تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 535 از 2376 اولاول ... 3543548552553153253353453553653753853954558563510351535 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,341 به 5,350 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

با هدف مديرعامل شدن عضو هيات مديره نشدم
    واعظي آشتياني در گفت‌وگو با ايسنا:
    با اصرار دوستان به استقلال آمدم

سرويس: ورزشي - فوتبال

عضو جديد هيات مديره باشگاه استقلال تهران گفت: هيچ ذهنيتي و تفكري درباره مديريت در باشگاه استقلال ندارم.

امير رضا واعظي آشتياني در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پيرامون انتخابش به عنوان عضو جديد هيات مديره باشگاه استقلال تهران، اظهار كرد: از مدت‌ها قبل صحبتهايي مبني بر حضورم در هيات مديره باشگاه استقلال، مطرح شد كه من به علت اينكه براي قبول اين مسووليت نياز به زمان داشتم، اين پيشنهاد را نپذيرفتم؛ اما چندي پس از آن با اصرار دوستان و دعوت "زريبافان" به عنوان رييس مجمع، اين پيشنهاد همكاري را پذيرفتم تا از اين پس در خدمت اين باشگاه باشم.

وي درباره برنامه‌هاي مدنظرش در هيات مديره استقلال، خاطرنشان كرد: هنوز برنامه‌ خاصي براي پياده كردن در هيات مديره باشگاه ندارم و معتقدم هر عضو به سهم خودش نظر دارد و اين مجموعه نظرات و اكثريت آراست كه درباره مسايل مختلف تصميم‌گيرنده است.

واعظ آشتياني همچنين درباره‌ي حضورش در راس مديريت باشگاه استقلال نيز به ايسنا گفت: هيچ ذهنيت و تفكري درباره مديريت در باشگاه استقلال ندارم و براي اين منظور هم به جمع هيات مديره ملحق نشدم. به هر حال هر زمان كه چنين مساله‌اي پيشنهاد شد، جاي صحبت دارد. معتقدم يك مدير بايد در هر زمان ديدگاه‌ها و برنامه‌هاي كاربردي و عملياتي خود را داشته باشد تا در صورت پذيرفتن مسووليت مديريت، بتواند به خوبي از عهده كار برآيد.

وي همچنين درباره‌ي حضور علي انصاري در هيات مديره باشگاه استقلال با توجه به قدرت مالي‌اش، گفت: اين سوال را بايد از خود انصاري پرسيد اما معتقدم باشگاه‌هايي چون استقلال و پرسپوليس از ظرفيت خوبي در زمينه‌هاي مختلف برخوردارند، لذا اگر تفكر اقتصادي خاصي در آنها حاكم باشد، عملياتي شدن آن مي‌تواند نتايج كارآمد و اثربخشي به همراه داشته باشد؛ بنابراين اين دو باشگاه مي‌توانند ديگر نيازمند كمك‌هاي مالي فردي نباشند.

وي در پايان درباره تداخل احتمالي كاريش در دو جايگاه هيات مديره استقلال و رياست فدراسيون دوچرخه‌سواري، تصريح كرد: فكر نمي‌كنم اين دو مسووليت تداخلي با هم داشته باشد، ضمن اينكه كيفيت كار در اين دو منصب متفاوت بوده و منع قانوني هم ندارد.

داره خودمونی میشه mobin_mcdc2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

12

بچه ها اول این که انشالله مدیر عامل بعدی استقلال مدیر عامل خوبی برای استقلال باشه . و دوم این که بچه ها بالا خره استقلال در ورزشگاه ازادی بازی میکنه با استقلال اهواز یا در ورزشگاه تختی بازی میکنه ؟؟

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بازی تو ازادی هست حداقل تا حالا...
    الان همه تو شوکه اخراج فتح الله زاده هستند و هرکی یک چیزی میگه!
    این خبرگذاری ها جالب هستند هرکدوم یک چیز نوشتند!!!
    اسمشون را هم گذاشتند خبرگذاری!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

