده نقل استقلال . بازیکن کم کاری می کنه مدیر عامل اخراج می شه . اونم کسی که هیچ کس به نمیتونه بگه تقصیر فتح الله زاده است . همه به وضوح میبینن آقایان بین استقلال و پیروزی چه تفاوت هایی گذاشتن و می گذارن و خواهند گذاشت . نمونه بارزش همین هدایتی که همین جور داره برای پیروزی اورت پول خرج می کنه .
به هر حال مشکل استقلال تو این فصل بی پولی بود وهست . احتمال زیاد حالا منتظرن قلعه نوعی ببازه .اونوقت اون رو هم اخراج کنن . نباید استقلال جریانات فصل قبل را تکرار کنه و باز مربی عوض کنه . یعنی حالا وقتش نیست . فقط 5 بازی گذشته . کدوم مربی می تونه با این همه هاشیه و بی پولی و .... تیم رو آماده کنه .
حداقل می گذاشتن 2 تا بازی دیگه بگزره بعد فتح الله زاده را اخراجش می کردن . مثل این که یه عده از تخریب استقلال خوششون میاد یا منفعتی براشون داره .
من یادمه چند سال قبل همین فتح الله زاده با وجود مریضی و .... از بیمارستان پیگیر کار تیم استقلال بود . همین فصل گذشته وقتی حجازی اومد روی کار همه می گفتن استقلال قهرمانه ولی ضعیف بازی کرد . این فتح الله زاده بود که به زور و با جنجال فیروز خان رو آورد استقلال . این بی انسافیه که بگیم فیروز اون فصل یکی از بهترین مربیان کشور نبود . بازم تیم جواب نگرفت . دست آخر امیرخان رو اورد تا جام حذفی را ببره که تونست .
حالا یه سوال دارم . کارای فتح الله زاده کدومشون مشکل داشته . مربی بازیکن می خواست هرجور بود میگرفت مثل همین اکبرپور . حالا اکبر پور بد کار میکنه تقصیر اون نیست که . بیشتر بازیکنان مطرح استقلال در دوران مدیریت اون بود که به استقلال اومدن .
اونایی که میگن این یه شوکه برای استقلال . بهتره بدونن شک دادن به مرده جواب نمیده . اخراج مدیر و مربی دیگه عادی شده .
حرف آخرم اینه که:
وقتی یه عده آدم سیاسی نه ورزشی برای تیم ها تصمیم می گیرن نباید نتیجه نگرفتن تیم و اخراج مدیر و مربی و ... غیر منتظره باشه .