به نظر من تو این شرایط کنارگذاشتن فتح الله زاده به نفع تیم نیست . فتح الله زاده هر کاری که ازش برمیومد برای استقلال کرد . یه مثل داریم که میگه گنه کرد در بلخ آهنگری به شوشتر زدن گردن مسگری . این شده نقل استقلال . بازیکن کم کاری می کنه مدیر عامل اخراج می شه . اونم کسی که هیچ کس به نمیتونه بگه تقصیر فتح الله زاده است . همه به وضوح میبینن آقایان بین استقلال و پیروزی چه تفاوت هایی گذاشتن و می گذارن و خواهند گذاشت . نمونه بارزش همین هدایتی که همین جور داره برای پیروزی اورت پول خرج می کنه .
    به هر حال مشکل استقلال تو این فصل بی پولی بود وهست . احتمال زیاد حالا منتظرن قلعه نوعی ببازه .اونوقت اون رو هم اخراج کنن . نباید استقلال جریانات فصل قبل را تکرار کنه و باز مربی عوض کنه . یعنی حالا وقتش نیست . فقط 5 بازی گذشته . کدوم مربی می تونه با این همه هاشیه و بی پولی و .... تیم رو آماده کنه .
    حداقل می گذاشتن 2 تا بازی دیگه بگزره بعد فتح الله زاده را اخراجش می کردن . مثل این که یه عده از تخریب استقلال خوششون میاد یا منفعتی براشون داره .
    من یادمه چند سال قبل همین فتح الله زاده با وجود مریضی و .... از بیمارستان پیگیر کار تیم استقلال بود . همین فصل گذشته وقتی حجازی اومد روی کار همه می گفتن استقلال قهرمانه ولی ضعیف بازی کرد . این فتح الله زاده بود که به زور و با جنجال فیروز خان رو آورد استقلال . این بی انسافیه که بگیم فیروز اون فصل یکی از بهترین مربیان کشور نبود . بازم تیم جواب نگرفت . دست آخر امیرخان رو اورد تا جام حذفی را ببره که تونست .
    حالا یه سوال دارم . کارای فتح الله زاده کدومشون مشکل داشته . مربی بازیکن می خواست هرجور بود میگرفت مثل همین اکبرپور . حالا اکبر پور بد کار میکنه تقصیر اون نیست که . بیشتر بازیکنان مطرح استقلال در دوران مدیریت اون بود که به استقلال اومدن .
    اونایی که میگن این یه شوکه برای استقلال . بهتره بدونن شک دادن به مرده جواب نمیده . اخراج مدیر و مربی دیگه عادی شده .
    حرف آخرم اینه که:
    وقتی یه عده آدم سیاسی نه ورزشی برای تیم ها تصمیم می گیرن نباید نتیجه نگرفتن تیم و اخراج مدیر و مربی و ... غیر منتظره باشه .

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

به نظر من تو این شرایط کنارگذاشتن فتح الله زاده به نفع تیم نیست . فتح الله زاده هر کاری که ازش برمیومد برای استقلال کرد . یه مثل داریم که میگه گنه کرد در بلخ آهنگری به شوشتر زدن گردن مسگری . این شده نقل استقلال . بازیکن کم کاری می کنه مدیر عامل اخراج می شه . اونم کسی که هیچ کس به نمیتونه بگه تقصیر فتح الله زاده است . همه به وضوح میبینن آقایان بین استقلال و پیروزی چه تفاوت هایی گذاشتن و می گذارن و خواهند گذاشت . نمونه بارزش همین هدایتی که همین جور داره برای پیروزی اورت پول خرج می کنه .
    به هر حال مشکل استقلال تو این فصل بی پولی بود وهست . احتمال زیاد حالا منتظرن قلعه نوعی ببازه .اونوقت اون رو هم اخراج کنن . نباید استقلال جریانات فصل قبل را تکرار کنه و باز مربی عوض کنه . یعنی حالا وقتش نیست . فقط 5 بازی گذشته . کدوم مربی می تونه با این همه هاشیه و بی پولی و .... تیم رو آماده کنه .
    حداقل می گذاشتن 2 تا بازی دیگه بگزره بعد فتح الله زاده را اخراجش می کردن . مثل این که یه عده از تخریب استقلال خوششون میاد یا منفعتی براشون داره .
    من یادمه چند سال قبل همین فتح الله زاده با وجود مریضی و .... از بیمارستان پیگیر کار تیم استقلال بود . همین فصل گذشته وقتی حجازی اومد روی کار همه می گفتن استقلال قهرمانه ولی ضعیف بازی کرد . این فتح الله زاده بود که به زور و با جنجال فیروز خان رو آورد استقلال . این بی انسافیه که بگیم فیروز اون فصل یکی از بهترین مربیان کشور نبود . بازم تیم جواب نگرفت . دست آخر امیرخان رو اورد تا جام حذفی را ببره که تونست .
    حالا یه سوال دارم . کارای فتح الله زاده کدومشون مشکل داشته . مربی بازیکن می خواست هرجور بود میگرفت مثل همین اکبرپور . حالا اکبر پور بد کار میکنه تقصیر اون نیست که . بیشتر بازیکنان مطرح استقلال در دوران مدیریت اون بود که به استقلال اومدن .
    اونایی که میگن این یه شوکه برای استقلال . بهتره بدونن شک دادن به مرده جواب نمیده . اخراج مدیر و مربی دیگه عادی شده .
    حرف آخرم اینه که:
    وقتی یه عده آدم سیاسی نه ورزشی برای تیم ها تصمیم می گیرن نباید نتیجه نگرفتن تیم و اخراج مدیر و مربی و ... غیر منتظره باشه .
    بلو جان من با حرفت مخالفم من که میگم رفتن فتح الله زاده در وضع فعلی کار کاملا درستی بود شاید در کوتاه مدت تیم بهم بریزه اما از قدیم گفتن جلوی ضرر را از هرجا بگیری منفعت هست!
    فتح الله زاده باید همون فصل پیش اخراج میشد!
    از قدیم گفتند گرنهد خشت اول معمار کج تا ثریا میرود دیوارکج
    فتح الله زاده اون خشت اول را با اوردن حجازی کج گذاشت و این کج گذاشتن دوتا قربانی گرفت اول قهرمانی استقلال در دو سال پیش که با مطرح شدن نام حجازی بر باد رفت و دومی قربانی فیروز کریمی بود که قربانی این کج گذاشتن خشت اول شد!
    فتح الله زاده احساسی خرید کرد خریدهاش برای این بود که دله طرفداران استقلال را خوش کنه و اسم خودش را با عنوان بمب ترکون مطرح کنه !
    طبیعی هست بازیکنان خوب نباشند چون بر اساس نیاز تیم خریداری نشدند و یا به اسمشون توجه شده!
    البته این وسط فقط فتح الله زاده هم مقصر نبود قلعه نویی هم با سیستم های منسوخ شدش به استقلال ضربه زد اما نگران نباشید اگه بخواد همینطور ادامه بده او هم میره بغل دسته فتح الله زاده...
    پرسپولیس 3 سال پیش با مدیریت انصاری فر دست به سلطان کشی زد و رفت سراغ مربیان بزرگ خارجی و کسانی که فوتبال را می شناسند حالا نوبت ما رسیده تا دست به خان کشی و ژنرال کشی بزنیم و بریم سراغ مربیان روز فوتبال...

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نیست کسی؟
    انگار ابنجا کسی نیست که مثل من خواب نداشته باشه...

فراموش نکنید تا 30 دقیقه قبل از بازی وقت دارید پیشبینی کنید.
    کسانی که تاحالا شرکت کردند...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

نمی دونم چی بگم..
    هم نظر بلو م هم نظر علیرضا رو خوندم..
    هم با گفته ی بلو موافقم و هم با گفته ی علیرضا.. فتح الله زاده واسه استقلال خیلی زحمت کشیده. در این شکی نیست. ولی به قول علیرضا احساسی کار می کرده. می خواسته هر طور شده دل هوادارها رو شاد کنه، ولی با فکر تصمیم هاش رو نمی گرفته. اگه دقت کرده باشید، تا به حال هرچی که از هوادارها میشنیدیم و اونا واسه تیمشون می خواستن، فتح الله زاده همون رو فراهم کرده. فصل قبل، با بد نتیجه گرفتن تیم، خواستار عوض شدن مربی بودن، که شد. آخرای فصل، قلعه نوعی رو میخواستن که قرار داد بست. قبل فصل هم، هر بازیکنی که مطرح بود و می شد بهش دسترسی داشت، آورد. (البته بازیکنایی که امیرخان میخواست) کاری به این نداشت که تیم، پول داره یا نه. نمیگم بد کار کرده، ولی بد نبود با توجه به بودجه ای که داره تیم رو قبل شروع لیگ میبستن..
    استقلال یکی از مشکل هایی که داره و فصل قبل هم داشت، بی روحیه بودن و نا امید بازی کردن بازیکناش بود. اگه به جای این همه بازیکن به اصطلاح بزرگ، بازیکن های جوون و آینده دار رو میگرفت بهتر بود. با این کارش، دیگه چک بازیکن ها عقب نمی افتاد و بازیکن ها بدون دقدقه، فقط به بازی فکر میکردن. البته تو این امر، قلعه نوعی هم مقصر بود. اون تیمش رو واسه 3 جام میخواست ببنده. واسه همین، لیست رو به فتح الله زاده داد تا واسش بازیکن بگیره.. یعنی اینجا، فتح الله زاده، چوب خواسته های بزرگ قلعه نوعی رو خورد.. سنگ بزرگ، نشانه ی نزدن است
    این ضرب المثل رو همه ی ما شنیدیم. استقلال فصل قبل سیزدهم شد. بهتر نبود تیم رو طوری میبستن که تو لیگ، رتبه ی اول تا سوم رو داشته باشه و تو جام حذفی مدعی باشه و در جام باشگاه ها تجربه کسب کنه ؟ با بالا رفتن سهمیه ها تو جام باشگاه ها، فقط با قهرمان شدن نیست که میشه به این جام راه پیدا کرد..
    بازم میگم، پله پله باید راه پیشرفت رو طی کرد.
    میگن چیزی که زود داغ میشه، زودم سرد میشه. به فرض که امسال قهرمان شیم. ولی با توجه به این که قرارداد بازیکن ها کوتاه مدته، مشخص نیست که این بازیکن ها دوباره واسه فصل بعد هم با تیم قرارداد ببندن یا نه.. اگه قرارداد نبندن، دوباره باید تیم رو واسه فصل بعد، از نو ببندن. پس دیدید، تیم دوباره بر میگرده سر خونه ی اولش..

اصلاً من چرا دارم اینارو میگم.. کیه که گوش بده.. اینا اصلاً به فکر آینده ی تیم نیستن. فقط میخوان دوره ی خودشون، مثلاً بهترین باشن. وقتی یکی روکاره، تخریبش میکنن تا خودشون به اون پست برسن.. به قول بایرن، خیلی ها از موفق نشدن تیم خوشحال میشن.. کیه که به فکر ما هوادار ها باشه..

ولم کنید، تا صبح واستون حرف میزنم

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

نیست کسی؟
    انگار ابنجا کسی نیست که مثل من خواب نداشته باشه...

فراموش نکنید تا 30 دقیقه قبل از بازی وقت دارید پیشبینی کنید.
    کسانی که تاحالا شرکت کردند...
    من هستم علیرضا..
    تا صبح، باهات پایم.. چکار کنیم ؟ الآن اعلامیه ی پیش بینی ها رو میذارم..

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

شب همه بخير اگر پيشبيني كنيم و درست از اب دربياد بعد سه امتياز هم بگيريم بعد چي؟

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

شب همه بخير اگر پيشبيني كنيم و درست از اب دربياد بعد سه امتياز هم بگيريم بعد چي؟
    سلام..
    بعد همه واست دست میزنن
    شوخی کردم علی.. به دل نگیری ها...
    این مسابقه رو راه انداختیم که بچه ها بیشتر با هم باشن..
    اگه منظورت جایزست، بگم که جایزه نداره.. فقط هدف، رقابت دوستانه و کنار هم بودنه.. پیش بینی کنی، خوشحال میشیم..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •